• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: ja si to nemyslim, ja te zadal o videa, ktery re presvedcili, ze nam mimozemstani litaj nad hlavou, nebo jakej je tvuj svetonazor (neodpovedel jsi mi, takze porad nevim).

    Zadal jsem o kvalitni kanal, kde jsou jen zajimavy a nevysvetlitelny videa. Poslal jsi mi kanal, kterej je evidentne cashgrab, kde zverejnujou videa trikrat do tydne a je jim uplne jedno, jak jasnej fake to je. Naopak jim to dela pekny obraty, protoze kazdej do commentu napise wtf obvious fake.

    Pokud mas lepsi kanaly, prosim podel se. Je dost mozny, ze napisu nazor, ktery s tvym nekoreluje, ale ja to zas jako az takovej problem nevidim. Ja si ty tvoje taky ctu, anoz bych z tebe delal blbce. Zkus mi oplacet stejne, hm?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: no je hlavně když čtu tebe s bráškou samozřejmě :D čekam na ten kvalitni content tvýho oblibenyho kanálu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: na youtube si kazdej muze nahrat co chce (do urcite miry). Vysledkem je desivej maglajz fake videi na vsechny mozny temata, protoze lez obehne svet rychleji, nez si pravda obuje boty.

    Hledat v tomhle maglajzu kvalitni content je zdlouhavej proces, kterym nehodlam ztracet cas. To, cos poslal je pravej opak toho, co hledam. Tak promin, ze jsem neprozrel.

    Ja to i tak nejspis sjedu komplet, ale je to jak kydat latrinu proste.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: přečti si naši konverzaci dole na začátku dneška a agresivní tam jsi jenom ty ;) ostatně nabývám dojmu že nas brzo promažou. už by se hodilo se na to pomalu vykašlat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: jsi zbytečně agresivní
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: zase seš zacyklenej, blbý no, rozumim ti
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: jasně tyvole mysli si že žiju jen z tohodle channelu a je to moje modla ty pako... chováš se stejně přiblble jako tadyten tvůj bráška Pacientolog
    jak už jsem psal, poplácejte se tady zas po ramenech, ostatně jako vždy ba uzijte si tu vaši pravdičku :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: sdílením se taky vylučuješ ze slušné společnosti. já mám poměrně jasno. sad story
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Videli jste unearthing nazca? Co si o tom myslite?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: kýbl sraček hm hm diskuze na úrovni. jen co je pravda. takže teď je řada na vás kucí
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: sorry, ale neuvažuješ řádně nad psaným textem, s tebou je těžká domluva. nebudu se opakovat, vezmi si to, co jsem psal Avatarovi. to by ti mělo stačit
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: a to já se mu klidně vysměju.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: ja zcela jasne napsal, ze hledam kanal, kde budou opravdovy zahady a ne dalsi kybl sracek, ktetrej zverejni vsechno co kdo nafejkuje a clickbait nazvem a nahledem.

    A ne, fakt ti nerozumim a uz ani nechci. Podle me problem mas (neumis cist a nedokazes smysluplne psat), ale vysmivat se ti kvuli tomu nebudu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: tu selekci nesmyslů si má zřídit autor kanálu, pokud sdíli nekriticky vše, tak se prostě vylučuje ze slušné společnosti.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: když nerozumíš tak si přesedni. a když nechceš prohledávat další videa a stačí ti jedno, kteryho se chytneš jak hovno košile, znamená to pro mě jasně, že ani nechceš najít nic, co by bylo podle tebe "nefejkový", ale kategoricky to celý smeteš do hajzlu a hotovo. pak nevim co vlastně hledáte hoši, když vlastně nehledáte vůbec nic akorát popíráte téměř vše co by nasvědčovalo tomu, ze TO někdo skutečně viděl nebo snad natočil, no to neee, neexistuje.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: jakoze proc zrizovat online stream, kterej pak musim hlidat a cenzorovat? Nebylo by snazsi ten stream, ja nevim, treba vubec nevysilat? :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: nerozumim, jaky regulerni vydani ceho? Nerozumim co ma byt senzacechtiva kokotina a kdo po tobe chce, abys s ni neco delal? Kdo se chyta neceho ne uplne seriozniho? Nahodne jsem vybral video z kanalu, cos mi doporucil a napsal na nej svuj nazor. To je asi tak vse :)

    Koukal jsem i na ten druhej kanal (typek byl nemocnej, btw) a je to docela zabavnej vyklad reality. Ale dukazy zadny, jen tuna konspiracnich pohadek. Koukal jsem na mimozemskou lod zachycenou na streamu z iss. Tyler tam uvadi, ze nekdo z nasa sedi pred tim streamem a kdyz se tam objevi mimozemstani, tak to shodi do sede obrazovky. A pousti k tomu video, kde presne k tomuto dochazi.

    Pred vypnutim streamu se rozmaze v casti obrazu par pixelu, coz muze pripominat cizi teleso a pak obraz zmizi.

    Jako jsou to dohromady asi 4 framy a ja ppchybuju, ze by lidskej cenzor byl tak rychlej. Navic by musel sedet na iss, protoze nez doleti signal na zemi a ze zeme signal zpet na iss, uplyne vterina.

    Znelo mi to jako nesmysl. Paradoxne kdyby k tomu nevymejslel kydy, aby video neco vydelalo, bylo by to uveritelnejsi ;)

    I tak diky, par videi s nim jeste sjedu. Just for fun :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    AVATAR: jo už to vidim. no tak se zkuste podívat třeba na nějaký víc regulérní vydání a ne ze to jednim smahem smetu ze stolu žeano. jako že je teď zrovna v kurzu nějaká senzacechtivá kokotina, s tim nic nesvedu. to je pak těžký když se chytnete hned prvního ne úplně seriózního a už jste ve svým živlu. uznávám tady je to sporadický celkem...
    jako fakt u toho nesedim denne abych vam sem teď poslal co se mi treba kdysi libilo, kdyzbsem na to cumel naposledy treba pred dvema měsícema. to je asi pochopitelný ne. no vlastně jak pro koho tady zejo :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: uz jsem to sem daval :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSILOCYBER:

    Světelná show nad západem USA. V atmosféře shořel druhý stupeň Falconu 9 – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...em-usa-v-atmosfere-shorel-druhy-stupen-falconu-9/sc-870-a-209257/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam