• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    COURT: pokud se tomu clovek venuje=doplnuje nove a stare obnovuje, tak to jde. Pokud nahrajes a nechas lezet, je to k prdu. Obcas mam pocit, ze to tam nektery holky maji jako full time job.
    COURT
    COURT --- ---
    taky vám na vinted leží věci rok, dva, tři i víc? myslela jsem, že to bude fajn, ale ted tam téměř výhradně jen nakupuju a věci jsem hodila do kontejneru.. ležely mi tu už tak dlouho.. v průměru mám jednu transakci za půl roku :/ v hodnotě dvě kila max.. :(
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JAKPAK bazar - ještě zítra do 20h, organizuje Cesta domu, podpora hospiců. zajímavý místo u nám republiky, hybernska 4. oblečení za hubičku, velkej výběr, kvalita rozumna
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    BRUSINKA: vsechno davam do kontejneru. V Hornbachu jsem si vsimla, ze tam v nejakym oddeleni maji do baliku "naskladany" hadry, ktere se prodavaji pod nazvem "hadry na olej" nebo neco takovyho. Takze nemam strach tam vsechno hodit.
    AIJA
    AIJA --- ---
    BRUSINKA:
    Do charitních kontejnerů. Třídí se a zpracovává dál.
    Nebo přehodím přes plot u nás u popelnic...večer je to pryč.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BODY_SUIT: vinted
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: Mimibazar :)
    ADD
    ADD --- ---
    BODY_SUIT: Bohužel hlavně ten opovrhovaný mmb. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    BODY_SUIT: Podle mě je to v kamenných sekáčích naprostá náhoda; orientovala bych se na ty internetové, tam pravděpodobně něco najdeš ještě dnes.
    THERESYS
    THERESYS --- ---
    SECOND HANDY. Kde jsou nejlepší? | Proti šedi
    http://www.protisedi.cz/article/second-handy-kde-jsou-nejlepsi
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    BRUSINKA: jako prinejhorsim se to zrecykluje aspon obleeni...a boty jsem davala vzdycky pred popelnici a do jednoho dne byly vcudu..
    naposled jsem takhle nahazela do kontejneru asi 15 velkych pytlu naseho deckeho obleceni, ktery nasi syslili na pude...a taky nektery veci nebyly uz uplne ok.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    taky dávám... oni to tam i píšou, na těch kontejnerech, že z těch horších věcí se v nejhorším udělají hadry a tak...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BRUSINKA: ak to ma len nejaky flak alebo je to osupane, tak som to davala do azyloveho domu alebo bezdakom (v minulosti som to nosila do krizoveho centra pri hlavaku, v poslednej dobe sa osvedcil standardny postup zabalim do igelitky, aby to nenavlhlo a necham na miraku pod lavickou pri fontane, kde sa stretavaju bezdaci, do par hodin je to prec), kontajner na oblecenie vyuzivam, ked mi ho pristavia pred barak, inak je mimo moje obvykle cesty, ale ked som byvala vo Vrsoviciach, tak som to tam tiez davala, vratane viac roztrhanych veci, pretoze mi pani v krizovom centre hovorila, ze obcas dostavaju oblecenie pre bezdakov, ktore je site z materialu z roztrhanych veci, ktore pridu do kontajnerov
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BRUSINKA: Já bych to do těch kontejnerů dala, protože oni z toho třeba zužitkují ta vlákna nebo materiál.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Trochu OT dotaz, ale souvisí to s použitým oblečením a určitě to většina z vás nějak řeší, tak si dovolím se zeptat tu; Co děláte s lehce poškozeným oblečením, které už pro jeho vady na kráse neunosíte, ale zároveň to nemá vliv na funkčnost? Typicky třeba něco s flekem, kabelka s ošoupanym uchem, okopaný boty nebo tak. Zajímá mne spíš systémový řešení, sama něco využiju na "domácí nošení" a něco na hadry na úklid, ale i tak toho dost zbývá. Nechci to samozřejmě prodávat, ale na vyhození je to podle mě ještě škoda a zároveň bych se styděla dát lehce defektní oblečení do nějakých charit, tam vozím hezký věci, který už jenom prostě nechci, a nechtěla bych tím ty sbírky "kontaminovat". Jak to děláte vy? Máte nějaký tip co s tím?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    PETATA: to jo, ale mistni trziste mi prijde na vkladani hadru zdlouhavy a je zapleveleny detskym oblecenim. Ale ok, pochopila jsem, ze o sekacovy klub zajem neni.
    PETATA
    PETATA --- ---
    TANKIE_: je tu jeste trziste na obleceni, boty a doplnky
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: jo a jedte se zeptam-zijou? Nemam do nich pristup, tak nevidim.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TANKIE_: dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam