• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    AIM_FREEMAN: já se o tom nejen bavím, já to testuju!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    AIM_FREEMAN: Klidne se o tom bav. Navzdory xchaosovsky propagande ti v tom nikdo branit nebude...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    AIM_FREEMAN: problem je ze novinky co za to stojej moc nejsou :-( teda pokud neberes laboratorni vzorky ...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Potřebu mlátit už třikrát vymlácenou slámu chápu, ale nebaví mě to. Proč tu nejsou místo ad hominem ping pongu novinky z celého světa, týkající se tématu? Mě zajímá solarni technika, solar cooking-baking & elektrick bike, cars, počítám, že když se tu o tom bavíte, tak to sledujete..správně?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: jo zasobovat ponorku pokud je jaderna jaksi nemusis...
    Ale pokud zustaneme u tech dieslovych tak jiste teoreticky jim muzes odriznout zasobovani,ale pokud uz jedes takovy hon na ponorku,tak ta solarni je uplne v prdeli. Nebo si jako myslis,ze ji nechaji cely den dobijet baterky?
    A rek bych,ze jako odstrasujici se pouzivaji predevsim ty jaderne...

    8:00 Valecna ponorka Severni koree roztahuje solarni panely nedaleko sveho uhlavniho nepřítele-usa
    8:05 vetsina zpravodajstvi hlasi polohu Severokorejske ponorky
    8:30 davy vyletnich lodi dorazeji k ponorce, odvaznejsi skacou na panely, maluji po nich graffiti,rozlivaji barvu a nekteri je rozbijeji kameny
    9:00 ponorka je nucena se ponorit se skoro prazdnymi baterkami- jeji osud je neznami a projistotu byla vymazana ze vsech Severokorejskych záznamu...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: LOOOOL 8))) To uz mi pravdepodobnejsi prijde, ze zmrd proste lze o svym pacifismu, protoze se mu to zrovna hodi. Vic to zapada to tvych obvyklych vzorcu chovani 8))
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: pokud jen pocitaji a na nic nechteji sahnout tak ano - pokud neumeji tak ne ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: a nepohrdal si ty před rokem lidma, co jen počítaj a na nic neuměj sáhnout?

    "všichni" pro mě není moc důležitý výběr lidí. Rád dělám věci jinak. Až budou solární kola mainstream, bude to trochu nuda...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: i pacifista může blufovat
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: a muzes me rict jak mam respektovat cloveka co:

    vyrobi vec o ktere ostatni rikaji zeje kravina on jen tlacha ze nemaji pravdu - a pak prohlasi ze to musi zmenit - idealne na to co mu bylo receno
    co neprovede zakladni vypocet - on je visionar
    co vymysli zretelne hloupe veci - asi aby odtahl pozornost odtoho co dela jinde ...


    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Hele, vis co je uplne nejvtipnejsi? Ze poslednich par dni ty sam trpis diky mizernymu pocasi. Mraky a protivitr ti extremne komplikujou situaci. A to jsi prosim v podstate turista, kterymu zas tak o moc nejde (tedy, krome vitezstvi v SunTripu 8)) ). A presto jsi tak tupej, ze ti nedochazi, ze solarni ponorka by celila uplne stejnejm problemum, ale s mnohem, mnohem horsima dusledkama. Nebo nejsi tupej, dochazi ti to, ale proste jsi tak nafoukanej, ze to nezvladnes priznat. Jedno horsi nez druhy, ale porad dost vtipny 8))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Zásobovat ponorku na druhý straně planety prostě něco stojí. Prodloužení výdrže na moři se počítá, to je celé - a porad si mele svoji a nechape. Tohle je zase pekna ilustrace XChaosovske tuposti: laserove presne zamereni na jeden jedinek aspekt veci a naproste ignorovani obrovskych okolnich problemu.

    Jo, prodlouzi se vydrz. Ale stoji to za to, ze vsichni ostatni presne vedi, kde ta ponorka je a muzou ji trivialne preemptivne zlikvidovat? Tezko.
    A opravdu se prodlouzi vydrz? Jestli ona nahodou neni vydrz ponorky dana i jinejma vecma, nez pohonem. Zasoby potravin, vody, psychologicka a fyzicka vydrz posadky... atomove ponorky maji prebytek energie a muzou si dovolit spoustu prostoru. Klasicky ne. Takze, opravdu se vydrz prodlouzi?
    A co pocasi? Mame obrovskou konstrukci skladacich FV panelu. Takze ponorka je v prdeli nejen, kdyz je zatazeno, ale i kdyz fouka nebo jsou vetsi vlny (nebo mozna i jen jakykoliv vlny). Uz to vidim: "El presidente, my vime, ze jste zlejm americanum zrovna vyhlasil valku, ale ono tady ted jaksi bylo tejden blby pocasi a my jsme na suchu, takze... no, muzete to o par dni odlozit"? 8)))
    A kolik vlastne takova konstrukce skladaich panelu potrebne velikosti vazi a jakej ma objem? Jestli nahodou se nevyplati proste misto ni dat velkou nadrz na naftu a/nebo kapalnej kyslik 8)))

    Proste zase klasickej idiot XChaos. Jakmile se na neco nalepi nalepka "solarni", je to super uzasny a dokonaly a vsechny nevyhody magicky zmizi. Greentard v ryzi forme 8))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: 2x za 10 let je často? - no, je to presne o dve vyhrozovani vic, nez kolik si muze dovolit skutecnej pacifista 8)) I kdyz pochopitelne, pokud tim ve skutecnosti myslis "jsem pacifista dokud se mi to hodi a dokud me nekdo nenasere", tak pochopitelne nelze nic namitat. To je takove klasicky zmrdsky XChaosovske 8))
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    XCHAOS: navíc, zkoušel jsem to googlit a v roce 2008 to zkoušeli nějací švýcaři. Ale ticho po pěšině.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS:
    LINKOS: nevím, proč je to pro tebe tak důležité. Pokud máš ponorku v dnešní době špionážních družic, apod.je pro tebe důležitá její výdrž od okamžiku přechodu z fáze strategického odstrašení do fáze taktického nasazení. V ten moment chceš mít plný nádrže, protože pak už se k tobě žádná hladinová loď nedostane.

    Zásobovat ponorku na druhý straně planety prostě něco stojí. Prodloužení výdrže na moři se počítá, to je celé..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: tak jednak mám ve zvyku kupovat věci od lidí, co už něco předvedli. Dále mi víc baví, když je to vyrobený podle mýho projektu.. no a v neposlední řadě, obvykle uzavírám obchody spíš s lidmi, co mi předtím neuráželi, ale respektovali.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: 2x za 10 let je často? No, jestli si stejným způsobem jako se mnou komunikoval i s jinými lidmi, hodně bych se divil, kdyby zůstalo jen u výhrůžek...

    Ponorky mě fakt neberou, to chce jinou povahu. Mě zajímá víc lítání..
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: koupis to odeme? Pokud budu neco stavet kvuli tobe - a je mi to na picu tak by bylo dobre aby jsi to pak odeme koupil a tim alespon na materialu pokryl naklady na stavbu ...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    A zase nejaky denni data. Nic moc. Podle darksky bylo jasno, 14km/h protivitr.

    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Hele, XChaosi, uz nekolikaty jsem si vsiml, ze na noc parkujete dost daleko od sebe, dneska to vypada tak na dva kilaky. Proc to? To jeden z vas tak strasne chrape? 8)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: a slysel si nekdy o necem jako nadrze, ona totiz ta ponorka netaha tu zasobovaci lid za sebou...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: fakt musi dieslova ponorka travit na hladine tolik casu a roztahnout se po stejne plose jako solarni? :-D
    Jasne pro tebe je vystrceny snorchl stejne velky cil jako solarni panel. Jak bude velky? Jako ten od solarniho parkovaciho automatu?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Mě nějaký ten útok dronů, odstartovaný ze solární ponorky, rozhodně nepřekvapí. - 8)) A co jeste te neprekvapi? Utok ninja zelv? Zombie apokalypsa? Invaze duchu ze zahrobi?

    Já jsem pacifista - ja ti nevim, na pacifistu podezrele casto vyhrozujes lidem fyzickym nasilim. Ze ty ve skutecnosti tu solarni ponorku stavis ale snazis se to zamaskovat? 8)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam