• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    BIXO
    BIXO --- ---
    ahoj... znama (americanka) hleda v londyne praci jako ucitelka anglictiny pro cizince v nejake pokud mozno kvalitni jazykovce. je to mozna nezvykly dotaz, ale za jakykoliv tipy bych byl vdecny a ona jeste vic:)
    jeste muzu rovnou doplnit ze s vyucovanim AJ pro cizince ma zkusenosti a napr. je i certifikovana jako lektor, ktery muze pripravovat lidi na toefl
    DASHA
    DASHA --- ---
    LUSYM: koukam, ze jejich ofiko stranka je jen dummy page, pres cos je bookovala, Hostelbookers?
    DASHA
    DASHA --- ---
    LUSYM: neztrati, hodim to na nastenku, dikes =)*
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    DREDIK: haha.ok.myslim,že se mi tam bude líbit.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LUSYM: a cena?
    zrovna teď hledám levný ubytování pro dva, tak mě to zajímá:)
    LUSYM
    LUSYM --- ---
    hele tak jsem zrovna jedna z tech co se se ptala na ubytování nakonec jsme tedy bydleli v hostelu Arsenal chtěli jsme levne ubytování, protože temer celej den jsme tam nebyli a cena celkem odpovidala poskytovaným službám, hlavně že snídaně byla:-) Jediný na co si stěžovat jsou sprchy!!! A maj tam vynikajici burger:-D Bojím se, že se to tu stejně ztratí:-D
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    RAJCHE: housebotu tam porad stoji mark bohuzel hlinikovy sem nevidel dnes sem tam byl
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Predpokladam, ze nikdo nebude vedet, ale zkusim:

Kdysi stal u Battersea takovy stribrny hlinikovy houseboat..myslim, ze to byl catamaran....celkem zajimavy design....tezko popsat....nemate nahodou nekde fotku? :)
    NAGABA
    NAGABA --- ---
    Hledám průvodce po Londýně na víkend 1. a 2. září. . .
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SHYLOCK: hledej podle svich oblibencu nejlepsi reseni, a jinak jestli chces nejakou house party tak se toulej mestem v noci a mozna narazis na nekoho jak rve do oken odkud se line hlasita hudba tak se k nemu pridej a zacni volat stejny jmeno jako on ,)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    můžete mi prosim doporučit nějakýho dobrýho online kulturního průvodce Londýnem? Mám zatim zkušennosti jen s průvodcem,kterej mi po zadání filtru "house music/house club" vyfiltroval Lady Gagu....

něco jako unlike.net, ale vyloženě ve formě "kulturního servisu".
    Děkuju!

YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    zdravim,
    od 22. zari mam volny double room v dvoupokojovym (plus obyvak, zahrdka, u kanalu) byte na zacatku green lanes ladder, tak shanim nekoho 26+ let, profika/post-grad. studenta
    metro manor house (picadilly line) 10 min pesky
    overground barking-gospel oak 3 minuty pesky
    national rail kings x/moorgate 3 minuty pesky
    angel na kole 20 minut
    sainsbury's a 24/7 shopy do 5 minut chuze
    moc dobre turecke restaurace do 5 minut
    finsbury park 5 minut, alexandra palace 10 minut na kole

renta 500, plus cca 100 za bills, council tax

je to fajn byt, fajn lokalita, za dobrej peniz a nechce se mi to poustet, takze kdyby mel nekdo zajem, tak posta a domluvime dal.

diky

pekny den
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SM3: Cl!k hostely nejsou špatné.. čísté sprchy, málo místa na pokoji, chudá snídaně :) http://www.clinkhostels.com/london/backpacker-hostels/clink78
    SM3
    SM3 --- ---
    SPEEDY: netuším, nemám s tím nic společného, jen jsem na to narazil...

Ale když už sem píšu...
    Jedu s kamarádkou do Londýna na víkend od 5. - 8. října a hledáme ubytování/přespání, jsem nenároční, nekonfliktní a čistotní, jde víceméně jen o přespání a přes den vypadneme...
    Pokud byste někdo o něčem věděli, klidně tip na nějaký hostel za normální ceny apod. tak uvítám tipy.
    Případně díky :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SM3: Sel bych 30. na ten private viewing s after party. Myslis, ze staci vyplnit ten formular a dostanu pozvanku?
    SM3
    SM3 --- ---
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    SID: ale zas mimo Londyn maj mysi na loukach preeee ;)
    SID
    SID --- ---
    jo ted je vsude policajtu skrz olympiadu... a jak na potvoru nemaj co lepsiho na praci nez prudit danovy poplatniky o neco vic nez normalne
    FREELA
    FREELA --- ---
    pro drive narozene :) ...

Dnes Miro Zbirka v Sadler's Wells
    Sadler's Wells Theatre - Jon Anderson, Miro Zbirka & Slovak Symphonic Orchestra
    http://www.sadlerswells.com/show/Jon-Anderson-Miro-Zbirka-Slovak-Symphonic-Orchestra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam