• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALEXIS: jo, ale rucne, vymachat ve vode,at to nesmrdi sekacovym pachem a hned povesit. Predpokladam i, ze ten cudl je nerez, ne? Do pracky bysem to s tim nehodila;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MOUNTBATTEN: ty si to prala i s tym pipakom?! ja som sa bala, ze mi to poskodi bud bluzku (obyc bavlnena, ziaden pofiderny material, ale i tak) alebo pracku, takze som ako prve vymyslala jak to dam dole...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALEXIS: sakra, ja ji dnes prala, takze cedulku ze sekace sem sundala:-( I tu nalepenou z toho obcghodu s divnymi znaky, v kterym se asi puvodne prodavala;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MOUNTBATTEN: alebo proste prides do prveho supermarketu "Prosim vas v sekaci som kupila toto a ked som to doniesla domov, tak som zistila, ze tam je ten pipak, mozete mi to dat dolu?"
    uz sa mi to raz stalo, ze som si doniesla bluzku s pipakom, baba za pokladnou v tescu sa na mna divala trochu podozrievavo, ale malo to este stale visacku s cenou z toho sekaca a mala som od nich rukou pisany paragon s razitkom, tak mi to proste dala dolu a neriesila :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LUCIASHECK: jo, magnetem,to vime. Takze megasilnej,hmm. Nejaky skolni kabinet na prepadnuti?;-)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: díky za info, dnes sa tam chystám :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOUNTBATTEN: megasilnym magnetem :-D
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    myslíkova měla včera taky -30% ale nic jsem si nevybrala... respektive vybrala bych si, ale nic co by mě nadchlo...
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MOUNTBATTEN: vcera jsem se tam po dlouhy dobe stavila a odnesla si novy, klasicky cerny ceackovy rovny dziny do pasu, ve zkraceny delce, ktery prakticky nemuzu sehnat - za kilo
    a vlnenej krasnej satek s krajkou za 60. Prijemne obaleni nervu to bylo :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Vcera Textile house nabrezi Kapitana Jarose - minus 30%.
    Kdyz jsem tam byla pred casem,tak pred rokem, nechapala sem oblibu TH,ze tam maj HADRY, mi prislo.
    Nu a vcera mne nadchlo kolik hezkych a zajimavych veci tam meli!
    (ja si odnesla pro muze sedivestribrnou bavlnenou kosili. Vzhledem k tomu,ze je na ni kod z obchodu,takovej ten velkej knoflik, tak asi je nenosdena a dostala se tam nejak...podezrele. Ted jen, jak ten knoflik odstranim?:-) A pro sebe korzetek-ibejacek z kozenky s vylisem lebcicek!! Za kilo, no nechte to tam!:-))) )
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PAJUSAK: Tak u nás na vesnici na Hájích je dnes vše za 60,-

    Ale zapomněla jsem se zeptat, kdy bude nové zboží, znáte někdo zdejší cyklus?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    hlásím, že u nás na vesnici na Hájích mají v TH vše za 75,-. Spousta svetrů (hlavně šedé barvy), šatů a i nějaká bundy a kabáty. Konec hlášení ;)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    LADY_LEIA: Kabátů a bot tam mají spoustu.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    V patek se budu vyskytovat v te casti Prahy, jako je modry pavilon. Chtela jsem se zeptat, jestli tam nekdo nedavno byl a ma tedy nejake aspon trochu cerstve zpravy o tom, zda to ma vubec cenu tam jezdit. Nehledam nic konkretniho, ale nejvic me budou zajimat sukne, saty, kabaty, boty - vse velikost 36 :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    FRANCINE: To jo, vím, že např. na Žižkově otevřeno je, ale přecejenom Háje jsou dost vesnice a nerada bych tam jela zbytečně :)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: obecne sekace TH maji o sobotach normalne otevreno 10 - 16 hod, nedele 10-14 (mam tady starsi letacek:)). Kdyz jim konci cyklus, tak tusim, ze sobotni otviracku maji lehce osekanou a v nedeli zavreno.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nevíte někdo prosím, zda má dnes otevřeno Textil house na Hájích?
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Na Ohradě v Second street mají za výlohou 3 kabáty, které vypadají jako desigual, kdybyste měl někdo zájem. V pondělí mění výlohu, tak budou k prodeji
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NIKK: hele zrovna sem v Holesovicky trznici narazila na tamany, co nabizej fakt velky velikosti, nekoukala sem, jak ty veci vypadaj a kvalita bude tam, kde u nich vzdycky, ale treba furt lepsi nez nic.. je to kousek od Megasekace smerem k lekarne a poste.
    NIKK
    NIKK --- ---
    TRANQUILITY: No, když ono to není ani tak o vyžřání, jako spíš zanedbané štítné žláze..:( Ale to je jedno, díky všem za snahu! :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    PULNOCNICE: jj, dřív jsem moc v sekáčích nenakupovala, ale vzhledem k tomu že v poslední době jsem měla kalhoty na měsíc a kupovala jsem menší, tak jsem se to docela zdařile naučila. A občas mě maličko mrzí že už nemám tolik kil co dřív, když to tam vidím:) A hlavně jak jsou to věci z dovozu, tak ani v těch větších velikostech to nebývají neforemné pytle, což se o XL oblečení v našich obchodech bohužel říct nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam