• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA: jsou lidi co celej život pozorují třeba mravence ;)

    NAGASAWA: 10 nebo 11 strun? na to ti new age esoterici řeknou, že teď vzniká ta 12 a do ní se dostataneš přes jedenáctou ta je stejně jako 4D jen přechodnou branou do 5D ---> 2012 :D:D:D
    Stejně jako :) ABDULAH: -- aura se mění i podle toho na co myslíš a podobně takže klidně můžeš mít různou auru :D Myšlenak je totiž jen elektrický impulz, že GULLSY:
    ABDULAH: jj to říkají, že to záleží na tom kdo to dělá, přeci ne to je jasný ;)

    PSYION: no to jsi to zachránil :) A cestovat skrze dimenze a nebo se převibrovat by nešlo? :)

    ABDULAH: S čím by přišly... začlo to s kyvadélkem a virgulí, pak pokračuje Kirlianovou fotografií a Zaperrem a Egely Wheel a podobně ;)
    http://www.electronichealing.co.uk/products/egelywheel.htm ;)

    ABDULAH: každej "chytrej" telefon ti dnes měří magnetický a gravitační pole ;)


    SVANC: :) si asi neviděl tohle video o retušování :)
    video: http://youtu.be/PMax7EGyQSQ
    rozbor: http://unhypnotize.com/ufos-ets/1141-real-reason-nasa-quindar-tones.html
    i když v druhém díle k tomuhle videu je bota na stopáži 4.25 (chybí pípnutí) ;)

    ---------
    jen přináším souvislosti ;)
    PSYION
    PSYION --- ---
    NAGASAWA: souhlas a uvedomuju si, ze to trochu tahnu do te roviny a bude lepsi toho nechat a smirit se s tim, ze pokud tady neco neidentifikovatelneho leta, tak to musi mit i realne fyzikalni aspekty.

    Teorie o nehmotnosti nechme zatim tomu koni, dokud nekdo nevyšťourá jasnými důkazy podloženou tezi, že zde máme co dočinění i s "nehmotnými" úkazy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYION: jenze zdejsi auditko ma nazev U.F.O. coz je ze sve podstaty, Neidentifikovatelny Letajici Objekt, tj. ma hmotnou podstatu a jen se neda konkretne zaradit. Pokud se tu bude resit Neviditelny Letajici Objekt, tak uz zapadneme do metafyziky, pripadne mysticismu a to si hadam nikdo nepreje, protoze se tu zacnou projevovat paranoidni mystici, kteri maji tendenci na nyxu zretardovat jakoukoliv diskusi a tim padem by tu bylo vymalovano.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    PSYION: vidis a ja zase na auru atd neverim protoze to co videj lidi se tak odlisuje ze bych musel bejt chameleon ... navic mit v jednon stejnym kamziku z jineho uhlu jinou auru - multi chameleon ... malinko jsme delali pokusy s mediama co to prej videj ...

    a na ty zazitky taky neverim ... prekysliceni mozku atd dokaze vytvaret takovy hovadiny ze by jses divil ... a kdyz jdes 20x na minuly zivoty a pokazdy ti reknou jinou sadu treba 10 minulejch zivotu ... je zajimavy ze nejsem treba jezis pri tolika pokolenich ...

    pokud je v nasem svete musi splnovat nase fyzikalni zakony ... jinak by nemohl existovat nebo se pletu?
    AMBIENTIUM
    AMBIENTIUM --- ---
    ABDULAH: Tohle je zase antropocentricka otazka, ktere predchazi axiom, ze vse co je nejak vnimano, nutne musi z neceho byt. Ale nase veda ani nevi z ceho jsou elementarni castice (ze kterych je pak vse nami vnimane stvoreno) a jedine, co maji, je dosud neprokazana (a dlouho asi nebude prokazatelna) teorie strun, kde rikaji, ze kazda elemetarni castice je ruznou vibraci nehmotne struny existujici v 10ti rozmernem prostoru. Dale te polozene otazce predchazi axiom existence objektivni reality (to co je vnimano, nejak existuje v objektivni realite, ktera je nezavisla na pozorovatelich). Existenci objektivni reality ale nelze zadnymi prostredky dokazat, a proto jedna z moznosti, ktere v teto situaci mame, je objektivni realitu Occamovou britvou odriznout a zavrhnout. Tim chci jen nabidnout jiny uhel pohledu na nase bezne uvazovani a uchopovani jevu, se kterymi se potykame, pomoci nasi bezne zkusenosti. Tudiz odpoved na otazku z ceho by byli kdyby byli nehmotni muzeme asi nechat konovi, protoze ma vetsi hlavu. My na to zkratka nemusime mit moznost dosahnout. Spravny stoural samozrejme rekne, "a proto tu moznost jejich nehmotnosti Occamovou britvou taky odrizneme a zavrhneme". Ano, cele bych to nechal konovi s vetsi hlavou. Jen jsem chtel poukazat na to, ze antropocentricky pohled je ze sve podstaty znacne omezeny a snasit se to uchopit "po nasem" muze byt scestne.
    PSYION
    PSYION --- ---
    NAGASAWA: jiste, v tomto pripade muze jit o armadni stroje, nebo stroje jineho druhu, jak je zname a nezname, ale jsou rozhodne hmotne.

    JEn dotacne, co si myslim, ze by mohlo byt pravde nejvic podobne k te "nehmotnosti":

    Na lidskem tele a jinych objektech uz dlouho je pozorovano cosi jako energeticky obal - aura - , z ceho je slozena, nevim, a mozna to nekdo probadal uz, kazdopadne se jedna o realny fenomen.

    S ruznych mystickych a transcendentnich zazitku vyplyva, ze je mozny kontakt s objekty ba i bytostmi, ktere nemaji "hmotnou" podstatu a vyskytuji se v prostoru vedomi, coz nezaraucuje jejich fyzickou podstatu, tak jak zname veci kolem sebe. Je mozne, ze existuji paralelne s fyzikalni realitou, urcite astralni roviny, kde pozemska fyzika nemusi hrat roli a je namiste zabyvat se tim, jak se tyto 2 roviny skutecnosti prolinaji.
    Pokud by tyto 2 svety se sebou uzce souviseli, je pak i mozne, ze tu a tam lze pozorovat v nasi fyzikalni realite fenomeny, ktere nutne nemusi byt v podstate fyzikalni z tohoto "sveta", ale nejakym zpusobem se v nasi realite presto zjevuji...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A proto ze jsou nehmotni, vykazuji mechanicke stroje, fyzikalni vlastnosti kovovych materialu, jako jsou kovove odlesky, pripadne pulsujici svetla zeano a maji potrebu unikat pred pronasledovanim :) Jisty farmar na pocatku dvacateho stoleti, nahlasil UFO, ktere mu ustrelilo na farme pri svem padu listy vrtule vodni pumpy, aby trosky nahazel do septiku :) Tak se eter, anebo tachiony, dle mych zakladu fyziky, rekl bych nechovaji.
    PSYION
    PSYION --- ---
    ABDULAH: tso já vim, z me strany je to jen obecny myšlenkový konstrukt.)

    Zacalo se tady operovat s pojmem "nehmotný", coz samozrejme muze znamenat jinak hmotny nez jak zname hmotu my, z jinych castic, z tachyonu, z éteru, z temne hmoty, z pramrdky, nevim...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    PSYION: a z ceho budou kdyz jsou nehmotni? tachyony? nebo co?
    PSYION
    PSYION --- ---
    AMBIENTIUM: To by pak ale mohlo take znamenat, ze by je zde mohly zajimat predevsim jim podobne "nehmotne" aspekty a ne "my" jako takovy, jak se vnimame. Takze pokud nemame probadanou "domaci nehmotnou slozku byti na teto planete" (pokud nejaka existuje), jen tezko muzeme odhadnout o co jde "nehmotnym cizim navstevnikum". Tim padem i trdlování po obloze sem tam pro ně může mít hluboký smysl:)
    AMBIENTIUM
    AMBIENTIUM --- ---
    Ja bych jen podotkl, ze tak nejak bezdeky predpokladate, ze jsou hmotni jako my, ale (pokud existuji) proc by museli byt hmotni? Tudiz nejake motory, reseni pretizeni, vztlaku, cervi diry, a podobne veci mohou byt uplne mimo misu...
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Stopařův průvodce, jaaaj to je Kniha! :-)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    osobne mit takovou technologii a videt takovou aroganci jako vidim u nekterych tak sem klidne prilitnu a hraju si uz jen pro tu legraci pak videt co to s tema lidickama co si o sobe myslej ze jsou pupkem vesmiru udela ...

    takze klidne turista co se sem jezdi koukat na debilni opice co si myslej jak jsou dokonaly ...

    a spoustu velkohubejch ignorantu co si myslej jak dokazou to a ono a ono pri tom je to jen hromada hoven ...

    stoparuv pruvodce je uzasna knizka :-) fakt pekna :-)
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Blízký příbuzný.
    Supersonic Flying Wing Nabs $100,000 from NASA | Bidirectional Flying Wing Aircraft | LiveScience
    http://www.livescience.com/22828-supersonic-flying-wing-nasa.html?FB
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukam ze si Gullsy klasicky nevzal prasky.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Bohužel nevidím od koho je ten palec dolů, tak kdybyste mi to chtěli nějak rozmluvit, tak mi napište do mailu. Pan Nagasawa se obtěžovat nemusí, mám ho blokovaného i pro případný mailový kontakt.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    UFOMAN:

    Osobne nechapu, proc se porad drzi predstava, ze jsou mimozemstane hyperinteligentni formou zivota, pohybujici se dezorientovane po obloze, jejichz jedinym smyslem zivota je, spradat konspirace s vladnimi ciniteli, kteri jsou leckdy na hranici imbecility a to prosim uz dobrych padesat let. Pokud by nas hodlalo neco tak inteligentniho pozorovat, tak to bude provadet natolik sofistikovane, ze se o tom nikdy nedozvime a krom toho me nenapada jediny duvod, proc by nekdo chytrejsi, travil pozorovanim zeme, dele jak par dni, protoze je to tu opravdu zoufaly.

    Jinak k te zlate mladezi:

    Stoparuv pruvodce po galaxii:

    „Naneštěstí jsem uvízl na Zemi mnohem déle, než jsem měl v úmyslu,“ vyprávěl Ford. „Chtěl jsem se zdržet týden a zůstal jsem patnáct let.“
    „Ale jak ses tam vůbec dostal?“
    „Jednoduše, svezl mě jeden vtipálek.“
    „Vtipálek?“
    „Jo.“
    „Jaký vtipálek?“
    „Vtipálci jsou obvykle bohatí hošíci, co nemají nic na práci. Křižují vesmírem a pátrají po planetách, které dosud nenavázaly kontakt s jinými civilizacemi, a pak je straší.“
    „Straší?“ Arthurovi začalo připadat, že se mu Ford schválně snaží zamotat hlavu.
    „Jo, straší. Vyhlídnou si nějaké odlehlé místo, kde žije jen málo lidí, a pak přistanou přímo před nějakým nic netušícím chudákem, kterému nikdy nikdo neuvěří, poskakují před ním s praštěnými anténkami na hlavě a legračně pípají. Dost dětinská zábava.“ Ford se natáhl na matraci s rukama za hlavou. Tvářil se odporně samolibě.

    GULLSY
    GULLSY --- ---
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Nagasawa zapřísáhlý odpůrce UFO a čehokoliv, co s tím souvisí. Samozřejmě blahosklonně shovívaví ke všem, kdo o tom chtějí uvažovat a diskutovat, tu zase vnáší své nepochybné pochybnosti? Mám ho v ignorovaných, protože je to stále totéž, co píše, jen převléká do jiných kabátků, přesto bych mu rád vzkázal. Nagasawo, vyliž si prdel, přestaň sem chodit prudit a bude ti dobře.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    NAGASAWA: Mimozemská zlatá mládež - vskutku zajímavá představa :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABDULAH: pokud by tu bylo neco, co dokaze vytvaret cervi diry, anebo pouzivat terminologii ze star treku - proc by se omezili akorat na komicky poskakovani po obloze? Jediny vysvetleni by bylo to, ze by se jednalo o "Vtipalky", ktere popisuje Douglas Adams, coz jsou zbohatli spratkove mimozemskeho puvodu, kteri se potuluji po planetach a strasi zoufalce, kterym nikdo jejich historky neuveri.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    *nedohlédneme, ... zatím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam