• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    JAEN
    JAEN --- ---
    Ahoj, nedělali jste si prosím někdo v londýně kurz potápění? hledáme něco v rozumné cenové relaci v systému PADI (tj. teorii, bazény i ponory na max dvě víkendovky), s ponorama někde poblíž londýna. Cílem je mít do začátku prosince certifikát OWD. Díky za radu!
    P_T
    P_T --- ---
    prosim vas nemate nekdo doma pruvodce Ludka Stanka po Londyne co vysel v reflexu? Zapomnel jsem ho vzit a mame tam par zasadnich adres...kdyby mi ho byl nekdo schopnej poskytnout v elektronicky forme byl bych neskonale vdecnej...
    SIDJAY
    SIDJAY --- ---
    čau, budu potřebovat ostříhat, nemáte někdo oblíbené kadeřinictví, které by jste mi doporučili?
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    SPEEDY: ty jsi nejakej malo tolerantni ne? Nevim proc by si slusnej clovek nemohl na festivalu pekne zahailovat. :-]
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    SPEEDY: naky vtipalci asi )
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Proc ti lidi v prvni rade hailuji, nema to ma byt proti rasismu?
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    PAVLOS: bezi, bezi, ale utekl mi ten termin, takze jsem nezahrnul do planu na vikend. cekal jsem spis odpoved nekdy na vecir nebo zitra od nekoho, kdo tam byl/je/bude, pac fajny line up.
    pocasi zrovna docela rozumny, otazka sice na jak dlouho, ale i tak je to pass...
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Tak snad to jeste bezi. pokud se ti tam ovsem v tomhle pocasi chce jit...
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    damn, tohle mi uteklo, byl nekdo?

UpRise
    http://uprise.org.uk/
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: s thomas cookem se da cas od casu zaletet na varadero za 200-300 return. je treba sledovat nabidky, vetsinou jeden, max 2 terminy na vyber.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Muzete mi pls nekdo poradit jaka spolecnost lita za hubicku trasu London-Cuba?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    BIGI: privezu party stan :)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    BIGI: co treba kdybysme chodili po king kong kros ;)
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: a kde budem chodit po london fields a brick lane festivalech az zazimujes vw? :-))
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    V patek (tj.24.9) jedu z Londyna do Plzne a nasledne do Tabora. Stale mam nejaky to mistecko, takze kdyby mel nekdo zajem....sup msg do posty!
    ADYSEK
    ADYSEK --- ---
    Jen tak náhodou, nešel byste někdo na UNDERWORLD+guests dneska večer v sedm v HMV Forum? Listek je za 25 liber. Sestřenka mi včera večer odřekla účast...kdyžtak se ozvěte na tel. 07960953728 dík Adéla
    KAI
    KAI --- ---
    nemate nekdo naaaahodou typ na dobrou jazykovou skolu/kurz spanelstiny prosim??
    SID
    SID --- ---
    drazi pratele! Nenasel by se nekdo s autakem kdo by mi za drobny uplatek pomohl stehovat? Pripadne nevite o necem levnem v sw londone? dekuji predem. jo, opomnela jsem jeden podstatny bod a to, ze se jedna o tuto sobotu, rekneme mezi 10-12 dopoledne, coz je taky pekne narychlo...takze jeste jeden dik.
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    nemáte prosím někdo kontakt na nějakou neziskovou organizaci, kde by přijímali studenty na stáž?
    JAEN
    JAEN --- ---
    MARASAN: ono to právě je až do zítřka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam