Muj stredecni zazitek v Textile House a diskuse nekde tady na Nyxu na tema "jak je akceptovatelne, kdyz se blbe a s chybama chovaji zamestnanci s nizkym platem" mne privadi na otazku do plena; no nebo spis postezovani si na chovani prodavacky v TH: bylo pred polednem, davy lidi tam nebyly. Shanim cerveny svetr, takze u stendru s cervenymi svetry sem se jala vybirat, kdyz tam ze spodniho stendru zacla prodavacka prendavat veci. Snazila sem se ji uhnout, lec povazuji se za zakaznika a myslim si, ze prodavac by mel mi nechat cas a pak teprv zacit premistovat veci, at se nepletem. Ale asi ne, nejdriv mne zastihlo velmi nevrhle ZDOVOLENIM. Ja teda nechtela jit pryc, tak jsem poskakovala jak husa ve snaze kompromisu - abych si mohla vybirat a pritom pani co nejmin prekazela. Ve vysledku jsem stala bokem metr od sekce cervenych svetru a na dalku se snazila si vybirat.
Ale asi sem mela vypadnout uplne, protoze naskedovalo prodavacky fakt nasrany "ja potrebuju prendat ty veci". No to by ji asi fakt zabilo pockat minutku:-/ Tak sem ji rekla, kdyz chce, abysme nenakupovali, tak ze teda pujdu.
Jasny, ze ty zobce je u prdele, esli tam vubec neco koupim, ale...
Ale ja fakt nehraju na to "my jsme sekac, mame levny veci a nizky plat, tak my se muzem chovat jak chcem a vy to musite vydrzet, kdyz vam dodavame laciny hadry"