• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Herpeser :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    DSTEPZ: nafejkovat se dá cokoliv,což je velká výhoda coverups
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ABych to shrnul, ID Herpeser přišel s největším objevem první dekády tohohle tisíciletí a tím je, že ufo video je možný nafejkovat. No nic, popojedem.

UFO - 1987 The Wytheville UFO Sightings - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=LQEL6Vzr3YI&feature=player_embedded
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    prostě další oduševnělej píčusek
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    DSTEPZ: please don't cry.. brushie brushie brushie

DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    gollygosh, minuskovaci skvadra je uz i tady 0_o
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    jsem v klidu, me nějakej roztřesenej záznam do rozpaků neuvádí, od toho mám kolegyně na pracovišti
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    koukám že sem ti zahrál na nerv :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Na druhou stranu chápu, že jsi jeden z těch sofistikovaných profesionálů, který se zabývá několik let postprodukcí ve videu a rozeznat fake z videa umístěnýho na trubce pouhým okem pro tebe není prakticky žádný problém
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DSTEPZ: hihihi
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    SHARINGAN: já sem toho plnej? Momentalně sem plnej zbytků od oběda
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: díky tomuto je to pořád dokola... ale co pozorování v dobách kdy byly jen Amiga počítače a stará letadla..
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: To ti řeknu úplně přesně, psal jsem to tady: SVANC :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: :-) Tvůj přístup je féér :-) Jí z toho jak jsem psal už tolik nejsem, ale i přes to ano, ne tolik jako kdysi , ale ano. Protoj sme vlastně tenhle klub založil. :-) Také jsem natočil takovou parkinsonovu tečku :D a pastoval jsem to sem, ale i jsem to viděl, a bylo to zajímavé. + proto , co jsem napsal níže .
    ¨Spíše by mě zajímalo, co by se muselo natočit, aby to odvařilo i zatvrzelé skeptiky.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: no né já spíš nechápu jak můžeš bejt pořád odvařenej z těhle žlutejch teček pořízenejch 0,5px kamerou pacientem s parkinsonem a běžet nám to sem ukázat :) DSTEPZ to samý, ten sem háže i reklamy z televize :) proti tvý ufo mánii jinak nic nemám, nerozumim jí, ale brát ti to bych si nedovolil :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: spíš vodvařený :-) i když už teď tolik ne. ale proč? když v 11cti letech vidíš se skupinou lidí ufo, tak to v Tobě prostě něco nechá. Pak když se skupinou lidí vidíš něco paranormálního tak taky. To je jako když s partnerem vyhraješ ve sportce. Něco tě prostě na celý život může ovlivnit.
    Pak už je to jen otázka individuálního přístupu jednotlivce a náhled na věc. Hraje tam roli i víra v určité věci a náhled na možnosti, otevřenost více možnostem, vzdělání v této oblasti a otevřenost. Fantazie, neboť díky představivosti, tuto vlastnost má sice hodně lidí, ale ne tak hodně rozvinutou aby dokázali si představit širší , ač zdánlivě nesmyslné souvislosti. Takový příklad osoby je podle mě Deinken, nebo George Lucas. Proč Tyhle 2 ? mají něco společnýho :-)
    V tomhle případě bych nazval skeptiky, něco jako neználky. né ve špatnym, ale v kontextu s tím, že vlastně ani Ti co věři, tak také neví. Tedy jediný rozdíl je opět nějaký vnitřní víra v určitou věc. Ať už to je UFO nebo nekonečnost vesmíru. Myslím že nekonečno jako takové si neumí představit asi nikdo :-)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SHARINGAN: uz je to dyl, ale videl jsem jak nekdo frameoval video z TV o fukusimsky havarii a nachazel ufo i v tom odvysilanym materialu, zkusim najit.

SVANC: tak tohle ma i nejakej smysl trochu.. jako garazovej projekt dobry no:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JAMILLOS: no zrovna za světýlka nad fukushimou asi spíš ne :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    A teď hustá konspirace: Sem tam za to může bejt někdo i placenej, to vás nenapadlo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam