• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SVANC: nehlede na stamiliony auto kamer. Treba jak v rusku padal ten meteorit, zachytily to desitky aut a druhej den to bylo na youtube.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: tvůj příspěvek je pak tedy taky jen pouhou výmluvou. uvažuji-li stejnou logikou jako ty. budiž to odpovědí na tvůj přínosný post.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Jasně, když něco uvidím.. honem budu sahat po kameře, aby ses k tomu mohl vyjádřit, protože jinak jsem vlastně nic neviděl, že.. To dává smysl.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Já také mluvím o amatérech, stovky profesionálních astronomů v ČR opravdu nejsou. I fotka ISS z minulého komentu je amatérská, z konce letošního ledna. A myslel jsem to tak, že při tom obrovském množství fotek, které takto vznikají, je těžko vysvětlitelná absence něčeho opravdu mimořádného na nich.
    Jinak řeči o adrenalinu jsou jen výmluvy - jistě, v mnoha případech tomu tak být může, ale při počtu foťáků mezi lidmi a ohromným počtem různých videí na Youtube by alespoň v některých případech musela být splněna podmínka v postu, na který jsem odkazoval už prve. Kdyby ta videa ovšem nebyla fejková...
    Čím si vysvětluješ, že navzdory ohromnému množství pozorování a videí ta podmínka v tomhle postu [ SVANC @ UFO ] nikdy splněna nebyla?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Víra, důkazy - a ještě existují zkušenosti.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: představ si situaci jak rychle něco spatříš nevíš jak dlouho to vůbec uvidíš, jestli se máš radši dívat nebo točit plus adrenalin a další faktory. říkám zkus si natočit třeba lampiony štěstí. prostě jdi a zkus to. a já neřeším astronomy nikde. psal jsem o amatérských videích. a nemusíš vykládat něco o nesmyslných rečích. díky. to samé můžu psát já tobě stejnou logikou.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: to je právě ten vtip, že žádnej problém nemám, tak nevim za co mě tu peskuješ. vidíš asi jen obraz svýho kamaráda se kterým jste za jedno, a kterýmu jsem si dovolil říct pár věcí na rovinu (ó pardon) a jseš z toho nějak nesvůj. takže sorry a nechám vás tu dál plácat se po ramenech.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Pokud jde o ty nesmyslné řeči superzoomech a o tom, jak je "hodně velkej problém natočit v noci i podělanou Polárku" - LOL - tak jenom v ČR desítky a možná stovky astronomů denně, je-li slušné počasí, fotí oblohu. Čím to asi je, že krásnejch fotek třeba ISS focených ze vzdálenosti minimálně (v ideálním případě) něco přes 400 kilometrů je hafo, ale žádná opravdu přesvědčivá fotka něčeho mimozemského, co by mohlo být klidně o dva nebo o tři řády blíž?
    Mimochodem už je to devět let, kdy jsem tu psal o důkazu, který by mě přesvědčil. Od té doby se mnohonásobně zvětšil počet i kvalita mobilních foťáků, ale furt nic, viz: [ SVANC @ UFO ]

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: ne, ja te zadam o diskuzi. Ale evidentne mas nakej problem a nic jinyho, nez trolit neumis. Tak pokracuj s nekym jinym.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: aha a ty to tu teď šéfuješ že mi dáváš nějaký home worky? asi ses u toho čtení moc nesoustředil.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: heh? Ja jsem precetl vsechno, cos napsal a neni tam ani zbla.

    jen naznaky, nedoreceny myslenky a mistni klasika - mam super zazitek, ale delit se s vama nebudu, vy nuly.

    Ani jedna jedina myslenka dotazena do konce, jen utoky na palentologa a doporuceni si udelat vylet do peru *facepalm.

    Netusim, jakej mas na vec nazor, cemu veris, cemu ne a jaky pro to mas duvody. Pokud si opravdu myslis, zes mi svymi posty neco sdelil, tak se pletes. Jestli si z tvych kydu nekdo jiny neco odnesl, prosim o minus ;)

    Proste te zadam, abys slusne, neosobne a ucelene popsal svuj nazor na ufo a mimozemstany. Vzhledem k tvym znalostem by to mela byt hracka.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: asi jsi nečetl všechno co jsem vyplodil. myslim že zas takový sračky to nejsou čim jsem přispěl, ale vždycky je to o úhlu pohledu. jinak jo, máš to hezky napsaný
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: nechces prestat mlet tyhle bezobsazny sracky? Snazil ses trollit, aby se to tu rozjelo. Ok, uspel jsi, tak ted uz bud trochu diskuzetvornej. Co kdybys radsi sepsal podobny zamysleni, jako ja, jen ze sveho pohledu?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ale jo, bylo na co reagovat, napřklad na začátku LUKK reagoval úplně normálně. no a pak přišlo co jsem čekal.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: nevim kdo začal urážet v tomhle klubu každýho "věřícího" jako první, historicky tu vidim většinou tebe.
    ses v tom hejtu nějak zacyklil kluku jedna, čekal jsem lepší argumenty, ale už asi nevidíš vzteky ani písmenka tak se to pak blbě čte viď. taky už mě to moc neba, motáme se v kruhu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: pozdravuj přiblbý kámoše co ti přitakávají, bohužel jsi nepředvedl nic kromě křeče a hlouposti. takže pac a pusu, kámo vole pičo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER:
    PSILOCYBER: na urážky a bezobsažný řeči není jak reagovat. podle nicku se definuješ halucinogenníma houbičkama a vzhledem k těm debilitám, co plodíš, jim moc dobrý jméno neděláš.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: a jaké kraviny máš konkrétně na mysli, nebo už ze vzteku ani nevíš?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: na co mám jako reagovat ? na ty snůšky kravin ? s tím si běž někam na circlejerk mezi svoje polodebilní kamarády z řad zdrogovanejch konspiratiků
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: skvěle shrnuto, ještě bych přidal optické a zvukové iluze, tedy vysloveně procesy, které naše nervová soustava nevyhodnocuje správně a jsou meřitelný, známý a stále se občas objeví novej bug. to jsme ale jen u těch problémech v hw, ve zpracování vjemů. pak přichází jejich interpretace a o tom by mohli poreferovat marketingoví specialisti, jak člověka namotat na svůj produkt, na svou ideu nebo výklad světa.
    vcelku sad story.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PSILOCYBER: udělěj to, když nedokážeš rozumně odpovídat, je to pro tebe jediný řešení zjevně
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: ty seš fakt pacient, neodkázal jsi na nic, jen provokuješ a pak se při narážce div nerozpláčeš.
    evidentně na takový kretény platí jen jeden metr a tím je ignore.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    nekomu holt staci vira a jinej potrebuje dukazy. Problem je v tom, ze dukazy o nejake vyssi inteligenci (at uz mimozemstanech, duchach nebo jinych entitach), nemame.

    Mame maximalne unikatni abnormality, ktere neumime vysvetlit. Tak, jako jsme kdysi neumeli vysvetlit jak vznikaji blesky.

    Verici meli jasno - valcici / zlobici se bohove. Jen diky lidem, kteri skepticky na podobny dogma nepristoupili a blesky studovali, vime, ze je to atmosfericky jev.

    Stejne tak uz tricet let cekam, az nekdo vysvetli fenomen ufo. A ne, ze by se lidi nesnazili. Jen ty jevy jsou tak nahodily, ze je to velmi tezke. I do toho peru jezdi tymy vedcu, kteri se to snazi rozklicovat.

    Jo, jasne, ze tu je ta moznost, ze ma bydak nakou mutaci mozku, ktera mu umoznuje videt i to, co vedci nedokazi zaznamenat. Je mozny, ze vesmirem litaj superhrdinove a na kukacku se stavi za random lidma, jen aby jim zahadne zmizel za stromem. Proc ne.

    Jen je proste a jednoduse mnohem pravdepodobnejsi, ze se stalo uz mnohokrat dokazane: lidsky mozek si realitu dokresluje. To, co snima nase oko neni to, co "vidime".

    Nez signal dojde az k nasemu vedomi, projde mnoha filtry z nichz nejvetsi je nase zkusenost.

    Napr. dva lidi jdou lesem. Jeden je ornitolog profesional a tak jeho mozek zkusene hleda ptaky. A uvidi jich po ceste 30. Druhy je ornitolog amater. Taky hleda ptaky, ale za stejnou cestu vidi 3. Dva zcela jine vysledky a to je jen dano zkusenosti pozorovatele.

    A pak tu mame dalsi ovlivnujici faktory - treba ocekavani, fantasii, sebeklam nebo prave tu viru. Vsechny tyhle veci upravuji nase vnimani sveta. Tam, kde jeden vidi elektricky vyboj zpusobeny statickym nabojem mraku, jiny vidi Dia metajiciho blesky.

    Pomalu se dostavame k ocnim vadam. Nekteri lidi vidi barvy jinak, jini vidi tvary jinak. Ci videni je to spravne? Takove, ktere ma vetsina lidi, nebo jen tech par takhle postizenych?

    Az jsme se dostali k dusevnim porucham, o kterych vime, ze existuji, casto i co je zpusobuje. A o kterych vime, ze se projevuji casto prave vidinami, slysinami a paranoiou. A co pak vsechny ty dis poruchy, ktery znemoznujou lidem cist, nebo pamatovat si veci tak jak byly...

    Vsak staci zobnout piluli, ktera nam jen lehce rozhodi chemicky procesy v mozku, a umime si cilene pusobit halucinace a dosahnout zcela odlisneho vnimani reality. Nutno rict, ze vetsina tehle tripu je prave o vyssi forme vedomi, se kterou komunikujeme a samansky ritualy jsou vylozene o tom.

    Koneckoncu je docela pravdepodobne, ze realita kolem nas je jen interface naseho vedomi, ze zadna hmota neexistuje. Ze jsme jen vedomi plovouci prazdnotou. Mozny je vsechno, protoze mozek je ten nejslozitejsi, lidstvu znamej, nastroj a jen jedno je jiste - je zabugovanej az beda :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam