• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Od června bude nový TH v Myslíkově ulici.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    MAKII: Teplice.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: Šaty jsem sehnala v Quasimodo v Platyzu, ale jsou na špagetových ramínkách - tudíž sháním nějaké bolerko nejlépe barevné (zelené, modré, červené apod.) - tak kdyby někdo někde viděl. velikost 34/36
    MAKII
    MAKII --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: kam na to sakra chodíš? :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Dala jsem volnost svému hamounství: růžový kašmírový svetr, lněná košile, růžové krajkové šaty, divné sametové šaty (divné = beru to), retro dlouhé (první, co mi jsou až ke kotníkům!) se zavazováním vpředu, sukně s kiltovním zapínáním atd (vše za 10, jak jinak)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Divadelní Chizo - 50% na kostýmy. TH naproti na Žižkově, vše za 90 kč.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ARQANA: no já tom řešim tak,že sem si koupila v sekáči parádní šemišový teplákový kompletky a chodim v tom na nákup, se psem a tak, protože gatě si šetřim primárně do práce že, když mám se sháněním takový trable .)

    no a o tričkách ani nemluvim, co mi sedí přes hrudník, tak zas nenavlíknu bicáky do rukávů a když je mi to přes bicáky, tak je mi to přes hrudník tak o dvě čísla větší .)
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    GUDRUN: no však já taky nosím skoro jenom sukně, ale třeba s prckem na hřiště se kalhoty hoděj víc. Ale možná si moc vymejšlim :D Já mám takovou pitomou velikost něco mezi 36 a 38 a stejně jako ATARKA: svalnatý stehna. Takže peklo.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ARQANA: já mám taky s gatěma problém, velikost větší 38, ale mám zadek a stehna vyposilovaný a macatý lejtka, pro změnu v pase mám 64, takže mi kalhoty, co mi sednou na zadku v pase odstávaj třeba i o deset čísel...jinak já sem si koupila v myna národce parádní červený kalhoty za 590, velikost 40 mi sedla jak prdel na hrnec, tak se tam zkus podívat
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ARQANA: ja bych ti rekla, vykasli se na to a zacni nosit sukne, ale vetsinou lidi o takovy rady nestojej... ja mam sice docela konfekcni velikost, ale moc kalhot mi nesedelo, tak jsem je prestala nosit a na posledni firemni party to byl ojedno z temat zabavy, ze me za 9 mesicu ve firme jeste nevideli v kalhotech. Ale chapu, ze pokud je fakt potrebujes, tak ti tohle nepomuze... kdybys mela trochu prdelatejsi 38, tak ti nekolikery moje klidne prenecham...
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    GUDRUN: no mně právě taky... já jí řekla to samý a šla jsem pryč, nechala jsem to prostě všechno tam :-/ já dost zoufale poslední dobou sháním kalhoty a to i v normálních krámech, ale jsem absolutně neúspěšná, tak nevím, co dělám blbě. prakticky jediný, co po nich chci je, aby mi seděly a nebyly to džíny (a chinos). :(
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ARQANA: kdybych uz mela zaplaceno, tak reknu: Pani, nezlobte se, FAKT NEMUSIM.

    navic se divim, parkrat mi rekla - nechte to tady, my to rozhodime.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ARQANA: Díky. Tak se tam stavím s dalším dítětem :)
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    GUDRUN: Měla jsem v ruce otrávený dítě a omlouvala jsem se prodavačce, že nestíhám ty hadry, co si nekoupím, vrátit na věšáky. "No ale to musíte" Prosím? "Musíte!" Tím tónem mě vytočila do běla, přitom stačilo říct, že to nestíhá a má toho hodně a byla bych v pohodě a asi to i někam navěšela. Jinak ale tam vždycky všichni byli vlastně milí, takže se třeba jen blbě vyspala.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ARQANA: povez. me tam ty zensky prijdou docela v pohode, ale muze se stat cokoliv
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    BONEMINA: Včera tam bylo vše za 50 procent (ale naštvala mě tam prodavačka tak, že jsem se zapřísáhla, že už tam nevlezu)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    K tomu TH, nevšiml jste si někdo, jestli je dnes nějaká akce na koh-i-nooru? Dnes budu v okolí a tamní sekáč mi přišel jako snad nejlepší ze všech TH, do kterých chodím.
    ABOLADEN
    ABOLADEN --- ---
    Začala jsem obcházet hrabáky, které neznám, a chtěla jsem dnes zajít do toho Opletalově - objevila jsem Velrybu a vedle ní nic nebylo, takže už tam asi není... Leda že bych byla slepá. :-)
    Taky jsem byla v TH na Národce a ta nová kolekce se mi zamlouvá, člověk by tam nechal výplatu, jen ty boty nic moc... Ohledně toho jsem se chtěla zeptat, kdy ten TH pořádá ty výprodeje - respektive tedy asi spíše, jak často dodává nové kolekce...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VIANAA: hrozne to vypadalo, ale obe jsme poridily par malickosti, cernou upletovou dlouhou sukni na doma, barevny.pasek, prekvapive.pekne boty a tilko a tricko na usiti domacich satu, uz mam nastrihano.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    ORTWORKA: urcite ve Swissu v Ruzyni, tam jich maji mraky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam