PSILOCYBER: nerozumim, jaky regulerni vydani ceho? Nerozumim co ma byt senzacechtiva kokotina a kdo po tobe chce, abys s ni neco delal? Kdo se chyta neceho ne uplne seriozniho? Nahodne jsem vybral video z kanalu, cos mi doporucil a napsal na nej svuj nazor. To je asi tak vse :)
Koukal jsem i na ten druhej kanal (typek byl nemocnej, btw) a je to docela zabavnej vyklad reality. Ale dukazy zadny, jen tuna konspiracnich pohadek. Koukal jsem na mimozemskou lod zachycenou na streamu z iss. Tyler tam uvadi, ze nekdo z nasa sedi pred tim streamem a kdyz se tam objevi mimozemstani, tak to shodi do sede obrazovky. A pousti k tomu video, kde presne k tomuto dochazi.
Pred vypnutim streamu se rozmaze v casti obrazu par pixelu, coz muze pripominat cizi teleso a pak obraz zmizi.
Jako jsou to dohromady asi 4 framy a ja ppchybuju, ze by lidskej cenzor byl tak rychlej. Navic by musel sedet na iss, protoze nez doleti signal na zemi a ze zeme signal zpet na iss, uplyne vterina.
Znelo mi to jako nesmysl. Paradoxne kdyby k tomu nevymejslel kydy, aby video neco vydelalo, bylo by to uveritelnejsi ;)
I tak diky, par videi s nim jeste sjedu. Just for fun :)