• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ABDULAH: ale ne zkoušet dál, to je třeba, zkoušení se cení :)
    - jen jsem vytáhl opoziční odpovědi co už jsou známí .)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    koukam lepsi slepe verit nez neco zkouset ... na vsechno je odpoved ... ale dukaz zadnej ... skoda
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    KUKIDE: bať bať, aura se mění a může hrát všemi barvami, tím spíš, když v hlavě "míváme takový chaos" a s impulzem souhlasím, ačkoliv je to malinko jako tvrdit, že počítač jsou jen vodiče a elektrika :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA: jsou lidi co celej život pozorují třeba mravence ;)

    NAGASAWA: 10 nebo 11 strun? na to ti new age esoterici řeknou, že teď vzniká ta 12 a do ní se dostataneš přes jedenáctou ta je stejně jako 4D jen přechodnou branou do 5D ---> 2012 :D:D:D
    Stejně jako :) ABDULAH: -- aura se mění i podle toho na co myslíš a podobně takže klidně můžeš mít různou auru :D Myšlenak je totiž jen elektrický impulz, že GULLSY:
    ABDULAH: jj to říkají, že to záleží na tom kdo to dělá, přeci ne to je jasný ;)

    PSYION: no to jsi to zachránil :) A cestovat skrze dimenze a nebo se převibrovat by nešlo? :)

    ABDULAH: S čím by přišly... začlo to s kyvadélkem a virgulí, pak pokračuje Kirlianovou fotografií a Zaperrem a Egely Wheel a podobně ;)
    http://www.electronichealing.co.uk/products/egelywheel.htm ;)

    ABDULAH: každej "chytrej" telefon ti dnes měří magnetický a gravitační pole ;)


    SVANC: :) si asi neviděl tohle video o retušování :)
    video: http://youtu.be/PMax7EGyQSQ
    rozbor: http://unhypnotize.com/ufos-ets/1141-real-reason-nasa-quindar-tones.html
    i když v druhém díle k tomuhle videu je bota na stopáži 4.25 (chybí pípnutí) ;)

    ---------
    jen přináším souvislosti ;)
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Každopádně je vidět, že profesor Chang nejde pro odvážné závěry daleko. Celé věci to dává takový seriózní nádech... :-)
    Professor Chang's team of researchers furthermore concludes that, "The apparent "extraterrestrial programmers" may have been ordered to cut all their idealistic plans for the future when they concentrated on the "Earth project" to meet the pressing deadline. Very likely in an apparent rush, the "extraterrestrial programmers" may have cut down drastically on big code and delivered basic program intended for Earth."
    JIKE
    JIKE --- ---
    Scientists find Extraterrestrial genes in Human DNA ( we are all brothers and sisters) | REALNEO for all
    http://realneo.us/content/scientists-find-extraterrestrial-genes-human-dna-we-are-all-brothers-and-sisters
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Vesmírné lidi mám rád. Nevím jak moc v tom jsou zapojené finance, zatím co jsem viděl je to prakticky neškodné. Alegorie společnosti s nadějí na vykupitele kdesi na orbitu.
    PSYION
    PSYION --- ---
    SVANC: ale tak jedno se mu musí nechat, dělá to velmi sofistikovaně třeba oproti Pravdo-Láskařům typu Vesmírní lídé. Brnká na současnou trendy strunu globálně neudržitelného vývoje, alternativní technologie, potírání soc. rozdílů atd., na což, ruku na srdce, spousta z nás neo-cyber-hipíků, velice dobře slyší....
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    PSYION: To je něco jako Zeitgeist movement. Hype-effect původně možná nechtěného využitý k vyzobání donací od důvěřivců.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSYION: Tomu celkem rozumím. On asi nebude jediný, který se na tomhle fenoménu snaží vydělávat... :).
    PSYION
    PSYION --- ---
    SVANC: ja prave vcera cetl víc Greerových clanku a komentů a musim uznat, ze nekriticky se k tomu neda stavet. Prijde mi to jako skvela marketingová strategie jak z lidí tahat prachy na jejich nový film, který vse odhalí:)
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSYION: "...told me that indeed there were numerous, large UFOs around the crater where the Lunar Module landed and that these were seen by both Armstrong and Aldrin."
    Pochopitelně, talíře byly čistě náhodou přesně v místě naplánovanýho přistání. Vlastně ne, on s nima byl Měsíc pokrytej skoro celej, takže to ani žádná náhoda nebyla. A živý přenos z přistání, na který koukalo půl miliardy lidí, měl ty talíře realtime vyretušovaný. S tehdejší tv technikou žádný problém, koneckonců i kosmickou loď už tehdy řídil osmibitový komp :-).
    Psát tyhle žvásty pár dní po Armstrongově smrti mi připadá docela nechutný. Jinak kdyby si někdo chtěl připomenout tehdejší skutečnou atmosféru, tak třeba tady: http://www.youtube.com/watch?v=5QS3JSRGk3o
    PSYION
    PSYION --- ---
    Neil Armstrong’s UFO Secret | Dr. Greer's Blog
    http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=202
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    MINERWA: jestli to jsou elektromagnety .. chtel bych tam mit kus civky kompas atd ... to magneticky pole by bylo tak sileny ze by to muselo znicit indukci v pripade stridaveho vse okolo ... a stejnosmerny by zase pritahovalo co se da ... nebo se pletu?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Kompilace z cervna 2012.
    Best Of UFO Sightings Of June 2012, AFO - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=aNj9mbQztHI&feature=g-vrec
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PSYION: ha!! já to říkám odzačátku, elektormagnety!
    PSYION
    PSYION --- ---
    HA!! :)
    UFO ORB - THE ELECTROMAGNETIC VEHICLE OF THE FUTURE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KJ_UOoC-zwo
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    PSYION: no to nevim ... i svetelny pocitace potrebujou prvky co menej ruzne parametry svetla ... popripade je svetlo ovlada a aoni nasledne ovlivnuji jine svetlo ... fakt nevim. Zda se mi ze ne, coz je na jednu stranu bohuzel skoda. Takovej duch by byl peknej :-)
    PSYION
    PSYION --- ---
    ABDULAH: otazka zni: Je mozne, ze kdyz tady zjevne paralelne s hrubou fyzickou realitou na bazi nami znamych chemickych prvku koexistuje realita na bazi vlneni (elektrina, magnetismus..), aby ve svete vlneni existoval zivot, pripadne inteligentni?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    PSYION: Nerikam ze telo nevyzaruje. Pokud na nem namerim elektricky proud, rozdily potencialu atd... musi vyzarovat. Vzhledem k tomu ze ma urcitou teplutu opet musi vyzarovat a i po chemicke strance vyzaruje.

    Je dokazano ze mozek vyzaruje i elmag zareni atd ... a zaroven i prijima. Viz shledani s ufonama - sediva osoba svetla atd...

    jen rikam ze neverim tomu, ze "aura" neni. To ze je jednotlivec co ji vidi je mozne, ale ne kazdej co o sobe rika ze ji vidi ... Proste je nerealne tohle ... to by pak musel videt vsechno, navic vidi auru jen u cloveka a u rostlin a zvirat ne coz je pak kravina ...

    stejne jako kdyz nekdo rika ze cinska medicina na bazi bodu - banky akupresura akupunktura atd je blbost ... neni proste to funguje protoze to musi fungovat vzhledem ke slozeni tela...

    Ono no uvidime s cim prijdou vedci ...
    PSYION
    PSYION --- ---
    Problem, co si ted uvedomuju je, ze s tou aurou jsem vlastne zacal neuvazene jako priklad toho, ze existuje cosi "nehmotneho", co se zde vyskytuje. Ale bezne logicky vyplyva, ze nejspis teprve hmotne lidske telo produkuje jakesi "nehmotne" zareni.

    Zachranil by to asi uz jen fakt multidimenzionalni koexistence fyzickeho tela a bio- elektro-magnetickeho zareni jako plnohodnotnych prvku vyskytujicich se vedle sebe v podobe 2 rozdilnych svetu, coz by mohlo znamenat moznost UFOs na bazi elektromagnetickych a jinych vlneni, ale s tim me minimalne Nagasawa posle zrejme do prdele.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam