• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    rozbalit záhlaví
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    REDGUY: máme svobodu projevu, kritizovat můžeš dle libosti cokoli vcetne oblasti, ve kterych jsi niceho nedosahnul.

    po technicke strance mas dokonce v leccems pravdu. bohuzel mas obsedantni potrebu sve skvele rady sdelovat xchaosovi, kterej na ne evidentne kasle a jede si to po svem. a i kdyby udelal tisic konstrukcnich chyb, tak uz jen to odhodlani jet sam stovky kilometru pod prazicim sluncem nebo v desti, to si urcite uznani zaslouzi. tvoje postekavani pak pusobi trochu trapne. jako takovy ten mopslik, co nafa za dverma, protoze na nej zapomneli.

    tak si to tak neber. panicek se vrati a svoji trolli smecku zase nakrmi ;)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    JAZZZ: No urcite. Kdyz jsem v oboru solarni mobility nic neudelal, tak si nesmim dovolit kritizovat nekoho, kdo jo. Jako treba v hudbe, sportu nebo politice 8))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    EXCITE: Jeho predstava je, ze sice neco ztrati tim, ze pri nabijeni stoji, ale dozene to, kdyz se rozjede, protoze ma k dispozici jednak energii z baterek, jednak ze solaru a muze diky tomu jet rychlejc. Coz bohuzel nefunguje, protoze aerodynamickej odpor roste s druhou mocninou rychlosti, takze na ujeti nejake vzdalenosti nizkou rychlosti je potreba min energie, nez na ujeti stejne vzdalenosti vysokou rychlosti. Navic, sam rikal, ze vitezove minulyho SunTripu ani zdaleka nespolehali pouze na solar, ale i sami dost slapali. No, a pokud denne deset hodin jedes, tak celkem ziskas 10*solar + 10*clovek Wh energie, zatimco kdyz sest hodin jedes a ctyri nabijis, tak ziskas 10*solar + 6*clovek Wh. A protoze musis jet rychlejc, tak mnohem vic ty energie spalis do odporu vzduchu. Vysledek: ujedes zretelne min, nez clovek, co jede "porad", i kdyz treba o neco pomalejc.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    REDGUY: proč to není dobrej nápad?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    nektere komentare v tomhle foru prozrazuji hodne o cechackovske nature a jejich autorech. na kecy u piva nebo klavesnice maj casu dost, ale sami na poli solarni mobility realne dokazali leda hovno.

    drzim nasemu reprezentantovi palce az je jakej chce. sam toho nakecal dost, ale opravdu zvednul prdel od pocitace a jede. to se ceni ... alespon mimo nasi zaprdenou zemicku.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Fakt me mrzi, ze nejsou ty prubezny data. Ted treba vidim ze je v podstate na rovince, asi na cyklostezce a jenom 19.5km/h. A otazka je, jestli je to jen nahodne chycena chvile, kdy zrovna kvuli necemu brzdil a nic to neznamena, nebo jestli fakt na rovine prubezne jede jen kolem ty dvacky, coz by byl dost problem.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: 30 cervna dopoledne budu v kosisich. ale to buydes uz asi kus dal. kdyby nahodou, tak se musime potkat :)
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    ANDY_WARHOL: podle toho neni ok ani rekuperacni dobijeni co?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    VYHULENY_UFO: do čínskýho Silicon Valley, tam ten prototyp prodá a za prachy si pořídí whores & blow
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    REDGUY: no ten co je první furt jede aspoň 1,4kmh, to imho tlačí kolo u svačiny :D a čůrá určitě to lahve :D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    JIMIQ: To je myslim jeho vychytralej plan. Rano chvili jede, pak stoji, nabiji baterku, pak zase chvili jede, pak zase stoji a nabiji a pak zase jede. Snazil jsem se mu vysvetlit, ze to neni moc dobrej napad, ale... no, xchaos 8))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIMIQ: chapu dobre z diskuse, ze xchaos konecne dostavil to svoje solarni letajici kolo a je na ceste do silicon valley?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ty ve, ten Chaos zase stojí, přidej, přidej...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Vim jak to myslis a prijde mi to extremne smesny. Stejne jako jako predstava, ze jet do ciny autem je "prukopnictvi". Proste asi tvoje a moje predstavy "prukopnictvi" jsou krapet odlisny 8) Takze mozna ja jsem "vzteklej krip a trapak", zatimco ty placnes cokoliv, abys XChaose pochvalil. Teda, pokud zrovna neurazis jeho fyzicky schopnosti 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: ty si demagog. moc dobre vis jak to myslim. ale pokud to hodlas takhle hrotit tak si akorat kripl. a presvedcil si me, ze jediny o co ti de je se povysovat.
    sam si hovno dokazal, umis mit akorat blby kecy a kdyz ti ted xchaos dokazal, ze to zvladne, tak si vzteky bez sebe. si trapak
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: to chces tvrdit, ze si je musel kazdy vyrobit - ne, netvrdim. Jen se smeju bizarnosti tvyho trzeni, ze kdyz se neco neda koupit na volnym trhu, tak to je neoverena technologie. Protoze v soucasnosti parni lokomotivu fakt na "volnym trhu" nekoupis. Takze, podle tvoji "logiky", to je neoverena technologie 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REDGUY: kolik lidi zvoli jet do ciny z evropy autem. jen par doprodruhu.
    a kde myslis ze se braly parni lokomotivy, to chces tvrdit, ze si je musel kazdy vyrobit? lol
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ANDY_WARHOL: Protoze kdyz se neco neda "volne koupit na trhu, tak to nutne je "neoverena technologie". Jako treba, hmmm, parni lokomotiva 8))) No tak jo 8)))

    ostatne by to bylo prukopnicke tam dojet i normalnim autem. - 8))))
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    ale stejne je ta mapa takova divna, prvni nahore 550km, ti hned za nim 750km...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chaos se nam trochu zasek na prechodu svycarska a lichtejnstejnska ale zda se ze uz pokracuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam