• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KUKIDE: " kde je třeba více zkoumat otázku než hledat odpověď" aaaaaaaaaaaaaaa
    ---
    když tvoje otázky/konstrukce nedávají smysl, jsou jako náhodně vybrané věty ze slohovky školního dítěte, tak nemůžeš čekat, že se bude "rozvíjet debata"
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: hele zůlů prostě otázka na nějaký neotřelý způsob komunikace, přehlídku toho co kdo četl nebo viděl jsme chtěl vyloučit... očividně jsme zapoměl že jsem na nyxu, kde je třeba více zkoumat otázku než hledat odpověď



    vzdávám to :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    A navíc jelikož ta bytost je na naší planetě, tak pozorováním nás a okolí může dedukovat mnohem víc, než my z pouhé jeho přítomnosti.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KUKIDE: pokud je natolik vyspělý aby přicestoval na naši planetu z dalekého vesmíru (bavíme-li se zde o bytostech z jiných světů a ne třeba o mladých ninja korytnačkách), pak musí být na lepší úrovni, než my a má nějakou komunikační strategii už předem připravenou právě on. A pokud nemá, tak se dá určitě najít na facebooku jako student vysoké školy života.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PRAASHEK: hele sedí před tebou blob... ty se pohneš on zabublá... atd... jak zjistíš co chce? :)
    no nic jdu něco dělat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZUULUU: asi bychom k pochopení celého nastíněného problému potřebovali stejné prášky jako kukide

    KUKIDE: já bych na ně hovořil a kdyby to nefungovalo, tak bych začal řvát
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: zulů a třeba já nevím mě přijde že se té reality chcete nějak držet, jo nastutdovala to ta entita ale páč nemá hlasivky atd... a t ostejné s ostatním... prostě t onefunguje... nepátrej po tom proč jsem tu otázku tak položil... ve zkratce to je otázka na to jak by jste komunikovali... řekněme že máte vymyslet nějakej novej způsob...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZUULUU: mně to nedává to smysl i bez prášků
    MTO
    MTO --- ---
    KUKIDE: mozna bychom se divivli jak telepatie funguje :-)

    mimochodem kdyz AVATAR to tady oznacuje jako auditko konspiratoru tak prlozim

    zaujalo me ze v soubehu s prohlasenim sefa NATO,vysel dalsi strasici serial...

    Invaze (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1040032-invaze/prehled/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Zuuluu, někdy je kupa blbostí zábavnější než cokoliv :)

    Pořád moje otázka pro místní auditko platí. Jak by jste postupovali při komunikaci s neznámou entitou. V kýženém popisu vystupuje Já a entita. Lidstvo jsou kulisy. Entita navázala spojení co budete dělat. A je snad všem jasný že neumíte mezi sebou komunikovat. A taky je snad všem jasný že odpovědí jako mohl by to bejt zvuk a svítící obdelníčky neberu páč naše Entita samose sebou po příletu ke geoidu nasála informace a všechny postupy pro komunikaci co lidi vymyslela na vás vyzkoušela a nefunguje to.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: vubec nechapu, co se mi snazis napsat. Pochopil jsem jen, ze jsem trotl.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: ne ty emzák... emzák nic nedělá jen reaguje na tebe očividně ta otázka je postavená na jednotlivce ne aby se tu diskutovalo jaký je lidstvo: AVATAR:
    prostě si představ nepředstavitelný pomiň jak a co by jsi dělala jak by jsi navázala komunikaci - reaguje to pozitivně reaguje to negativně a ty nevíš proč a komunikuje to jen s tebou... ten myšlenkovej postup by mě zajímal... páč se můžeš vybodnout na lidstvo páč jsi jediná s kterou to komunikuje takže to nemáš jak lidstvu ukázat...


    AVATAR: pokud je ufo neživý tak je to nuda...
    AVATAR: si trotl... když přesně tohle víš tak přesně tohle by se tak nestalo páč bys to tak neudělal, za mě výmluva pomiň realitu je to UFO neexistuje to... viz rozpracovaná otázka na ZUULUU
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ...a vubec, co to ma spolecnyho s tim, ze bulvarni novinari zase prekroutili slova nakyho potentata, aby stvorili clickbait clanek?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: tohle auditko je o fenomenu UFO. Ze ty to mas evidentne za synonymum k mimozemstanum je nestastne.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: no to je hodne tezka otazka, kdyby to nebylo zpusobene nemocnym mozkem, vyhledal bych psychiatrickou pomoc. Kdybych nemocnej byl, tak bych tomu uveril a za par let by me po nejke epizode zavreli v blazinci.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: a proč si hejčkáš tady v auditku tu nevěřící stránku své fantazie místo té věřící, která nás ostatně všechny zajímá :)

    Protože pak by se tu třeba pro jednou "z mého pohledu" vedla zajímavá diskuse... třeba o tom co by kdo z vás dělal kdyby se setkal s neznámou formou existence... čistě hypoteticky to eliminujeme na skutečnost... vy jste ji objevili a jen s vámi to komunikuje, nevíte co to je, ani proč to na vás reaguje tak jak reaguje...
    tak co? jak by kdo z vás postupoval v takovém případě?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: prvni veta je nesmysl ja verim na oboje.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: hele a fakt věříš na neživou přírodu raději než na ufo... fascinující.... :)

    já mám i dalekohled a pozoroval jsme třikrát z toho dvakrát projekt záře to vyhodnotil jako ufo - tedy neidentifikováno :)

    můžu si myslet co chci, ale nejsem schopnej vysvětlit logikou svýho vědeckýho přístupu to co jsem viděl nebo zažil prostě nelze... pro mě zatím nejbližší vysvětlení cěmu věřím víc než jinej věcem je to jak někde nějakej admirál prohlásil že to je nějaká cizí AI s kterou komunikujou, že to jsou jen neživé stroje... něco jako sondy které lidstvo třeba vysílá na mars "ale o mnohem sofistikovanější civilizace"... což samo sebou nedodal :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: ano, uz jsem to tu nekolikrat popisoval.

    Ale proc ne, tak jeste jednou...

    Do chvile, kdy nevime, co jsou ufo zac (coz uz z definice nevime), je jakykoli zaver predcasny a to, cemu verime (at uz jsou to mimozemstani, nebo atm. jevy) je pouze nse osobni vira. Ja vam tu vasi neberu, nevim proc vas triggeruje ta moje.

    Ve chvili, kdy zjistime, ze ufo jsou lode mimozemstanu, uz nebudou ufo. Do te doby jsou to neidentifikovand letajuci objekty.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: a bylo to hejno ptáků předpokládám.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam