• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: ja jsem tam delala v hospode Toolan's, ale tam bych asi moc nedoporucovala pracovat=)) I kdyz treba se to tam od ty doby zmenilo.. Jo, tam bliz k Tally Ho je taky paradni obrovskym obchodem se vsim pro domacnost, od papirnictvi pres keramiku, svicky, nabytek, domaci potreby, nadobi.. fakt vsechno za hubicku.. tam me bavilo chodit.. ja rada BAAARGAIN =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    tsio...zjistuju, ze mi tenhle chat nejak zlepsil naladu....ted uz snim jen o jointu, posezeni s rozesmatou bandickou a chill sound v pozadi... :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: wou super...to se hodi...dik za tip....north finchley zkusim....tam uz jsem taky byl...zejtra jedu na swisscottage do nando's na pokec s managerem a v sobotu po 3ti do nando's tady ve finchley....jidlo na sichte zadarmo se hodi a vetsinou jsou tam prima lidi v teamu....zadny monkeys (sorry jestli toho nekoho pohorsuje - tohle neni barevna strela!)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: v Icelandu maj taky velky baleni vajec tusimze za libru ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: jojo...mrkev je mnamka...tu jedeme taky..., este cinsky polifky (5ks za libru) ochuceny sojovkou a vytuningovany mrazenou zeleninou....na koleji me uz zivot naucil a skilly a expy se nezapominaji.
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: jo, ja bydlivala v North Finchley.. obejdi bary kolem Tally Ho Corner treba =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: bydlim nahore, kousek od Finchley Central ... vsecko kousek.

• jak je mozny, ze takovyhle lidi maji praci a ja - klucina s sikovnejma ceskejma rucickama nemam proste narok :) ... to je fakt komedie ....ale ja tomu prijdu jednoho dne na kloub :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    aaale s rasismem nemam spolecnyho naprosto nic....jen jsem pouzil stejny slova, jako ta kamoska :).... protoze to se prej fakt neda. ze jsou jak deti ve skolce, vyplaseny, neschopny, omezeny, jediny co umej, tak je makat 11hodin v kuse...ale musis je furt kontrolovat :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: z mrkve se taky da ledascos udelat=)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jidlo mam najety:
    • one pound shop - mliko, okurky
    • tesco - konzervy, maso skoro nejim...kdyztak neco v axi
    • zelenina - turci&polaci

setrici mod rulez....jsem na toastakach, masle a marmelade :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE --- --- 0:30:30 8.1.2010
    na takovyhle vyjadrovani bych si dala bacha ale teda...
    DASHA
    DASHA --- ---
    jo vida..zrovna se o tom zminujes koukam =)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: hele, ve ktery casti Londonu bydlis? Aspon bysme ti mohli poradit, kde se daj nakoupit nejlevnejsi suroviny =), predpokladam, ze ses v setricim modu =)
    (ja v Brixtonu napr. zasadne nakupuju zeleninu, rejzi (plus dalsi lusteniny=) a koreni na trhu, tam je tak o pulku levnejsi, nez v obchodech, maso v Icelandu (pokud nechceme nejaky free range), toaletak, prasek na prani, konzervy apod. v 99p landu..verim, ze dost usetrime, ze tyhle veci nenakupujem na jednom miste)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: no tak tenhle typek dela syto do vsech GBK restaurant v Londyne...a nad nim uz je jenom majitel.......otazka zni? jestli to je debil? chci s nim opravdu makat? ...a mam vubec este love na metro? :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    stejne me vzdycky stve, kdyz takovyhle veci slysim..
    v kazdym z tech dvou baru, kde delam, bych vyhazela minimalne 30% lidi.. jsou lidi, ktery si proste neprijdou do prace, kdyz se jim nechce, ani se neozvou, pak lidi, co jsou liny az hanba.. tolik lidi shani praci jak sileny a neeeee, my si budeme drzet tyhle nemakacenka...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    STORM2: tak tak...ale uz mam ty smuly fakt nakoupenej plnej tesco vozik......asi s ni zacnu kseftovat.....a rovnou po kilech....nechcete nekdo?
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: barman je debil, stav se tam znova, az tam bude nekdo jinej =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: ja to vim, nevim s cim maji problem...proste to nechapu.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PAVLOS: Jasny, to jsem typkovi rikal, ze cekam jak pako uz dva mesice a ze za to proste nemuzu, ze to zvorali voni. Ale on se proste ohanel tim, ze si to nevymyslel on, ale jeho sef. A v tyhle dobe je kazdej rad za svy misto, takze pochybuju, ze by se kvuli neakymu niemandovi z ulice hadal se sefem :)

Taky me napadlo cislo vofejkovat, jenze ty pismenka nejak zmenily...zacina to na T (temporary a pak neco neco a rodny cislo)..to uz jsem zjistoval.

Ale beru to tak...to je muj pristup...je to proste skola a kazdopadne kdyz nic, tak mam v rukavu aspon 'pribeh' a ten se koupit neda :) tssss....tye..ne asi!
    DASHA
    DASHA --- ---
    jj, Pavlos ma recht.. kdyby na ne prisla kontrola a ty bys pracoval, verim, ze fakt, ze cekas na appointment, je pro ne dostacujici.. snad neznam nikoho, kdo by NIN nedostal =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam