Ahoj, tak abych to ukoncil a podal vysvetleni k tomu statnimu znaku v katedrale sv. Víta. Bavili jsme se o reptilianech a napojeni na cirkve a jejich symbolikou. A shodou okolnosti jsem se nedavno zabyval statnimi symboly. Kdyz jsem poprve uvidel statni znak z chramu, tak mi bouchla do oci jedna vec. Oci lvu totiz jsou jine, nez ve skutecnosti maji byt. Maji plazoidni zornice! Dokonce maji duhovku reptiloidniho zbarveni. Trochu me to vydesilo, pac vim ze kazdicky detail na znaku je vele-dulezity, symbolicky. A v tomhle ohledu neverim na nahody. Ale zase jsem opatrny vuci exopolytickym teoriim. Je to dost zvlastni. Nikde jinde ve statnim znaku byt starsim neni reptiloidni oko. Navic jeste v katedrale! Takze zaver si udelejte sami. Kazdopadne se mi nelibi, ze kazdy hleda neco extra ale nepodiva se, co nezapada do reality a je videt v podstate na prvni pohled. Na druhou stranu musim rict, ze ta hadanka mi ledacos rekla o reakcich lidi a socialni politice. Jak jsou schopni hledat a vymyslet si ruzne da se rici nesmysly. Musim rict, ze jsem byl rozhozeny a misto zabavy jsem z toho mel tak trochu depku. Ale co vic si prat. :)