• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: dik zes to nasel.. skoda, ze kvalita utrpela prenosem nebo ulozenim a ze jsi nepostnul to vyssi rozliseni no.. ale tak je to dycky , kdyz uz dukazy neznici nejaka vlada nebo tajny agenti, tak se posere technika co.. skodicka proste
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: Jaké blábolení? Pokud máš originál, proč ho neukážeš a místo toho tu postuješ tohle TLUSTEI?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI: Pravda je takova, ze uz tuhle (ET/UFO) oblast davno neresim a je mi de facto burt, kdo cemu veri nebo co si jak vyklada a jakej ma nazor, o presvedcovani druhejch nemluve. To, ze sem obcas prispeju, je spis pro srandu kralikum a jinym zucastnenym.
    Ale pro VRBIKa jsem to video na YT dohledal. Samozrejme je to z pohledu nezucastneneho skeptika video usmevne az roztomile a jako "nezvratny dukaz" rozhodne nikomu neposlouzi, coz je mi uprimne uplne jedno. Jen pro ferovost doplnim, ze v originalnim rozliseni je ten proletnuvsi objekt o mnoho lip rozeznatelnej.
    Wiltshire Light Sphere (May 2008)
    http://www.youtube.com/watch?v=a13k_54fk1E
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: Takže tobě se podařilo spatřit a nafilmovat UFO, pak jsi záznam hodil se špatnou kvalitou na Youtube a originál si neuložil? ;)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: Coz o to, to video jsem svyho casu na youtube dal, ale kvalita prenosem (nebo ulozenim?) znacne utrpela a ona rotujici metalicka koule tam byla ve vysledku jen tezko rozpoznatelna. O zadny pristavajici objekt plny pohybujicich se ETiku se nejedna.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    KUKIDE: pro tvrzeni, ze je Zeme kulata existovali objetkivni dukazy. Pro existenci vyspelych mimozemskych civilizaci objektivni dukazy neexistujou. Dukazy o chemtrails krome videi na youtube neexistiji, dokonce existuji dukazy proti...

    TLUSTEI: tak videa jste meli, ale zverejnit jsi je nechtel..
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    chemtrail a umělé počasí taky byla blbost a dnes je jasné že to děláme... cloudseeding a fertilizace moře jsou čím dál běžnější záležitostí, přesto když to řeknete lidem o umělém počasí tak vám nevěří a to už se to oběvuje i ve zprávách... třeba to s těma mimozemšťanama bude podobný kolik desetiletí trvalo než se vymýtil mýtus že země je placatá a kolik desetiletí bude trvat než se provalí nějaká lež o UFO...
    Je pravda že taková loď kdyby někde veřejně přistála by byl nezvratnej důkaz, ale třeba i ufoni nechtějí prozradit svoji agendu...
    :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Také vůbec není jasné, proč by vlády desítky let úporně tajily existenci mimozemšťanů. A hlavně proč by to dělaly VŠECHNY informované vlády. Obvykle to, co je prospěšné pro jeden stát, nemusí být prospěšné i pro všechny ostatní.
    HYENA
    HYENA --- ---
    JAMILLOS: Jako důkaz mi stačí vtipně málo, jak jsem už psal tady: [ HYENA @ UFO ]

    V tom tříhodinovym videu vyvrací postupně všechno, na čem slavný Erich staví desítky let. Ty nový věci budou hodně zajímavý... do okamžiku, než to někdo prokoukne.

    Všichni věřící se pořád ohánějí systémem. Jenomže v těch laboratořích, o kterých jsem mluvil pracujou jenom lidi - jako sem já nebo ty. Když jim někdo přinese kus mimozemšťana nebo lodi, tak mi věř, že to praskne okamžitě!

    Ještě k tomu vašemu systému - kterej je podle mě nebezpečně blízko konspiračním teoriím - někde na nyxu je moc pěknej citát... The difference between fiction and reality? Fiction has to make the sense. Tom Clancy. Proto všechny konspirace a podobný nesmysly vypadají, jako by dávaly smysl :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: "zásadní důkaz"? To mluvíš o čem? O mojí zkušenosti? Ale no tak, je nám přece oběma jasný, že tobě ničí příběh jako důkaz stačit nebude i kdyby byl sebeúžasnější, protože doma žadnýho mrtvýho ETíka nebo kus lítajícího talíře v krabici nemám. "zásadní důkaz" prej... :)) Bčkovej pokus o provokaci Vrbiku. ;) Bčkovej.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Na to tříhodinový video se mi koukat nechce. Já netvrdím, že vše musí bejt 100% pravda, nicméně ty nový něci jsou fakt zajímavý a vůbec nejde jen o jeho pohled, každej si tam může zajet sám. Lazara neřeším, proto jsem o něm taky nepsal.

    A jinak, to s těma důkazama tady mě nikdy nepřestane fascinovat. Oni lidi chtěj, aby jim je každej strkal pod nos, protože to je koneckonců jednoduchý, že jo.
    A čo si vubec predstavujetě pod takovým pojmom "důkaz"?
    Někdy mi přijde, že jedinej důkaz o tom, že jim systém lže, by lidi brali snad jenom oficiálně z televize - čili jedinej zdroj, kterýmu by věřili stran toho, že jim systém lže, je zase jenom systém!!!
    Tohle není nějaká známá exaktní věda, tady se žádnýho oficiálního prohlášení od Obamy nedočkáte, naopak jenom mlžení, lží, případně všemocný dehonestace a diskreditace, nic víc. Člověk musí hledat sám...
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    CONTINUITY: jsem si nemohl pomoct vzhledem k tomu co bylo v ty knizce.. Vira souvisi s UFO velice blizce, protoze vzhledem k nedostatku dukazu nezbyva nez verit (nekdy dokonce verit navzdory dukazum). Je to jak s nabozenstvima, konpsiracema,.. btw ID TLUSTEI nam mohl poskytnout zasadni dukaz existence mimozemskych civilizaci, protoze se mu jiz pred nekolika lety s nekolika dalsimi lidmi povedlo privolat mimozemske plavidlo.. dukazy ale poskytnout nechteli, protoze se dost nezname. takze tak.
    HYENA
    HYENA --- ---
    JAMILLOS: Lazar například tvrdil, že "alien" pohon funguje na prvku 115 (kdo si pamatuje x-com, musí se začít smát). Elerium v tý době ještě nebylo objevené. Dneska je situace jiná a my dobře víme, že se k cestování použít nedá :) Jestli vyspělá civilizace používá palivo, tak je to jádro, antihmota nebo něco, co ještě ani neznáme. Těch děr v jeho příběhu je samozřejmě víc... Je to nastrčenej agent s příběhem nebo si z lidí prostě jenom dělá srandu.

    A k tomu danikenovi - podívej se na tohle video - https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ
    V sedumnácti jsem od něj nějaký knihy přečetl a dodnes je mi trapně za to, že jsem tomu věřil.
    Ten člověk udělá cokoliv, aby vydělal na lidský důvěřivosti. Stejně jako všechny ostatní blábolící loutky :)

    Z druhé strany se na to dívat nebudu. Kdo chce někde něco najít, tak to tam prostě najde. Chci skutečný důkaz namísto řečí.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VRBIK: Reaguješ na spoustu věcí, které Tlustei vůbec nenapsal, to je racionální a vědecké ? :)
    Vyjadřovat se k tomu, jakým věcem někdo jiný věří...totéž...jak to souvisí s UFO ?

    Přijde mi, že rozdíl mezi vámi je spíš v tom, jaké důkazy akceptujete a jaké ne. Nevidím důvod, proč by tvoje volba, čemu věřit a co si vyhledat, měla být ta jedna správná.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: V pořádku, hlavně se nenech zmanipulovat. :) Just keep calm and carry on...
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: ja verim vecem, ktery jsou podlezeny overitelnyma dukazama, narozdil od tebe.
    a diky, konecne jsem zjistil, ze me naprogramovali amici technikama ze sedmdesatejch let a dokonce, ze ze me chteji udelat homosexuala, to je skandalni!. ja jsem dycky myslel ze tohle dela satan nebo jestirci.
    a mas pravdu, nepresvedcis me, nenecham se zmanipulovat par TOP SECRET HIDDEN TRUTH videama z youtube ktery maj uroven prace deti z 2 tridy a par ukricenejma lidma, nastesti... na to nejsem dostatecne duverivej a blbej
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HYENA: Nevim jak Lazar, ale proč je podle tebe Daniken "blábolící loutkou propagandy"? Četls od něj někdy něco? Například ty novější věci kolem Puma Punktu jsou docela zajímavý a literatury tohohle typu se dá najít myslím si dost, přičemž nikdo to zatím nevysvětlil.
    Jistou skepsi chápu, ale když si každýho automaticky zařadíš do škatulky pomatenec, tak jak pak poznáš, když se náhodou vynoří někdo, kdo zrovna mluví pravdu? Těch materiálů je dost, ale nikdo ti je servírovat nebude.

    "Protože lidi je strašně jednoduchý přesvědčit o čem kdo bude chtít."
    – no právě, tak se na to taky zkus podívat z druhý strany... ;)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: Ne, ze by na tom zalezelo, ale... Ver cemu uznas za vhodny. Ja te nepresvedcim a nehodlam o to usilovat. Lec vez, ze schopnost podprahove vnimant a NLP se pouziva/zneuziva i v jinych oblastech nez jsou uzavrene psychologicke studie nebo marketing. Plosny programovani masy prijatelnyma (pohodlnyma) nazorama a nasledne zneuzivani tohoto programovani je fakt, kterej uvidis pouze ve chvili, kdy si pripustis, ze jsi sam taky naprogramovanej. Ale to uz je pro mnohe "too far out" - a treba prave i to je programming. :)
    Jen pro priklad jedne ze zneuzivanych oblasti prikladam knizku o manipulaci masy medii pres sex.
    A tech oblasti je vic, vcetne pristupu k ETs, ale uz je to OT a nemam chut se v tom placat. Takze k tomuto uz jen howgh.



    VRBIK
    VRBIK --- ---
    HYENA: nerekl bych to lepe, dik.
    CONTINUITY: o projektu Camelot jsem nikde nemluvil, mluvil jsem o Dislosure project.
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Protože lidi je strašně jednoduchý přesvědčit o čem kdo bude chtít.

    Osobně jsem stoprocentně přesvědčenej, že ve vesmíru jsou tisíce, miliony možná miliardy inteligentních civilizací.

    Jakmile ale kdokoliv vstane a - je mi jedno jestli to je třeba bývalý šéf CIA - začne vykládat, jak s nimi jedná / zkoumá jejich plavidla / cestuje s nima na jejich planetu, stává se pro mě blábolající loutkou propagandy, stejně jako to svého času dělal třeba Bob Lazar, Erich Daniken a jim podobný pomatenci...

    Přitom jako důkaz stačí trapně málo. Vzorek DNA, záznam několika kamer, vzorek materiálu a tak dále - dotlačenej na univerzitu nebo laboratoř s nějakym vědeckym kreditem. Libovolné množství textu a tisíce hodin záznamu řečí má proti tomu důkazní hodnotu nula.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    HYENA: To je nedorozumění.
    To video je neprůkazný úplně zjevně, od pohledu, dělala jsem si spíš legraci :)

    můj dotaz CONTINUITY: je reakcí na [ VRBIK @ UFO ], ptám se tedy, proč je podle Vrbika neprůkazný projekt Camelot.

    To si myslím, že je daleko méně jasné, viděla jsem nějaké dokumenty a slyšela pár výpovědí těch svědků a působilo to na mně docela důvěryhodně, a velmi střízlivě a pečlivě zpracovaně.
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Tak začněme tím, že je to je na youtube v kanálu thirdphaseofmoon. Už tento fakt mě odrazuje na video vůbec koukat, ale bylo krátký, tak jsem se přemohl.

    Pokračujme tím, že je to záznam z plátna. Proč, když je to taková pecka a definitivní důkaz nepošlou rovnou originál?

    A co na tom vlastně je? Jak těžký je vyrobit podobnej trik v 3dmax nebo jiných studiích? Nebo pověsit nějakej model s propanbutanovym hořákem, kterej to na kraji rozsvítí? Až uvidím záznam ze spektrálního fotometru, kde bude jasně vidět, co za světlo to vlastně svítí, budu hned o několik procent menší skeptik.

    Je to záznam jenom z jedný kamery - jako důkaz, že něco letí se myslím považuje záznam ze 2 kamer z různých směrů (z různých výšek a úhlů).

    Nejspíš to bude nějaká komunistická (nebo kapitalistická, je to vlastně jedno) propaganda :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUKIDE: jestli to není fejk, tak zrovna tohle bych tipla spíš na nějakou tajnou pokročilou pozemskou technologii, je to imho naprosto lidskej armádní styl :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VRBIK: Proč je neprůkazný? Můžeš nějak konkrétně zdůvodnit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam