SVANC: ano musí, ale proč musí být materiální, není to jen otázka našeho vnímání? Proč nemůže koexistovat multivesmír. Nutně nemusí při minimálních vlivech vzniknout nový vesmír. Pouze může v něm, vzniknout nová větev času a stará zaniknout, případně být modulována k té původní aby nezanikla. Opět ale jsme u toho, jak můžeme mozkem měřit a vnímat něco, co náš mozek neumí vnímat (opět jsme v možnosti představivosti možností), ale pokud si to umíme představit, je možné že to neexistuje? Podle stavu našeho mozku, cokoliv si umíš představit, existuje (minimálně v Tvé hlavě). To co si neumíš představit, to je pak pouze ale možná absence mozku měřit onu představu - tedy si to představit. Tedy si to nepředstavíš. Pokud ovšem evolučně ji získáš, je možné si toto představit, a tuto představu opět kapacitou mozku sám porovnat. To že si lidi uměli představit, že je země placatá i kulatá, byla zde možnost, že je buď kulatá, i placatá. Pokud by jsi si to neuměl představit, tak by byla pouze kulatá, nebo pouze placatá, nebo pouze kus kamene. Navíc je to pouze představa, protože ani já, ani ty to nedokážeme měřit. Pouze věříme údajům, které jsme dostali a umíme si je v mozku představit a přenést případně vizuálně. Nikoliv, že jsme je sami změřili, a tedy tomu věříme, že tyto údaje jsou správné. Pokud nám něco naše představivost neumožňuje zobrazit, neznamená to, že to nemůže existovat. Pokud si ale představíme nekonečno, bude existovat? (minimálně v mé představě) Čekám, až mi mozek pojme pojem nekonečna, abych si jej uměl představit. Ale neumím, a pokud neumím, mohu to považovat, že nekonečno není, anebo pouze že si jej neumím představit. V tuto chvíli je nekonečno pouze slovo, a nebo znak ležaté osmičky. Ale jak si to mám představit? Tady bych se pozastavil, a zeptal se, pokud již vymýšlíme v názvy a znaky pro něco, co si zatím ani neumíme představit, jak daleko jsme od toho to pochopit, nebo změřit. lze vůbec měřit nekonečno? Co to je nekonečno? Je to pouze výsledek porovnání konečna a opaku. konečno je všude kolem nás a je meřitelné. Opak tedy je nekonečno, nepředstavitlené a neměřitelné. Což nás přivede na myšlenku, že nelze tudíž měřit, ani představit, takže neexistuje? Jelikož ani nekonečno nejde změřit, jak získáme důkaz že skutečně existuje, a proč je nyní tedy s ním počítáno v matematice?