• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Ja si pod pojemem pristresek predstavil, jen neco pod strechou bez dveri a tak ... si to vytipovali, asi tam tech kol bylo dost.
    DASHA
    DASHA --- ---
    WILD_A: ne, my tu mame pristresek na kola na parkovisti ve dvore.. vyrazili branku..
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Nechavat pres noc kolo venku je prima pobidka :/
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    DASHA: na Acton town, na parkovisti college, samozrejme CCTV vsude, ale nikdo nic nevidel...zustal mi tam po nem jenom zamek

vzkaz Loicovi uprimnou soustrast
    DASHA
    DASHA --- ---
    JENEFER: kdepak? Loicovi minulej tejden od nas za branou v pristresku..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    kdyby nahodou nekdo prodaval/daval/chtel vymenit za neco (ale nemam za co) kolo, tak bych byla nesmirne vdecna za cokoliv, pac mi to moje, nejmilovanejsi kolo ukradli:/
    GIAA
    GIAA --- ---
    Ahoj, prosim vas, vim, ze se to sem dvakrat nehodi, ale nevite o nekom, kdo by chtel koupit kocarek Bugaboo Bee + doplnky. Cena 300 GBP, jeste v zaruce, vyborny stav. Centrum Londona, WC1. Kdyztak posta nebo rovnou number 07941754481. Diky!!
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: tak to je jina, to musis jit do cardinala:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ELA: hele, tahle je vylozene na prani a v perfektnich (Loicovejch oblibenejch) barvach =)tyhle sestave barev se rika Cardinal, jsem koukala=))
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: a co zidle Quechua v Decathlonu? jsme testovali 2 mesice denne a porad drzej:p
    WOOK
    WOOK --- ---
    DASHA: od coleman nevim, ale jiny znacky neznacky urcite. jsem zrovna nedavno videla v nejaky vyloze vyprodeje kempingovejch veci...
    DASHA
    DASHA --- ---
    prosimvas, nevite nekdo, jeslti se nekde v Londonu da koupit kempingova vybava od Coleman?
    potrebuju muzovi sehnat tyhle zidle a nejak mi to drhne online (nasla jsem jen jinej typ, prinehorsim ho poridim)

RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    DASHA: Nakonec jsem jel z Victoria vlakem na South, cca 30min, 9 pounds pro 2
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAGULAJA: btw. touhle zmenou me pekne nastvali.. ke kazdy ceste do CR mi pridava 20 min navic =(
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    STORM2: YOUNGUNYOUNG: diky za info
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: train je uz delsi dobu ve vyluce, jezdi kyvadlova autobusova nahrada. je to celkem dobre znaceny, takze pohoda.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAGULAJA: jed na north a skoc na transit train, kterej pendluje mezi north a south (jezdi kazdych 5 mint, cesta trva 3)
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    Muzete mi nekdo poradit, jak se dostanu na Gatwick South? Nekdo mi tu tvrdi, ze se da jen na north..?
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, chtěla bych po Novém roce odjet do Londýna a minimálně půl roku tam pracovat, nejlépe v pubu nebo baru (ale klidně i jinak). Bohužel nemám podobné předchozí zkušenosti..
    Za jak dlouho jste se přizpůsobili cizímu jazyku?
    Myslíte, že je lepší jet s agenturou či si to zařídit nějak jinak??
    Máte zkušenost s nějakou dobrou, či naopak podvodnou agenturou??
    S jakým typem ubytování máte zkušenost?
    A budu velmi vděčná za jakékoliv i konkrétní tipy a zkušenosti. Hrozně by mi pomohly vaše názory a rady, případně odkázání někam jinam.. díky moc :)
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Nekdo na Walthamstow? :) hledam kamose, jsem tu tyden a rada bych se seznamila s dalsimi krajany :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam