• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    BLONDYNKA: Hele ten má otevíracku tak do 17te hodiny, ale jako nic moc modely. Špicaté boty a tak, no.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Asi jsem objevila ameriku, ale proste se musím podělit!
    V Brně na Josefské (nemyslím Genesis), ale na rohu, v seznamu není!. Prodávají tam oblečení na váhu a dájí se najít i skvělé kousky (kašmírovo-hedvábné šaty za 100,- a vcera saty 70%angora 30%elastan za 190,-).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Ženský z Brna, nevíte někdo, jak je otevřený ten obchod s levnýma botama na Renneské, kousek od zastávky Vojtova?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Nevím kde se zeptat a tady byste mohli vědět. Kde je v Praze nějaký krám, v kterém se zabývají výprodejem skladů obuvy za dobré ceny? Jeden byl na Kloboučnické, ale ten je bohužel zrušený. Díky :-)
    FITH
    FITH --- ---
    ÝBRKÝBL :: Fashion Bazar
    http://www.ybrkybl.cz/

    Možná se bude někomu hodit :o)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    kdyz jsme u tech charitativnich blesaku, kam donest obleceni a odnest si sice ne mergle, ale dobry pocit, tak blesak na podporu opustenych kocek (dotaz na moznost prineseni obleceni polozte Deviti zivotum, maji tady na Nyxu skupinu)
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: Obávám se, že v sekáči nic vkusnějšího stejně neseženeš. A dneska se nosí kde co, stačí se tvářit, že to je styl. :-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ADD: no jo, vždyť ty mas pravdu, já mam něco podobného a nosim to na dovolenbe když se hrabu do nějaké kamenité výhně, jen me nenapadlo ze by to šlo i do města, ale asi slo
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: Muž teď odchodil deštivé Tatry v maskáčové podobě tohoto http://earmyshop.cz/klobouk-us-gi-cerny a proto dešti si to dost chválil. Možná by šířka stačila i na robě.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    To vypadá, že blbě rejpu, ale fakt by mě zajímalo, co tvoří hranici toho, co člověku ještě nedělá problém a co už se mu hnusí.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FESTER: Proč? Jaký je rozdíl koupit si v sekáči kalhoty, nebo koupit si klobouk? Za předpokladu, že dodržuješ nějakou základní hygienickou péči o svoje věci - tzn. klobouk vyčistíš, protože měl možná předchozí majitel lupy a kalhoty vypereš, protože si do nich možná někdo každý ráno prdnul? Nebo do trička nedejbože zpotil?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    FESTER: tak si je tam nekupuj
    FESTER
    FESTER --- ---
    SOLEI: jsou veci ktere se v second hand nekupuji, spodni pradlo, boty, ponozky, kartacky na zuby a klobouky....
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Neviděli jste někde klobouk který se da nosit v dešti? ( ideálně kožený stetson? Já vim ze je to naivní)
    Mou ideou je něco čím můžu clonit když mam děcko v šátku a frfni. V létě proti slunci fungoval slamak, ale v současném počasí by to vypadalo divně a nefungovalo by to.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    já tuhle odnesla věci na výměnný blešák, stylem hodí se to na hromadu, co z toho pak ulovíš, to je tvoje, přinesla jsem podle mne hodně pěkné věci, většina ostatních byly hnusné hadry, asi už nikdy víc
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    řikám, to sraní mi za to nestojí :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    delaji se obcas blesaky, myslim jako lidi odsud, v nejake cajovne, venku (blesi piknik).... Ale nikdy neprodas vse a co utrzis, to stejne na miste utratis za hadry od jinyho:-)))) Ale zas je to takova spolecenska zalezitost;-)
    Nebo delaj blesaky charitativni organizace, vyberes si styl ti mily, doneses tam hadry a odneses si dobry pocit, ze to pomuze kockam/rybickam/stromum na sokolovsky/janevimcemuvsemujeste.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    já teda osobně volim buď podarovat kamarádky nebo to dát na tu charitu,to sraní se s tim za těch pár šušní fakt nestojí si myslim a to nemluvim o jetejch věcech,ale o věchech,který sem si třeba koupila před rokem,vzala je dvakrát a teď mi sou velký nbeo vim,že je jen tak na sebe zas nevezmu
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SANNY13: na nastence to, co je oznacene slovy VYKUP.
    A nejsem si jista, zda to plati (mate-li uz nekdo nove reference, reknete)
    V realite? Nikde.
    Proste s predstavou, jak odveze kufr k X, dostane prachy, ci pripadne "v komisi" sem chodi vzdycky nekdo tak ob mesic a nikdy se nevratil s dobrou zpravou.
    Onehda tu byla "reportaz" z takoveho pokusu, jak si ten jeden z dvou vykupujicich sekacu vybira, skoro nic ti nevezme a uspesny prodej take nic moc.

    Vyfotit, vse na jednou (po 2,3 skupinkach), napsat velikosti a nabidnout nekam sakumprdum za symbolickou cenu.
    Nebo to sakumprdum odvezt do charity. Za to teda dostabes tak akorat dobry pocit z pomoci bliznim;-)
    SANNY13
    SANNY13 --- ---
    Nevíte kde berou hadry do komise, mám celý kufr vyřazených věcí, které neobleču, nemám to komu dát a je mi to líto vyhodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam