• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: detaily nejsou podstatné, když víš, že všichni lžoua nikomu se nedá věřit, přesně jak jsme si to představovali v X-files
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSILOCYBER: nemas zac, asi nebudu jediny s nazorem, ze takove videjicko se dnes da udelat i na tabletu. preji krasny den.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: Podle mě je to docela jednoduchý. Mimozemské formy života téměř jistě existujou. Velmi pravděpodobně budou i vyspělé. Velmi pravděpodobně o sobě vzájemně nevíme a pokud oni o nás něco vědí, tak mi o nich nevíme nic. To že nás tisíce let navštěvují, spolupracují s vládou USA, stavěli tu pyramidy, vyšlechtili lidi jako otroky na těžbu cenných surovin jsou pop kulturní pohádky.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ufo vyhulený, dík za jistě velmi konstruktivní a nečekané názory, které jsou jak přes kopírák. mohl sis klidně ušetřit těch pár úderů do klavesnice.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Spekulovat nebudu. Nicméně už řadu let je s podobnými videi ten problém, že lze vytvořit prakticky cokoli, velmi věrohodně a to až do té míry, že čistě z videa nelze určit, zda jde o fake či nikoli. Vzhledem k tomu, že podobná videa sbírají značné počty zhlédnutí, existuje i jasná motivace je vytvářet.
    Proto znovu opakuji, že asi jediným přesvědčivým důkazem by bylo to, co jsem tady popisoval v minulosti: SVANC
    Mezitím uběhlo více než deset let, počet mobilů s čím dál lepším foťákem a kamerou se ohromně zvýšil, ale furt nic. Už to je nápadné...
    Btw tohle video dělali dva kamarádi na svých kompech, veškeré ty krajiny jsou rendr - co myslíš, jak dobře by dokázali třeba nějaké ty létající talíře? ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSILOCYBER: takovych videjicek vydavanych za spatreni ufo ti udelaji decka na pocitaci stovky, mozna tisice. chybi jakekoliv blizsi informace, souradnice kde se to udalo, jake letadlo to natocilo, kdo byl pilot a tak...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    PSILOCYBER: impresivni. jako vetsina komentujicich toto video, se domnivam, ze sledujeme formaci 3 letadel schazujici chaff flares.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jinak se vás jdu zeptat id Schwepz a Svanc, když se teď tak trochu bavíme, tak mě napadlo, co si třeba vy dva myslíte o tomhle, co to podle vás je za úkaz, sdělíte mi své dojmy? Posílal to sem nedávno MTO a mě to třeba celkem zaujalo.

    12 Flying Saucers in Perfect Formation Leave Pilot Speechless
    https://www.youtube.com/watch?v=LQ8OcDanS4g
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jsem tedy zřejmě jediný, koho oslovil příspěvek s dotazem id Schwepz? Přinejmenším pozoruhodné, na to, že se jedná o klub o ufo :) Přečetl bych si klidně i rozumné názory někoho dalšího, ale asi se nikomu moc nechce s kůží na trh jak se říká.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jo s tim hudebnim podkladem to se shodnem, trapas. :) Jdeš na to ale z úplně z jiného konce, tady ta debata bohužel asi končí.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Abych něco považoval za holou pravdu, potřebuju k tomu víc, než takováhle videa, kde už jejich styl, hudební podkres či intonace vypravěče zavání tajemnem, až to není hezké. Fakt je nutné všechny ty pseudoargumenty podkládat nějakou ezo muzikou? :D Vždyť z toho manipulativnost čiší na sto honů...
    Pokud hledáš holou pravdu, tak se zkus zamyslet třeba nad tím, proč bylo tolik fotek UFO ještě v dobách bez digitálních foťáků a mobilů schopných natáčet fullhd videa. Resp. jak je možné, že ani dnes, kdy vzhledem k promořenosti populace mobilními telefony s dnes už velmi slušnými foťáky resp. kamerami je šance na kvalitní video minimálně tisíckrát větší než tehdy (ale spíš to bude snad až milionkrát, protože kolik lidí chodilo třeba v 70. letech venku s kamerou?), nikdy nedošlo k tomu, aby byl nějaký jev zachycen opravdu ohromným množstvím lidí z nejrůznějších úhlů tak, aby možnost zfalšování byla jednoznačně vyloučena.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: to je naprosto v pořádku, máš svůj názor a nikdo ti ho nebere. jak jsem ti psal do pošty, je otázka, jestli chceš hledat holou pravdu a věnovat tomu svůj drahocenný čas, nebo se spíše pohodlně upevňovat ve svém dosavadním přesvědčení. jak čtu, ani jsi pořádně neviděl, kdo o daném tématu mluví, jen to vypneš a spěcháš to sem za tři minuty zase shodit. takže zatím jsi mě nepřesvědčil, že bys tomu věnoval dostatek pozornosti na to, abych tvoje odpovědi mohl brát jako relevantní. tenhle přístup je úplně jasnej. já nikoho o ničem nepřesvědčuju, reagoval jsem na příspěvek od Schwepz a nikdo zatím nereaguje na něj, ale jen na mě. takhle to vidim já a o věcech, o kterých píšu jsem do velké míry přesvědčen (opravdu ne pouze z videí na youtube, jak si samořejmě myslíš, jak vidno). tady jsme zabředli do problematiky nukleárního nebezpečí a mz kontroly nad ním, ale psal jsem i o jiných věcech, na které se tazatel Schwepz ptal., tak máte prostor :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SVANC: Má to 7,4 mega shlédnutí na youtube. Víc evidentní důkaz, že to je pravda, kterou se před námi Majestic 12 snaží utajit už neexistuje.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Na tom videu, které jsi mi poslal do pošty, vidím mluvíci hlavy s tituly jako "UFO historian", sugestivní tóny hlasů, irelevantní záběry na cokoli a pár radarových záznamů, které mohou být reálné, ale také nemusí. A i pokud jsou reálné, ještě zdaleka to nemusí znamenat, že jde o plavidla cizích civilizací.
    Prostě mi připadá, že na jednu stranu s jistotou mluvíš o takových detailech, jako jsou předpisy, kterými se emzáci řídí ve vztahu k jaderným zbraním, či o jejich vzhledu, a na druhou stranu do dnešního dne nikdo nepředložil žádný opravdu jednoznačný důkaz jejich přítomnosti tady. Přitom takový důkaz je možný, popisoval jsem jej před lety hned ve svém prvním komentáři tady.
    Mimochodem na youtube se dobře živí spousta lidí, někdo má miliony odběratelů díky ezo tématice, jiný umí léčit rakovinu či čerpat energii ze vzduchu a další se zase živí tím, že vytváří sugestivní videa o UFO. Zrovna tohle má 7,4 mega zhlédnutí, to už nějakou kačku za reklamu přinese. Víc bych za tím nehledal...
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: momentálně mi stačí to, že se snažíš chytat mě za slovíčka, ale nebereš v potaz gró toho o čem se bavíme a jako bonus zaujímáš odmítavý postoj k tomu, seznámit se s vyřčenými fakty na které odkazuji :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Takže před lety nevadily výbuchy o několika desítkách megatun a teď by vadily i testy třeba taktických zbraní o pár kilotunách, tedy několika tisíckrát slabší? Zaklínal ses logikou, ale tohle opravdu logicky nezní.
    To video jsem neviděl, ale předpokládám, že jde o mluvící hlavu jako důkaz. Pokud ti tohle stačí... Já myslel nějaký důkaz, který by jako důkaz obstál i u jiného publika, než je to, které se zabývá "zkoumáním UFO".
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: vždyť jsem ti na to odpověděl už minule, právě proto, že výbuchů už proběhlo více než dost, je důvodem, proč do toho v těchto časech aktivně zasahují. promiň, nic víc už ti k tomu asi nepodám, odkazoval jsem například na výpověď v jednom z dokumentů níže. což je samozřejmě jen jedna z x dostupných informací.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Opravdu to své "vysvětlení" považuješ za "logické"?
    Vždyť v minulosti nerušeně explodovala i taková bomba, jakou je ruská Tsar s 50 megatunami, 3300 silnější než bomba v Hirošimě.
    Fakt by mě zajímaly validní důkazy - tedy nikoli domněnky - o tom, že emzáci brání jaderným výbuchům. To, co jsi doteď napsal, mi totiž připadá výhradně jako domněnky.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    a začíná mínusovej strorming, pohoda. tak se zase klidně ode mě odreagujte a pište svoje názory na Schwepzovo nahozený otázky, ať ten jeho příspěvek s pokusem o resuscitaci klubu nevyjde vniveč :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: vysvětlím. logicky, zřejmě půjde o to, hlídat nějakou mnohem více ničivější sílu, než se používá při testech. jak asi víš, existují nukleární nálože o různých stupních síly. kromě toho tam s námi byla pravděpodobně jistá trpělivost a rovněž očekávání, jestli nám, jako druhu dojde, že si pod sebou řežeme pomyslnou větev, na které sedíme. neboli že si tzv. sereme hlavně do vlastního hnízda. a zcela určitě hraje roli i právě to, že těch testů už proběho tolik, že to přesáhlo rozumnou míru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam