SVANC: V poradku.
Nevidel jsem UFO jen jednou. :) A nejlepsi na tom je, ze pokazde to byl jiny typ. Mam 4 pozorovani a jeden zazitek, ale kdyz uz pozorovani dela nekomu problemy o tom zazitku se radeii zminovat nehodlam. :) Btw. hledal jsem v databazi fotek a to co jsem videl tam vyfocene nebylo.
Druhe UFO jsem ho videl pres den, taky velike, ciste stribrite a pohybovalo se presne, jak popisovali v nekterych clancich. Levitujici a schopny zmenit libovolne smer. Trikrat to zmenilo polohu, jako kdyz propadnete dolu a naladite se na jinou hladinu. Pak jsem videl formace, ty trojuhlenikova Ufa, ale ty mi moc nesedi. Nemohu si pomoci. A pak jsem videl jestli o tom nekdo vi, je to takova letajici zhnouci koule. A tu videlo se mnou vicero lidi a ty to nepopreli a pamatuji si to.
A mozna ted to bude sranda, protoze tu kouli co jsem videl tu popisovalo nekolik lidi v jinych pribezich. Ted nektere pobavim. Ta koule je zaroven bytost. :) To jsem bohuzel nevidel. Ale zpusobem jak litala byl inteligentni. Kdyz jsme ji videli tak si poletovala na obloze a pote letela smerem k nam a zastavila tak, ze zustala za stromem. Bohuzel jsem tam stal s lidma, ktery jsou trochu jinde a meli to jako sou a v tu chvili me nejaka komunikace nenapadla. A kdyz jsem chtel ten strom obejit v mziku zmizela. To je me posledni pozorovani z roku 2010-2011.
Preberte si to opet podle sveho, ale ruznych mimozemstanu a typu letajicich taliru je vic, nez znacek automobilu . :)
Tak at se Vam dobre spi. :)