ANDY_WARHOL:
to ze nekdo dojede na vlastnim solarnim kole z cr do francie a z francie do ciny, tak to mi prijde jako velkej uspech, i kdyby byl posledni. - hele, asi takhle. Kdyz mi reknes, ze clovek Y ubehl maraton za sest hodin a sice skoncil posledni, ale dal to, tak si reknu hmmm, dobry, respekt. Na druhou stranu, predstav si cloveka X, kterej rok vykrikuje, ze je nelepsi maratonec na svete a ze pristi maraton vyhraje a porazi vsechny ostatni maratonce a ze kdokoliv si o tom dovoli pochybovat je troll. Pak teda prijde ten maraton, dotycnej dorazi na start, a dobehne za sest hodin, v presne stejnym case jako Y. I kdyz podal stejnej vykon jako Y, tak Xovi se vysmeju, protoze nejdriv nafoukane machroval, jak je dobrej a pak se ani zdaleka nepriblizil cilum, ktery si ON SAM nastavil.
Ja nevim, jak XChaos v SunTripu dopadne. Ale uz ted vim, ze v nekterejch kriteriich, ktery si stanovil a kterejma se hlasite chlubil a "kdo si mysli, ze to nedam, je troll", uz proste selhal: hmotnost kola (nakonec je skoro dvakrat tezsi, nez hlasal ze bude) a velmi pravdepodobne i prumerna rychlost (ne, na 36km/h to fakt nevypada). Tak ted jeste jak to bude s tim "vitezstvim diky technologickymu naskoku" 8)
tl;dr: ano, kriteria ktera co se vysledku SunTripu tyce aplikuji na XChaose jsou tvrdsi, nez bych aplikoval na nahodneho kolemjdouciho. Ale jsou to kriteria, ktera si stanovil sam XChaos.