• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Máte niekto prehľad o tom, ako je to s cyklami v Textil house? Kde a kedy začnú zľavy? Díky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    stejně nejkurioznější úlovek se povedl mému spolubydlícímu, vydražil si na aukru jakési svítidlo za 20kč, zaplatil, přišel mu balík. Ten otevřel a v něm bylo světlo zabalené do zvláštní látky...tak ji rozbalil aby si to prohlédl a hle, je to skoro nový vlněný (tuším 80% merino) zimní kabát od Blažka :). Mému příteli sedí jak pr.el na hrnec :)))
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    RADISHES: co tak kouknout se nejdřív na nástěnku?
    RADISHES
    RADISHES --- ---
    GEISHA: prosím tě, a co to je/kde to je, ta unimoda? jinak nebyla jsi na pekařské, má tam být nový sekáč "invence". podle fb fotek ženský hadry vypadají zajímavě, pánské nic moc:( což mě ještě přivádí k otázce, jestli je někde v brně sekáč, kde solidně oblečeš i chlapa...díky:))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FOLCWINE: ten klub sleduju, nakonec jsem skocila do stoklasy :) a bylo to na akci, ktera probihala od minuleho patku, ted uz by bylo i pozde :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    HITOMI: zkus mrknout sem jeste [ KORZETY a vse kolem ] je to sice o korzetech, ale treba tam bude nekdo vedet
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    DNeska, Teplice, vyprodejovy den sekace, o kterem jsem nevedela, ale sla jsem kolem nej na bus. Bylo to pozde vecer, vsechno bylo za 10 korun, takze extremne prebrane, ale protoze pritel ma nekonfekcni velikost, ulovila jsem pro nej dve nove hedvabne kosile (teda jedna hedvabi, jedna hedvabi+bavlna), jedna nenosena a druha i s visackama. Dohromady za 20kc a 5 minut hledani :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Já v ostravské Unimodě najdu něco, co stojí za ty peníze (protože dávat dvěstě za už jeté triko je mi ekl), nebo naopak mám štěstí na něco ve slevě raz za uherský rok.

    Je tam strašná spousta mrňavých, nebo naopak velkých velikostí, což je první omezující faktor. A druhý, neméně podstatný, že člověk, který nenosí prostě džíny mrkváče, akrylové svetry a tesilové rovné sukně, má v 95% případů smůlu.

    Za poslední čtyři roky se mi jednou podařilo odnést si nenošené modré teplé rukávky, bavlněné neožmolkované triko v hezké barvě a dvě tílka na doma. Ale jako plus řadím aspoň to, že je tam spousta místa a člověk se nemusí prodírat mezi stojany.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA: já teda nejsem taková ta hledačka pokladů, ale zas taky nejsem úplně mimo.:) Moje babi má v Ostravě mnohem oblíbenější sekáče, kde pořizuje přesně ty věci, co píšeš. Podle ní usuzuji, že u nás to nebude to co u vás.:)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    MAKII: army shopy byli první, co jsem zkoušela. A nenarazila jsem. Takže pokud někdo víte konkretně, prosím tedy o radu. info do pošty, děkuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA: jak to tak poslouchám, tak v Ostravě mají podstatně horší zboží:-D
    MAKII
    MAKII --- ---
    ZUSKA: pokud budeš ochotná investovat trochu víc, tak zkus nějakej armyshop a kup original ruský námořnický - měli i červenou.
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    PROSÍM O POMOC :) holky,prosím kdybyste narazily na triko ala namořnický, pruhovaný, ale červeno bíle,ne drobný proužek, prosím vemte ho. Já když ho shaním tak nenarazím :( dobře se odměním :) děkuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA: já dostala na každý kus 50kč slevu...:) stačilo ukázat isic
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Mne včera klasicky nezklamal second hand na Knížecí (Praha 5, mezi Andělem a Knížecí). "Ulovila" jsem tam kabát ze 540 Kč se 70 pocenty vlny, nenošený, ještě s visačkou a erárním knoflíkem v igeliťáku.
    A byla tam naštěstí moje oblíbení prodavačka - taková drobnější starší paní, krátké blond vlasy, brýle.

    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Pro ostraváky a nejspíš i brňáky: dostala jsem v unimodě studentskou slevu(na nové zboží to je 50kč, když je vše za nějakou cenu, tak 50%).
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ADD: na to nemam cas a nervy, pohodlnejsi je koupit si uz hotovej vyrobek :) na rucni prace jsem leva a mam pocit, ze tu ani nemam jehlu a nit :)
    ADD
    ADD --- ---
    HITOMI: Něco takového si vyrobíš i sama, u Mráze i ve Flexu mají pružné černé krajky, stačí si to sestehovat a možná to ani nebude nutné ničím zdobit (některé jsou celkem široké a velmi výrazné).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam