• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SP1T
    SP1T --- ---
    STORM2: zato sever je uplne v klidu! Dalston Kingsland priklad za vsechny... chjo
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ENTENTYKY: a pokud nejses cerna jak noc tak do urcitejch koncin radsi nechod, hlavne po setmeni. plati to zejmena o urcitejch castech jizniho londyna.
    DASHA
    DASHA --- ---
    ENTENTYKY: nesmis u sebe mit ani peprak.. to jentak pro zacatek =)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jak je to v londyne s bezpecnosti?

neni to o nic horsi nez jiny evropsky velkomesta (a clovek teda vystaci s obecnymi pravidly zdraveho rozumu) nebo je treba si dat bacha na neco specialniho?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    já mám zkušenost, že pokud si ve směnárně řeknete o VIP kurz tak ho dostanete, i když měníte třeba jen 20 éček (vyzkoušeno - alfaprague, eurochange i to v tý kaprovce)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Ten jsem měla, díky :).
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    QUORRA: Jo a dobrý je si vytisknout s sebou ten kupón.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Děkuju za tip, dnes jsem tam byla a vyměnila, spokojenost velká :). Nevypadá to jako ty divné turistické směnárny zvící podivné malé budky, kde by člověk věřil, že je k dostání i kokain a děvky.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    DARUMA: Díky.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nemáte prosím tip, kam jít v Praze nejlíp vyměnit koruny za libry?
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    SPEEDY: taky to pocasi posledni dobou nejak nestiham :D slunicko,mrak,bourka,dest,slunicko,zatazeno,slunicko,leje jak z konve,.....
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    Nemate nekdo tip na automechanika spis na vetsi auta? Konkretne MB 310D.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    LUKYN: Děkuju.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    Prosím, nevíte odkaz na hledače MHD v Londýně? Nějak sem nenašla nic schůdnýho. Idos! IDOS!
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SPEEDY: :] dik za tip
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Dneska jsem objevil v Blue Anchor na nabrezi v Hammersmith plzen s klasickou ceskou penou. Sice za £4.80, ale po sednuti to muselo byt dobrych 0.65l. Nejlepsi pivo, jaky jsem za hodne dlouhou dobu mel, a to beru v potaz i v CR. Musi to tam byt nejak nove, pac tam obcas chodim a ta pipa plzenskyho prazdroje se neda prehlidnout. Tak rychle, dokud to cepuji podle "predpisu" v novych trubkach. http://goo.gl/qLThS
    DASHA
    DASHA --- ---
    GRASSROOT: Phonica, BM a Sister Ray v Soho.. Music Video Exchange na Camden Town, v Soho a Notting Hillu..
    ..eletronickou muziku nesbiram, ale rekla bych, ze tohle jsou sazky na jistotu =)
    GRASSROOT
    GRASSROOT --- ---
    Poradíte nějaký dobrý vinylshopy v Londýně prosím? Stejně tak by mě zajímaly undergroundový kluby zabejvající se elektronickou muzikou apod... (jako my máme Cross) Nějaký zajímavý alternativní místa, (jako třeba DIS Centrum u nás)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam