• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: nepřišlo ti někdy divný proč je tak hodně komunita kolem ufo fenomenu propojená s esoterickou sférou, která z větší části na nějakou svoji vniřní verzy boha věří?
    A vůbec proč jsou sci-fi tak hodně oblíbený? A proč je toho všude tolik?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Jen vyhulení po vzoru UFA. :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: je to jednoduchý, nejsi Bůh a tak se nikdy nedozvíš odpově na otázku jak vznikl a tu kopu dalšího balastu.

    Hel v téhle realitě sní operuju dnes a deně. Třeba taková nula na bankovním účtu je nemilá věc oproti třeba 6ti nulám za 1 :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Hele máte to celý blbě. Problém je že 0 v realitě neexistuje, ale všichni sní pracujou.

    Teorii všeho už dávno lidé vymysleli, nazvali to Bůh.

    A nejvíc mě fascinuje vaše přesvědčení o tom že myšlenky ve Vašich hlavách jsou vaše.

    konec OT

    Miley Cyrus: I got chased by a UFO and saw an alien
    https://sports.yahoo.com/miley-cyrus-ufo-113207627.html
    BYDK
    BYDK --- ---
    :D

    ROLAND
    ROLAND --- ---
    THE_BALROG: Však ano, já to nemyslel že je tam něco ala ufo nevysvětlitelného. Jen že mě to zaujalo, protože je to za mě dost netypický odlesk.
    Normálně odlesk slunce ti dělá kruh nebo kruhy případně koronu nebo jak se tomu efektu říká, dle povrchu.

    Ale to na google maps mi spíš připomíná jak SAMY než odlesky. A samozřejmě že vím že SAMy to nejsou. :) A hádám že se patrně bude jednat o zajímavé dočasné vypálení snímacího senzoru. ;)
    A místy na některých částech map jsou vidět jasné retuše obrazu. Třeba na dopadových zónách kde se testují rakety. I když nevím jestli ještě dnes, dříve ano.
    Nedávno jsem pak zkoušel hledat tu největší rafinerii na světě, ale nějak se nezadařilo. Bych čekal že ty google maps budou všude mít nějakou aktuální či aktualizovanou verzi.

    Kde si prosím získal ty starší fotografie? Z nějakých stránek, nebo si použil Webtimemachine? I když tam je to takové jako hodit si kostkou.
    Zkoušel jsem tam najít i ty stránky noradu na kterých jsem byl den před tím než je na asi více jak rok zrušili. A to co pak obnovily, už nebylo pro mě informačně tak zajímavé. ;)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ROLAND: Odlesk slunce na lesklé, nejspíš plechové, střeše. Je to jak dole, tak na vozidlech/kontejnerech nahoře na parkovišti.

    Tady ti dám fotku z jiného data a pak ještě z roku 2010. Nicméně základ je použít zdravý rozum.



    ROLAND
    ROLAND --- ---
    DYS... sorry
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    hele supr diskuze, jen co je pravda... ale tohle ne, prosím: "aby pečení holuby lítaly"... :D pardon, ale tolikrát mě to praštilo do očí, že jsem prostě musel.
    pro příště: "aby pečení holubi lítali."
    tímhle příspěvkem jsem asi zrovna nerozluštil naši ani mimozemskou podstatu ve zdánlivém nekonečnu, ale jednou je to naše mateřština, tak zkusme ta její pravidla trochu respektovat.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SVANC: To "I když otroci jsou potřeba, aby pečení holuby lítaly." jsem myslel jako jízlivě posměšně. Ve smyslu že býváme často až moc domýšliví a děláme se důležitější než jsme a také v dosti ohledech jsme za mě primitivní a omezení.

    Můžeme být využití jako otroci, jako nástroj, jako potrava, jako inkubátor, jako překážka a nebo i přizváni jako nový druh k jinému společenství ať už je to společenství jednolité a nebo složené.

    První co nám ale schází a s čím máme často problém i mezi sebou, je komunikace a snaha vzájemě si porozumět. Ohledně komunikace se mi líbil film: Arrival.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ROLAND: Tak fajn. Jak jsi tedy v kontextu předchozí věty "A proč by to nemohl být nějký dejme tomu i zlý mimozemštan a bude střídání populace?" myslel větu "I když otroci jsou potřeba. aby pečení holuby lítaly.", když ne tak, že budeme sloužit na manuální či duševní práci nebo jako potrava?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    genetika je jen velké programování trochu jinak. ;)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Add genetická manipulace už dávno si lidé vyhráli s octomilkami a dávali jim třeba nožičky místo křídel atd.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: To s tím jaká musí být civilizace aby přežila a přešla do nějakého stádia. Jistě inteligenčně a duševně můžou být jinde, ale můžou být klidně dále destruktivní.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: V tomhle podle mě pomůže genetická manipulace a úprava, která již dávno běží ať nějaký etický kodex existuje nebo ne. Prostě někteří na to prdí.
    Brzo budou děti s požadovanými parametry na zakázku, jak nějaké hračky. :/
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: To je prosím pěkně lež jako věž.
    Umím ti připravit x scénářů které fungují a najdeš v přírodě.
    Zajímavá hra na možnosti je tohle, moje oblíbená hra, ve které jsem si párkrát poškodil sám sebe vlastní loď. ;) https://www.youtube.com/watch?v=RjJ7IgXhg8c&list=PL6K1_LepsaN8DdMqz5a-3pFl99ebjbuiZ

    Mozek je jako procesor, počítač, pracuje na frekvencích, pracuje s informacemi. Ty je možné snímat, dešifrovat, ale také je i měnit, nebo rušit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    THEODORT: ne neni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: ve chvili, kdy budem mit zadratovany mozky to tak bude... teda skoro, bude to ve vetsine pripadu asi mozek > vysilac/druzice > mozek, ale z venku to nepoznas :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: telepatie a telekineze uz opravdu existuje. Akorat jeste (vetsinou) nemame interface v hlave. Treba kdyz dalkovym ovladacem vypnes televizi. Jasna telekineze ;)

    Nebo jen posles sms kamosovi - predavas mu myslenku bez toho, abys otevrela pusu - telepatie ;)

    S Muskovym neurolinkem to zvladnes i bez ovladace / mobilu.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    :30min:
    SVANC: Takže místo aby si se zeptal, jak jsem to myslel, tak si vložil své doměnky do mého textu? Tak jsem se přizpůsobil.

    ZUULUU: To záleží na podmínkách a potřebách. Z lidského pohledu, nevidím proč by nás nemohly zotročit, když by jsme se jim k něčemu hodili.
    Taky bychom někteří tohle udělali. A vlastně dělali to už naši předkové a děláme to i dnes i když jinou formou.
    Definuj mi prosím jak rozeznáš co je a co není kopie? Podle času? Podle nějakého parametru který označuje co je kopie a co originál?
    Když si koupíš DVD s filmem. Koupíš si originál nebo legální kopii? A co když si koupíš dvě? Která s těch kopií je která?

    VYHULENY_UFO: jsem si říkal že by neškodilo to tu trochu oživit. Taková malá vyhulená hra.

    ZUULUU: S telepatií se dělali třeba pokusy na jednovaječných dvojčatech. A již dávno máme přístroje co můžeme ovládat za pomocí myšlenek, jen je potřeba provést kalibraci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam