• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    jedem do phy ze stansteadu /ale ve 13.00/ a zpatky na gatwick ale je to zas na silvestra..
    SID
    SID --- ---
    a easy jet vysel jen o 8 liber levneji z gatwicku nez csa z heathrow tak jsem se moc ani nemusela rozhodovat...
    SID
    SID --- ---
    no tak tos mela fakt stigro, ja za ni nakonec dala 250.... neskutecny, radsi na to ani nemyslet
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    TADPOLE: ja jsem shanela taky az jsem nakonec stihla jeste koupit letenku za 150...good luck!
    TADPOLE
    TADPOLE --- ---
    ahojte , jede nekdo do cz na vanoce autem a ma dve volna mista? okolo 22.12 a zpatky 3.1 . jsme par v londyne
    WOOK
    WOOK --- ---
    DASHA: jo, ty to vyhrajou. scary twins:)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    smarja, vsude ctu o dvojcatech z XFactoru, tak jsem se na ne rozhodla podivat.. a uz vsechny ty clanky chapu... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=qJKI0SQLxp4
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Ja si pod pojemem pristresek predstavil, jen neco pod strechou bez dveri a tak ... si to vytipovali, asi tam tech kol bylo dost.
    DASHA
    DASHA --- ---
    WILD_A: ne, my tu mame pristresek na kola na parkovisti ve dvore.. vyrazili branku..
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Nechavat pres noc kolo venku je prima pobidka :/
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    DASHA: na Acton town, na parkovisti college, samozrejme CCTV vsude, ale nikdo nic nevidel...zustal mi tam po nem jenom zamek

vzkaz Loicovi uprimnou soustrast
    DASHA
    DASHA --- ---
    JENEFER: kdepak? Loicovi minulej tejden od nas za branou v pristresku..
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    kdyby nahodou nekdo prodaval/daval/chtel vymenit za neco (ale nemam za co) kolo, tak bych byla nesmirne vdecna za cokoliv, pac mi to moje, nejmilovanejsi kolo ukradli:/
    GIAA
    GIAA --- ---
    Ahoj, prosim vas, vim, ze se to sem dvakrat nehodi, ale nevite o nekom, kdo by chtel koupit kocarek Bugaboo Bee + doplnky. Cena 300 GBP, jeste v zaruce, vyborny stav. Centrum Londona, WC1. Kdyztak posta nebo rovnou number 07941754481. Diky!!
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: tak to je jina, to musis jit do cardinala:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ELA: hele, tahle je vylozene na prani a v perfektnich (Loicovejch oblibenejch) barvach =)tyhle sestave barev se rika Cardinal, jsem koukala=))
    ELA
    ELA --- ---
    DASHA: a co zidle Quechua v Decathlonu? jsme testovali 2 mesice denne a porad drzej:p
    WOOK
    WOOK --- ---
    DASHA: od coleman nevim, ale jiny znacky neznacky urcite. jsem zrovna nedavno videla v nejaky vyloze vyprodeje kempingovejch veci...
    DASHA
    DASHA --- ---
    prosimvas, nevite nekdo, jeslti se nekde v Londonu da koupit kempingova vybava od Coleman?
    potrebuju muzovi sehnat tyhle zidle a nejak mi to drhne online (nasla jsem jen jinej typ, prinehorsim ho poridim)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam