• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DAVESADE: Rezervace.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Detske hokejky, floorballka a maly skejt - trochu pouzite, ale nekomu to treba udela radost. Za odnos nebo pivo ci cokoladu budu rad. Praha Haje.

_
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Za odnos z Nuslí dětské pojistky do zásuvek.

TBC
    TBC --- ---
    Za odnos, Praha 3 Jarov/Vackov - monstera a migrénovník

(případnýmu nějakýmu řízku/rostlince se nebráním)

MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    MISISSKA: Pět židlí, pardon
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Šest židlí, překližka/kov. Jedna chce vyspravit, je trochu křivá, padá na jednu nohu. Zbytek super. Za odvoz Praha 5-Klamovka.

BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Sháním nabíjecí stanici pro vysavač irobot roomba ,diky
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    pro velký úspěch nabízím ještě sněhule pro mrně, uvnitř ovce, vel. 20/21. Strašnice/nemocnice Motol dle dohody

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KOSZLIK: Chápu to tak, že zájemce vyděsil ten alkohol. Navrhuji výměnu za jakékoliv ovoce. Vyzvednutí do čtvrtka 2.10., pak letí.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    TERUSEZBUSE: rezervace
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    TERUSEZBUSE: rezervace
    FTN
    FTN --- ---
    Nechcete někdo hromady skla na nějaké tvoření?

Je to odpad z rámařství, všechno tloušťka 2mm, většinou proužky od 1 do cca 15cm, dlouhé max. 40-50cm. Je toho mnoho kg, přijďte s nádobou a rukavicemi, odneste si toho co nejvíc. V pracovní době rámování Bialek na Florenci.

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    a ještě Beda (barefoot) 32, taky na dotahání. jen se mi to nechce vyhodit, kdyz jsou takhle měkký a příjemný, byť už nereprezentativní.

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    boty protetika barefoot 30 a Koel (taky barefoot) 32. Na hrabání listí na zahradě ideální :-)
    Za odvoz a 1 jablko Praha Strašnice

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Květy Ibišku, Egypt. Sice už jsou tu uložené cca 7let, ale dnes jsem si dělal čaj a nepoznám rozdíl. Rád vyměním za nějaké alko dle uvážení 🤣 Holešovice

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Jestli má vaše dítě rádo jednorožce a tučňáky, tak tučňák Tony a jednorožec Rony jsou pro vás ideální volba :-).
    K vyzvednutí do domácího chovu v P4 - Podolí.

PS: Tony má nad levým okem monokla, ale barva je fixka ikea. Částečně jsem mu to vymyl.

MACCINO
    MACCINO --- ---
    Mám dva vstupy za á 100,- (původní cena á 400,-) na dnešní koncert The Silver Spoons v Gauči (Holešovice) od 20 hodin.
    Ještě není 100 % jisté, jak se vyjádří rodina, jestli toho nevyužijí. Ale když řeknou ne. Chtěl by někdo jít?
    Byla by škoda, aby propadly...

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Modrá zrůda za odnos Holešovice, čas tiká

PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Shanim detsky cyklochranice a rukavice pro ctyrletou freeriderku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam