• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    TLUSTEI: Já se docela těším, až si někdo přečte toho Farella a popovídáme si, co všechno dělali nacisti pro amíky po druhé světové válce. ..Píšou v té tvé knize, že Wernher von Braun byl taky M-12??
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KALIPH: Na tohle téma mám tuhle knížku...

    Majic Eyes Only: Ryan S. Wood: 9780977205905: Amazon.com: Books
    https://www.amazon.com/...ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Majic+eyes+only&qid=1596038225&s=books&sr=1-1

    I s podpisem od autora. Teď koukám, že to byla sakra investice. :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Plavidlo s takovým typem alternativního pohonu by jistě šlo velmi lehce zaměnit za ET technologii. A třeba z ní i pochází, ale to je spekulace. Každopádně existuje. A proč se o tom všude nepíše?

    US10144532B2 - Craft using an inertial mass reduction device - Google Patents
    https://patents.google.com/patent/US10144532B2/en

    "It is a feature of the present invention to provide a craft, using an inertial mass reduction device, that can travel at extreme speeds."

    "This hybrid craft would move with great ease through the air/space/water mediums, by being enclosed in a vacuum plasma bubble/sheath, due to the coupled effects of EM field-induced air/water particles repulsion and vacuum energy polarization."
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    TLUSTEI: Je tam nejvíc info, které jsem k Majestic 12 kdy v knihách našel...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KALIPH: Díky, zvážím.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    TLUSTEI: Pokud tě zajímá alternativní pohled na americkou práci s "neznámými technologiemi", přečti si i toto: https://www.databazeknih.cz/knihy/ss-bratrstvo-zvonu-116230
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    tyjo 9/11 konspiracni teorie, to je dobry retro :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SVANC: Však to NYT publikovali. Další servery to přebíraj. Ono se to rozkřikne, dej tomu čas. Že jde o peníze možná bezvýhradně platí pro nezávislá média, nikoli však pro média hlavního proudu, kde publikování takové zprávy (i sebeověřenější) může způsobit obecné ohrožení - panika, chaos, násilí...atd.

    Trochu z jiného sudu: Např. zhroucení WTC7 prokazatelně nezpůsobil požár, jak nám média hlavního proudu tvrdí a že by se to nějak propíralo se říct nedá. Prostě to, že se o tom zatím všude nemluví vůbec nic neznamená.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Ale já mám v mém koktejlu přesvědčení ještě několik přímých zkušeností, které jsou samozřejmě nepřenosné.

    tohle mi hodne pripomina argumentovani konspiracnich teorietiku: mam holice, jehoz teta ma kamarada na ministerstvu a ten rikal....
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: K tomu "Takovou zprávu je třeba servírovat opatrně" bych jenom poznamenal, že tohle by snad mohlo platit pro vlády, nikoli ale média. Pokud by se k nim taková informace dostala a byla ověřená, nic je nezastaví v publikování. Koneckonců jde o peníze...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    AVATAR: Ani MZáci nemohou objevit prvek, Který Mendělejev nepředpověděl...:-)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUULUU: Není. Házet perly sviním (to neber osobně) jsem se už odnaučil.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SVANC: Souhlasím, můžou si je vymyslet. Ale já mám v mém koktejlu přesvědčení ještě několik přímých zkušeností, které jsou samozřejmě nepřenosné. Nečekám, že se najednou vzdáš svého úhlu pohledu. Co se médií hlavního proudu týče, dej jim čas, mají plné ruce práce s covidem, blm, brexitem a wtf. Takovou zprávu je třeba servírovat opatrně, protože náboženství, dlouhodobý social engineering tvrdící pravý opak, apod. Nemůžeš prostě přijít a říct lidem, že "všechno čemu jste celý život věřili je lež" a čekat, že to projde bez agresivní reakce. Lidi si budou svý paradigma bránit 'do posledního kreténa' a něčemu takovýmu věřit nebudou i kdyby jim přijel před barák udělat pitvu mimozemšťana sám Obama. Tohle je velmi citlivé téma s širokou škálou dopadů na fungování společnosti. Covid je proti tomu ubohý trapas.

    AVATAR: Jasný, chápu a beru. Průzkum na mezinárodní úrovni bude následovat. Dej tomu pár měsíců a uslyšíme o tom znovu a ve větším detailu. Slibuju... ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    celej problem je, ze dost lidi veri, ze co je psano na intetnetu, musi bejt taky pravda.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TLUSTEI: presvedcilo o cem?

    Na obecne urovni by me presvedcil dukaz v podobe vedecke shody. Nejlepe studie od nekolika nezavislych vedeckych skupin z ruznych zemi.

    I kdyby na uzemi usa dopadlo zarizeni, ktere obsahuje usa nezname prvky, porad je pravdepodobnejsi, ze cinani objevili nektery z prvku, ktere mendelejev predpovedel, nez ze je to mimozemskeho puvodu. Nebyl by to tedy dukaz o tom, ze nas mimozemstane navstevuji.

    Urcite mi ale nestaci cestne slovo cloveka, ktery dodava usa obrannou techniku (co o tom takovej clovek muze vedet) a prohlaseni, ze na uzemi usa dopadlo neco divnyho, co stoji za prozkoumani. To me nepresvedcilo fakt o nicem :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: K tomuhle konspiračnímu scénáři žádné mimozemšťany nepotřebuješ. Pokud léta pracuješ s přesvědčením, že vlády existenci emzáků tají, co ti brání věřit tomu, že si je mohou prostě vymyslet? :D

    TLUSTEI: Potvrzení existence mimozemšťanů by byla asi ta nejpřevratnější zpráva, každopádně nic většího mě nenapadá. Těžko si myslet něco jiného, než že by tomu odpovídala i intenzita zpráv ve všech médiích. Nic takového se neděje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: ale aby rec nestala, dame si sem cerstvej blabol debila, ktery je nahodou americkym prezidentem :D


    Trump znovu hájil užívání hydroxychlorochinu. Sdílel video ženy, která mluví o DNA z mimozemšťanů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...il-uzivani-hydroxychlorochinu-sdilel-video-zeny-ktera-mluvi-o-dna-z
    Na videu sdíleném Trumpem a jeho synem stojí skupina údajných doktorů v bílých pláštích před budovou amerického Nejvyššího soudu. Jedna z lékařek, která se představila jako Stella Immanuelová, v nahrávce říká, že nedávné studie prokazující neúčinnost antimalarika hydroxychlorochinu při léčbě covidu-19 jsou mylné informace šířené „podvodnými farmakologickými firmami“. „Myslím, že jsou to velice respektovaní lékaři. Je tam žena, která o tom (hydroxychlorochinu) říká působivé věci a která s tím měla ohromné úspěchy,“ řekl Trump novinářům.

    Podle serveru The Daily Beast je Immanuelová lékařkou z Texasu, která v minulosti například opakovaně tvrdila, že některé gynekologické problémy způsobuje to, že ženy v noci sní o tom, že mají sex s démony. Tvrdí rovněž, že při přípravě některých léčiv se používá DNA mimozemšťanů a že vědci pracují na vakcíně, která by měla lidem zabránit v tom, aby byli pobožní.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: jenze to dementi vyznavajici alternativni metody a kricici po akceptaci i deblnich vylhanych nazoru nechapou. jako tenhle tlustej.

    proste ve stylu tomia okamury, sice blaboli o demokracii a cenzure, kdyz mu zablokujou jeho kanal plnej vykalu, ale sam rozdava banany, kdyz se mu neco nelibi.

    a to je proste typicke mysleni priznivce alternativnich konspiracnich teorii a fake news.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale, ale, copa ty tady? Že ty sis dneska nevzal prášky? Šup, šup, zpátky do kazajky...!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TLUSTEI: normalni vedeckej overitelnej dukaz, ktery presvedci kazdeho kriticky uvazujiciho jedince.

    ano armada usa sbira informace o podivnych ukazech, ale nikdy nerekli, ze maji neco mimozemskyho.

    pokud nekdo tvrdi, ze armada usa ma neco mimozemskyho, tak sleduje scifi serial ancient aliens...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: A co by tě přesvědčilo? Teď nereju, skutečně se ptám, zajímá mě to. Chápu, že pro většinu lidí není článek na webu xy důkaz hodný změny paradigmatu. Co by přesvědčilo tebe? Z jakých zdrojů by ta informace musela přijít a jakou formu by měla mít, abys tuhle realitu připustil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam