SVANC: CO jen veri. :) Nejhorsi je, ze kdyz si nepripustis zakladni predpoklad existence ineligentniho zivota, tak se nikam nedostanes. Porad se tocime okolo vstupni brany. Existuji? Pak je to hrozna nuda.
Nejlepsi jsou Indove. Kdyz se jich zeptas na tuhle otazku, tak reknou. A neco noveho? :D
Peruanci s nimi komunikuji. Taky rikaji. Kdyz se setkas s Virakotchou, tak je to ztrata casu. Virakotcha je fyzicka mimozemska bytost. Oni komunikuji prevazne s bytostmi z jinych "vysich" rovin existence.
Pak kmeny Hopi maji znalosti o vesmiru na ktere teprve prichazime. Napr. Sirius ma tri slunce. My jsme nedavno zjistili, ze ma dve. Atp...
A to nemluvim o starovekych narodech a ruznych zajimavych nalezech, maleb na kamenech, jeskynich.
Tak Vam nevim, ale kdo neveri, je opravdu velky skeptik a musi byt i ignorant a o vsem opravdu pochybovat. Na druhou stranu se nedivim, jelikoz v tehle dobe musi byt clovek obezretny. Taky jsem zkusil pripustit, ze je to cele hloupost, ze neexistuji, poprel jsem vse co jsem videl a zkusil se na to podivat jako na neexistenci. Nakonec jsem se z ni nastesti probudil.
PS: Ta anketa muze byt zajimava. Ale vlastne k nicemu.