KAMAR: oh, jasne, mam tvoju Ayn Rand, ktoru som vzala T. a pokial si v Prahe, mozme sa stretnut, ist na prechadzku, vratim, aj by som ta rada vidiet, len tak..
euthyrox neberiem. kupila som si asi 10x silnejsie "Morske Rasy" - nie Kelp, ale dake svajciarske, hukot ;) Ale. Ja sa chcem takto citit! normalnostou podpichol Roche ako je jeho dobrym zvykom. ustavy..kolkokrat som premyslala ze sa chcem dat liecit, od vselicoho, nakoniec som to vzdy zvladla sama. vzdy to clovek musi dat sam, ale v tych domoch mame jedinu vyhodu, ze nez chytime do ruky sami metlu, tak tam mame cesticku pripravenu, vyzametane, len pod.
niekomu to moze pomoct. (verim tomu! well....zrovna vcera som sa zamyslela pri 10tej casti serialu Tudors, kde toho evil kardinala, politika klzkeho a sikovneho, nakoniec predsa zavru do Toweru..a on sa naposledy, pred sebevrazdou, modli k svojmu bohu. princip pokania je ten, ze sa prizname k hodnotam ktore nosime v sebe, ale nezijeme ich. lebo okolnosti. lebo toto a tamto a takto.
proste, zivy Zivot je podla mna permanentny relaps.
ad CONTI: su ludia, ktori nikdy nezisli zo svojej cesty na miesta, ktore su zakazane. Taki si myslia, ze liecba je nutna. Ako navrat niekam spat.
Je to ale na principe 3: z bodu jedna, prejdeme na bod dva, a viac sa nemozeme vratit spat. je treba prejst do bodu tri - ktory vsak, a sakra, vyzera uplne rovnako ako bod jedna. ale nie je rovnaky.
ci si myslim ze som normalna? bohuzial mam nedobry zvyk vsimat si okolie a hodnotit, alebo aspon porovnavat seba podla neho. well, niekedy je to aj dobre, clovek si uvedomi niektore svoje omyly, ale niekedy je tych omylov preplneny..ako kedy.
niekedy si s ulavou hovorim, ze normalna nie som.
niekedy si peskujem za sebalutost a ine neduhy, a normalna chcem byt: tak prirodzene. byt laskava, vstricna, uvolnena; v kontakte sama so sebou.
cize, normy nastastie su kodifikovane pre rozne oblasti zivota ;o)))
a mozem si kodifikovat aj svoju.