• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: teď jsem venku s malou, ale název je Thirdphaseofmoon, ještě byl dost dobrý SecureTeam, ale ten týpek "záhadně" nevim jak moc záhadně, ale zmizel...
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Co to žvaníš o výmluvách? Jasně jsem popsal, co by muselo být splněno, aby se dalo s jistotou vyvrátit, že jde o fejk. A kdyby se tu něco opravdu pravidelně pohybovalo, tak při tom počtu kamer mezi lidmi, na ulicích a v autech by to dávno splněno bylo, viz už zmíněná kvanta videí ke každé ojedinělé události, jako je meteor.
    U samostatného videa už léta nelze dokázat, že o fejk nejde, protože naprosto přesvědčivej fejk ti dnes třeba v Blenderu udělá schopnej amatér velmi rychle.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: ten kanal posles?

    tohle je uplne novy, ale mimozemstani to nebudou :(

    https://m.youtube.com/watch?v=WYmUoZhfhSI&feature=youtu.be
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: nadávat mi můžeš stále dokola, nic jiného od tebe nikdo nečeká, na tvojí hloupost dál nereaguju. mohl jsi xkrát reagovat přiměřeně, nemá to smysl, točíš se v kole jako myš. už to asi nebaví ani přihlížející
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: ja uz koukam jen na novy dokumenty, hledat v tom mismasi povestnou jehlu se mi moc nechce.

    A kdyz uz neco najdu, tak zagooglim a neco si o tom zjistim (naposledy mi kamos poslal video vzducholode, co uplne vypadala z urcityho uhlu jak ufo :)

    Takze pokud mas nakej kanal, kde tenhle check nekdo udela za me, rad mu dam like und subscribe.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: tak to se ohrazuju, já útočím zásadně chytře. a byl jsi žádán několikrát, bohužel máš kapacitu prvoka.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: vždyť se mě nikdo neptal :) jen hloupě útočil
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PSILOCYBER: já jen jestli třeba neznáme stejný kanály
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: tak proc to tu nezverejnis? Nahod naky video, muzem o nem pokecat. Ja nic presvedcivyho nevidel uz leta, ale rad se podivam na neco zajimavyho.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULUU: to záměrně zdržuje, protože pak by to byl hodně rychlej proces
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: mohl bys mi prosím sdělit, kde hledáš ty videomateriály nebo foto, to je celkem jedno, že nic kloudného nemůžeš najít? psal jsem v příspěvku níže, že vím o yt kanálech které často sypou nová nefejkova videa.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SVANC: nehlede na stamiliony auto kamer. Treba jak v rusku padal ten meteorit, zachytily to desitky aut a druhej den to bylo na youtube.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: tvůj příspěvek je pak tedy taky jen pouhou výmluvou. uvažuji-li stejnou logikou jako ty. budiž to odpovědí na tvůj přínosný post.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: ano, zminil jsem je jako prvni a venoval jim dva odstavce :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Jasně, když něco uvidím.. honem budu sahat po kameře, aby ses k tomu mohl vyjádřit, protože jinak jsem vlastně nic neviděl, že.. To dává smysl.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Já také mluvím o amatérech, stovky profesionálních astronomů v ČR opravdu nejsou. I fotka ISS z minulého komentu je amatérská, z konce letošního ledna. A myslel jsem to tak, že při tom obrovském množství fotek, které takto vznikají, je těžko vysvětlitelná absence něčeho opravdu mimořádného na nich.
    Jinak řeči o adrenalinu jsou jen výmluvy - jistě, v mnoha případech tomu tak být může, ale při počtu foťáků mezi lidmi a ohromným počtem různých videí na Youtube by alespoň v některých případech musela být splněna podmínka v postu, na který jsem odkazoval už prve. Kdyby ta videa ovšem nebyla fejková...
    Čím si vysvětluješ, že navzdory ohromnému množství pozorování a videí ta podmínka v tomhle postu [ SVANC @ UFO ] nikdy splněna nebyla?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Víra, důkazy - a ještě existují zkušenosti.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: představ si situaci jak rychle něco spatříš nevíš jak dlouho to vůbec uvidíš, jestli se máš radši dívat nebo točit plus adrenalin a další faktory. říkám zkus si natočit třeba lampiony štěstí. prostě jdi a zkus to. a já neřeším astronomy nikde. psal jsem o amatérských videích. a nemusíš vykládat něco o nesmyslných rečích. díky. to samé můžu psát já tobě stejnou logikou.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: to je právě ten vtip, že žádnej problém nemám, tak nevim za co mě tu peskuješ. vidíš asi jen obraz svýho kamaráda se kterým jste za jedno, a kterýmu jsem si dovolil říct pár věcí na rovinu (ó pardon) a jseš z toho nějak nesvůj. takže sorry a nechám vás tu dál plácat se po ramenech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam