• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KLAIR: Zkoušela jsem to s kamarádkou a ne až tak úplně.. I když jdu sama cíleně do nějakého sekáče, tak se mi stává, že nic moc neseženu. Největší úspěchy mám, když tam vlezu, aniž bych o tom víc přemýšlela, prostě mě to musí "volat" :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NIGHTFURY: Hauuu!! funguje to i na jiné? Třeba že někoho doprovázíš a tvůj kompas směruje toho, koho doprovázíš?
    já bych si Tě najala
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY: Ehm, kompas - vše za 40 Kč, jen jsem zběžně koukla a mám dvě hedvábné halenky - jedna je v perfektním stavu, druhá bude super na dovolenou (vždycky máme nějaké barevné téma, letos bude červená a bílá) a má vtipný letní motiv, obě jen potřebují vyžehlit.
    HORMAR
    HORMAR --- ---
    Tak dnes 5 triček v sekáči na Ládví po deseti korunách :) a v sekáči v Letňanech v metru krásné šaty za dvě stovky :) byl to skvělý den
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Můj vnitřní kompas na michelské TH pracuje naprosto bezchybně. Většinou vůbec nemám pocit, že bych tam měla jít a pak přijde den jako ten dnešní, vlezu dovnitř, sáhnu na tri věci, dvě si koupím (à 60 Kč) a jdu zase pryč :D
    Dnes smetanové bavlněné tričko s 3/4 rukávem a sukně ke kolenům ze směsovky vlna+polyester+hedvábí. A že na sebe sukně nesháním zrovna snadno :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    TRANQUILITY: JJ ten na hlavni ulici vid?Jednou jsem se tam fakt suprove oblikla, coz uz je docela davno a porad z toho ziju, jeste:-)
    Proto- dotaz- prosim, vite nekdo o nejakym sirsim, nekde v Pze, vyberu svetru ci mikyn ci jinych svrsku?
    Nejaky sukynky??

    Diky moc za jakekoliv info:-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    TRANQUILITY: za to bohužel ale nemůže TH, to je v lidech
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    systém slev v TH je sice fajn, ale kdyz slevy nejsou chtějí tam za kus hadru nekřesťanský peníze a jakmile jsou slevy, je tam hned narváno k prasknutí a když jsem se naposledy při vše za 75 přetahovala s paní o svetr, který jsem si prohlížela, položila si ho na stojan a koukala jestli nemá vadu, přičemž ona přiběhla, čapla mi ho a mizela, tak mě nějak přešla chuť:)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já v poslední době do TH ani nelezu, občas do revenge na národní nebo do mého oblíbeného u smíchovského nádraží
    HORMAR
    HORMAR --- ---
    všem děkuji za typy, udělám si výlet po sekáčích :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no já sme te´d hodně zhubla, tak ještě mám problém taky odhadnout,co mi bude a co ne, sem právě minule vzala gatě velikost 40 s tim,že to bude akorát a oblíkla sem je zapnutý, tkaže se pak šáhla po velikosti 27 s tim,že se asi ansměju a já je oblíkla v naprostym klidu,ani sem se nemusela zplna nadechnout .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ATARKA: problem kazdeho! Vsechny velikosti jsou na stendrech jen ta nase ne!:-)))
    (a 38 se sehnat da, vcera jsem na Narodce koupila v TH gothic dlouhou sukni, 38 a byla v soku, ze sem ji v poho zapnula.....i kdyz to byla nemecka 38, ta lichoti cislem:-D)
    HANELA: ja jsem stendry s fakt hezkyma XL cvecma videla v SECOND STREET sekacich. Ale pravda, je to uz par mesicu, co jsem v nejakem byla.
    HANELA
    HANELA --- ---
    TRANQUILITY: ATARKA: díky, to je totiž tak pokaždé, že vám přijde, že to, co sháníte, není, ale ve všech ostatních velikostech jsou toho mraky. :DDD
    Ale díky zy typy.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TRANQUILITY: no já mám teď 38 a mám pocit,že v týhle velikosti nenei možný nic sehnat, to už musí bejt :(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    HANELA: revenge na národce mívá vellej stojan, v každym TH maj oddělenej stojan, třeba minulej tejden na nábřeží měli moc hezký věci co sem se tak letmo jukla, v lididcký sekáč taky oddělenej stojan,,,chce to projít no,ale seženeš
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    navíc v každém TH je sekce XL a velké věci se dají najít i v normální
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    HANELA: v poslední době mám dojem, že všude vidím spoustu hezkých velkých věcí, ale klasická velikost 40-42, kterou má každá druhá je trošku nedostatkové zboží.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Nevíte, jestli je někde sekáč, kde mají větší objem velkých velikostí? Myslím tak XL - XXL?
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    HORMAR: Zkus Second street mezi náměstím Míru a I.P. Pavlova (když jdeš z Pavláku tak nalevo), tam maj šatů vždycky fůru, a hlavně v krásným stavu a za hubičku. ;)
    ADD
    ADD --- ---
    TRANQUILITY: Na vejšce jsem v sekáči pracovala. Měli jsme mít do šesti, ale byli jsme tam klidně do osmi, když chodili lidi, protože jsme měli procenta z tržby. Jenže to byl malý sekáč, kde byla jedna, max. dvě prodavačky, a bylo to na nás, kdy zavřeme. Nikdo nás nenutil, ale prostě jsme to dělali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam