COURT: Já mám tedy zkušenost dobrou, častěji se mi přetočí/vybledne/rozpadne věc z běžného obchodu než ze sekáče. Nekupuju tam zásadně boty, spodní prádlo ani funkční materiály, ale bavlněná trička, různé sukně, svetry, kabátky bez problému.
Ale je pravda, že to hodně hlídám (málokdy mi unikne pidiflíček), kupuju jen kvalitní materiály (těch svetrů s kašmírem/vlnou/hedvábím jsem měla nebo ještě mám skutečně celou řadu), u hodně věcí mám i osvědčené značky.
Třeba teď ty poslední tři věci, které jsem tu psala, jsou dvě kvalitní trička z bavlny a svetřík z hedvábí a kašmíru, neskutečně příjemný v krásné šedé barvě. No nech to tam :))
A taky mě míň mrzí, když se mi po dvou letech rozpáře svetr za 90 Kč, než když se mi po roce totálně ožmolkoval svetřík za asi 500 Kč, který jsem dostala jako dárek, totéž při třídění šatníku - věci ze sekáče bolí míň.
A taky to beru tak, že někdo se těch věcí, kterým nic není, zbavil, přestože ještě nedosloužily, takže jim pomáhám plnit dál funkci, dokud to ještě jde :)