KHALAVERA: Ja jsem rada, ze jste se pozastavili, ale podle me diskutujete az prilis. Je urcite super, ze nejste ignoranti a vadi vam to, co se stalo. I me. Nedokazu to pochopit, nedokazu to jen tak prejit. Ale ta diskuze, kt. se tu vedla mi prisla o nicem, opravdu. Kdo ma vetsi vinu? Kdo za to muze? Jak byste reagovali vy? To prece nikdo nikdy nemuze rict. A ostatne... i odsoudit toho umelce nebo ty divaky je prilis snadne. Soudime vsichni od stolu, kdo vi, jak bychom reagovali. Treba bychom take byli za ignoranty.
A ano, umeni neni jen o obrazkach. Je to predevsim o vnimani... A ja to vnimam tak, jak jsem napsala. Pejska nikdo nezachranil a nezachrani. Po netu koluji ruzne pribehy o tom, jak to doopravdy bylo. A myslim, ze pravdu zna jen ten umelec. Tak mu ji nechme... Ostatne - diskuzi uz nic nezmenime, byt bez ni se nelze dostat dal ci dobrat se k necemu rozumnemu (mne ale jaksi prislo, ze k nicemu rozumnemu uz nespela). Omlouvam se, ale nemohla jsem si pomoct. Zbytecne dlouze se to tady rozebiralo. Dale viz to, co jsem uz psala.