• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Shodou okolnosti jsem byl minuly vikend v cesky hospode v Dublinu sirit ceskou kulturu mezi barbary. Byl to 100% autenticky zazitek vcetne pripasnych piv na cejchu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    FREELA: vypadá to moc dobře, tam musím zabrousit
    FREELA
    FREELA --- ---
    Czech Pub and Restaurant U Vrány London
    http://www.restaurantuvrany.co.uk/?ln=cz
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    FREELA: kde? pc
    FREELA
    FREELA --- ---
    nechysta se nekdo koukat na hokej U Vrany?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    nejake kulturni / hudebni tipy na nadchazejici dny?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VIVID: Nojono, noci na kotrole kvality v DVDckarne byvaly dlouhy :-D
    VIVID
    VIVID --- ---
    SPEEDY:
    Tinto Brass? Koukam ze pan se vyzna :-)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SPEEDY: takovouhle piratku potkat tak sem v nemocnici mozna hur, svata pano!!!
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    LUKYN: Moje dojizdeci trasa zapadnim Londynem je dost nudna, asi bych se mel presunout na severo-severo vychod, pac rozhodne takoveto piratky silnic nepotkavam:

Monella - Tinto Brass Movie - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=0K5UI0ifdBo

LUKYN
    LUKYN --- ---
    SPEEDY: chtel sem rict ze nemam nic proti zenskejm na kole a nerikam ze vsechny zensky jezdej jako kone, ale ze vzdycky kdyz me nekdo odsekne, zaboci aniz by to signalizoval nebo vidim nekoho jak chyta lelky, cumi vsude mozne akorat ne pred sebe a narazi zezadu do zaparkovany dodavky, nejakou zahadou je to pokazdy zenska...

SP1T: jj, za tema co jezdej v kratkejch suknich tvorej fronty pac je nikdo nechce prejdet
    SP1T
    SP1T --- ---
    zensky na kolech jsou nahodou jedna z kras mesta. leckdy i zmirnim tempo ;)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    LUKYN: Vyroky typu "nejsem X, ale", za kterejma nasleduje rozhorceny vylev naprosto popirajici tvrzeni, ze autor neni X, jsou nejlepsi.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    jezdim skoro kazdej den nekolik let a mluvim ze zkusenosti - horsi nez pomaly cyklisti sou dementni cyklistky... nejsem sexista ale v londyne se zensky na kole chovaj jako kone s klapkama na ocich - nekoukaj se doleva doprava, kdyz zabocujou proste najednou zahnout a doufaj ze vedle nich nikdo nejede, pomaly cyklisti se daj predjet, ale kdyz predjizdim zensky, objizdim je obloukem protoze se mi uz nekolikrat stalo ze predjizdim holku a ta najednou ubejba pred kanalem a je ji jedno kdo je okolo a pak se jeste rozciluje proc do ni najizdim...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: jj pujdu nejspis dlouho sem nebyo
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SPEEDY: posledni bod je jednoznacne nejhorsi....
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    AMEK: "Pruhy" pro cyklisty jsou dost casto uplne nepouzitelny - sklo, odpadky, kanaly, vymoly, kaluze, nepozorni chodci, zaparkovany auta, pomali cyklisti...
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    AMEK: diky. presne z tohohle mam prave trochu obavu. V Praze jsem taky jezdil, ale mam subjektivni pocit, ze tady to je jeste o stupinek nebezpecnejsi..
    I kdyz v clanku od AKTAJSA: se pise, ze v pohode... :)

AKTAJSA: Mam stejny nazor. Castecne i proto, ze byvam jednim ze spuntaru... :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    BADHORSE: Mno, on to žádnej útok na řidiče neni. To že se na minutu zablokuje doprava, aby se do peletonu (někdy až o několika stovkách cyklistů) nezamotaly auta mi přijde dost rozumný. Řidiči jsou nasraný jen výjimečně a nikdo to nechce. Spíš to beru jako demostraci faktu, že to jde i bez aut.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    AKTAJSA: už jsem to dočetl, dik nechci:) jsem přece jenom i řidič, a tohle se mi nelíbí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam