JAMILLOS: kdyby jsi byl ufon, nebo prostě mimozemšťan, s historií třeba 10 miliard let evoluce, cestoval vesmírem, a narzil na modrou planetu a viděl že se tu vyvíjí druh, který inklinuje ke genetické mutaci na humanoida tvé úrovně, ale věděl, že na to nemá dostatek času, protože 4,5 miliardy let je málo + k tomu kataklizmata, co by jsi dělal? já osobně bych se postaral o to, aby byli zabezpečeni, nechal je hlídat a pozoovat jak se vedou po tom co jsem jim evolučně udělal kulečníkový koulošťouch v DNA , oni by se tam také časem dostali, ale zrovna na to nemají dostatek času a tím by mohli zaniknout, dám jim tedy tímto čšanci na přežití. stejně jako to děláme my, když se snažíme za každou cenu namnožit vymírající druhy. ale nám otáka jeslti na to máme právo, připadně naprosto jasná a zřetelná odpověď ...ano. stejně jako to takto dle mého bylo. vrátím se, jsem tedy ufon toto jsem tedy udělal abych jim pomohl a co bude dál? nechám to na nich, jestli vyrostou, nebo se sami zničí? asi bych se nevměšoval, až do bodu zlomu, kdy k tomu může dojít, protože díky vnějšímu zásahu nesu % odpovědnosti. stejně jako my, hubitelé mnoha druhů na této planetě. Takže bych s,zkoumal, sondoval, zásadně se nevměšoval, dělal průzkum, bral vzrorky dělal pokusy a defakto bych dal lidi na post pokusných krys a s myšlenkou, že jsou svobodní, protože nesu odpovědnost za změny, které jsem jim provedl. Je to nejvíce neskutečné, že jsem měl na výběr, a udělal jsem to , ale mozek mi nebere, protže nemám takovou mozkovou kapacitu jako oni, že to udělali, že si dovolili mít právo rozhodnout o našem rozvoji, mohl bych to brát tak, že nám defakto pomohli překonat pár miliard let utrpení a čekání. ale zase bych přemýšlel, jestli jsem udělal dobře, kdybych se podíval, jak na tom teď pozemšťani jsou, a jak s tím co jim bylo dáno zachází . a jen bych si oddechnul, že takových planet ještě ve vesmíru je dost, a každá má svou trvanlivost. a když bych chtěl, tak mohu vyrobit třeba další. ale tím pádem za pokus to stojí, jim pomoc , těm mravenečkům na planetě zemi, a také bych to tak bral.
a řekl bych si dnes ráno jako ufon, tak se ukažte, lidé.
tím že nás tu je více, myslím více ras, je zde možná interakce více instancí.