• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    XARGH
    XARGH --- ---
    Shanim

Plechy na pečení, 1-2ks, rozměry 42,5x36cm cca.
    Praha a okoli
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Slevové kódy. Dejte mi echo, až to využijete. Pak to smažu.

OHONEY
    OHONEY --- ---
    nastava zima, vlekari uz zasnezuji a tyhle botky po malem Albertu Tombovi proste potrebujete pro svou ratolest, ktera sotva chodi, ale na lyzich se jiste jiz nejakou sezony prohani na Petrine a potrebuje obnovit vybaveni pro nadchazejici sezonu.
    predam okolo Andela za dobre slovo

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Shanim REPROduktory k autoradiu
    jen aby to hralo :) Praha, diky
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ahoj, sháním kompaktní foťák pro dítě na učení. Nemusí to být nic extra, ale hlavně mít nějakou rozumnou paměť a nějaký funkční způsob jak stahovat fotky do compu.

Zn. prastarý Panasonic po dědovi nemá k sobě datový kabel a vyžaduje speciálně naformátovanou SD kartu (nemáme), takže nemá místo na fotky a neumíme z něj fotky stáhnout.
    AZERTHA
    AZERTHA --- ---
    Shanim CD - dostala jsem prehravac a nemam moc co v nem hrat :)). Beru vypalene/origos - prosim zadny pop. Diky moc, na odmene se dohodnem v poste :). Vyzvednuti Praha
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    Za dvě mate/matcha dvě poličky z IKEA, nejsem si jista jestli najdeme žebříčky https://www.ikea.com/cz/cs/p/lustigt-nastenna-police-30381852/. Praha Stodulky

YELI
    YELI --- ---
    YELI: Rezervace
    YELI
    YELI --- ---
    Rotoped Zipro, ještě v záruce v Alze. Půjčil mi ho kamarád na rehabilitaci, vrátit ho nechce, stěhování...a já doufám, že si letos už koleno neurvu... Něco ze zahrádky potěší, ale není nutností, hlavně si ho vemte :) Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Tunel pro děti/kočky/tatínky. Kočka není součástí nabídky. Za odnos. Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Kožené lodičky vel.40., přesně jednou obuté. Za odnos Střížkov.

EADENN
    EADENN --- ---
    EADENN: zamluveno
    ZERO
    ZERO --- ---
    nevali se nekomu doma tlakomer? i nad ramec klubu. diky

MBL409
    MBL409 --- ---
    Poptávám - izolaci z ovčí vlny.
    Neděláte s tím někdo ?
    Potřebuji kousek na specifickou ucpávku.
    Stačil by pruh 40cm, nebo třeba 1m2…
    Celou roli nevyužiju.
    Materiál, poštovné, balné rád zaplatím.
    Díky

EADENN
    EADENN --- ---
    Za nealko IPU
    Starožitné dětské trubkové houpací křesílko s novým pratelným potahem (lze podle něj ušít jakýkoliv). Jedno madlo nedrží, ale kutil si poradí.
    Za odnos ze 4. patra bez vytahu, Praha 6

EADENN
    EADENN --- ---
    Dlouhá skříňka cca 2m, masivní dřevo, původně asi nástavec na jinou skříň, s barem (funkční). Může stát i na výšku.

EADENN
    EADENN --- ---
    Rám postele 160x200, pevný rošt, lamino buk, pevná nerozvrzaná. Můžu demontovat já, nebo zájemce může pomoci aby věděl jak to pak zase složit :)

BOBBI
    BOBBI --- ---
    PROSBA: letos mám fakt pech, rozbil jsem 4. telefon (jeden je v opravě) neměl by někdo na dočasný použití? podm je, aby tam sel wazzap... kdyžtak zpráva, díks!
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Dívčí sandály č.30
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Skleněný tác
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam