• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LEENVECKA: textilhouse na národní je supr na šaty ......kupovala jsem je tam za 250 až 300, ale byly to top kusy jak nový a mám vel. 42/44 a byl tam vždy super výběr.
    DA_NIELA: to bude nějakej omyl, nakupuju pravidelně a ani jednou se mi to nestalo, nebo tě mohl třeba někdo nahlásit......jen se ted cca před měsícem měnili podmínky a muselo se to oklikat.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Chodím už jen do jediného a to do textilhousu na narodce, a i tam lovim jen když maji všechno za 70 nebo tak, jinak to nemá moc cenu, jako abych dávala za tričko 150, džíny přes 300 a podobně, to ne, to by to musely bejt jo kousky. Dřív jsem hodně chodila do hrabarny v bille na červeným vrchu, prakticky co týden, vždycky jsem si odnesla narvanou tasku pro sebe i pro juniora, ale za poslední rok jsem tam byla 3x a pokazdy velký zklamani, desny hadry a veci opravdu pomálu
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Ahoj :) muzu dotaz na prazaky? jaky mate ted nejoblibenejsi sekac? diky :) nejak mam pocit, ze ted v tech co jsem chodivala proste nic neni :(
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    DA_NIELA: wtf O_o
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LEENVECKA: Tak už vím, ten idiotský podnik mě zablokoval. Prý definitivně podle informací třetích stran páchám nezákonnou činnost.
    Fakt nevím, za co. Že polákům píšu polsky? Nebo odmítám cookies? Kreténi to sou.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    DA_NIELA: aha ... tak to je jeste ta lepsi moznost, ten Tvuj prispevek vyznel tak, ze jsi uz zaplatila ...
    Jak to mas v profilu? jako jestli tam mas vyplneny aspon nejaky zakladni udaje a nebo treba jestli mas odkliknuty vsechny ty souhlasy apod?
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    DA_NIELA: Kopec predajcov nechce predávať cez vinted, ale zaplatiť rovno na účet. Strašne to nemám rada, jednak využívaš platformu, ale tá nech funguje zadarmo, druhak pri drahších veciach je to neseriózne. Len nechápem ako je možné, že vinted toto dovoľuje, automaticky by ti mal ponúknuť možnosti dopravy a podľa toho platbu.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LEENVECKA: mne se po pouziti tlacitka KOUPIT ani nenabidne moznost zaplatit, jenom konverzace s prodejcem.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    DA_NIELA: A to ti neprislo po tech sedmi dnech ze Ti vraci penize?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Co je zase s Vinted? Dala jsem "koupit" snad u patnácti věcí (českých prodejců) a nic se nikde neděje, už dýl jak týden. Všechno přečteno, obvykle jsem jediný zájemce, ale reakce žádná. To jsem nějakej neviditelnej uživatel, nebo co?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prosim, Brno. Kde koupit basic kabat, svetle velbloudi, nebo hnede barvy s dobrym slozenim. Tedy kam jit a kam ne? Beru vse jen ne cernou.
    Diky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Facebook Marketplace - počet podvodníků odpovídajících na moje inzeráty - 100%.
    TVL.
    ADD
    ADD --- ---
    CAMELLA: Souhlas, když jsem v jednom případě podporu potřebovala, někdo mi mechanicky kopíroval odpovědi, které jsem si mohla sama najít v podmínkách, a akorát na poznámku, že si nechci psát robotem, ale s živým člověkem, napal, že není robot, a dál posílal citáty z podmínek. O prachy jsem tehdy přišla, iniciativa ze strany vintedu nulová. Ale celkově to funguje, takže holt poplatek za možnost nakupovat (kdyby o tý ochraně nemluvili, člověk by nebyl zklamanej).
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    GENEVIEVE: Souhlas, taky prodávám na vinted a nevidím jediný důvod, proč to jako prodávající dělat jinak.
    Setkala jsem se s tím mnohokrát a pokud mám čas a náladu, otevírám diskuzi, proč někteří nechtějí prodávat “přes tlačítko”. Pochopila jsem to tak, že se jedná o dámy ve středních letech, které mají obavu, že je to příliš složité, někdo je obere, nedopadne to.
    Ten systém je naopak super, občas se o tom snažím někoho předvědčit a párkrát, když jsem nabídla technický support, plus že pošlu peníze na účet v případě, že by to neklaplo, prodávající to prolomily a zkusily jít do toho rizika využít systém vinted. :-))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GENEVIEVE: ale houby garantuje, když je problém, tak reálně nevyřeší nic. Já třeba takhle prodala šátek za tisíce a díky chybě systému se peníze vrátily kupující, ačkoliv šátek měla doma. Naštěstí byla slušná a peníze mi poslala, ale technická podpora je někde v polsku či kde a nevyřeší nic.

    Reálně lidi co prodávat přes tlačítko nechtějí je docela dost a jsou to obvykle spíš ti větší prodejci, co jsou ve skutečnosti spís sekáče. Chce to číst popisek, tam to obvykle je (ale samozřejmě hrubá být paní neměla). A ten poplatek za ochranu kupujících je 18kc + 5%, takže když kupuješ něco dražšího, tak si připlatíš
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADIETTA: no jasně. Oni z vinted i varují at si člověk nedomlouva obchody vedle, což teda je připravuje o peníze ale člověk snaze naletí. Vinted ti garantuje že je to v cajku. Já teda jednou šla kolem protože jsem potřebovala věc rychle na larp a paní byla z Brna a bylo to v pohodě.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENEVIEVE: no tak já si u ní už nic kupovat nebudu pochopitelně, jenom mě to zarazilo, protože jsem tam fakt pár týdnů, tak nemám o zákrutách toho systému ponětí.

    (Scam s emailem už jsem dostala asi desetkrát.)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADIETTA: bych upřímně do toho asi nešla, protože moc nevidím důvod jednak pro nadávání a druhak pro to, proč to odmítat. Pro prodávající je to naopak pohodička, protože dostaneš štítek a odneseš a tím to pro tebe hasne. Jako kupující platíš nějaký koruny nebo destikoruny navíc.
    Tím chci jenom říct, že ve mě by to vzbudilo nedůvěru a rozhodně nezkoumám u každýho, jak chce nebo nechce prodávat...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GENEVIEVE: ale vždyť já jsem taky tak chtěla nakupovat, jenomže ta prodávající mi to zamítla a dost hrubě mi do zpráv vynadala, že ona to tak dělat nechce.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MADIETTA: já teda kupuju přes ten jejich systém, protože se nechci domlouvat a vyhovuje mi, jak je to rychlý. Nemusíš to dělat, jakože mě ještě nikdo žádný nákup neodmítl :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam