jo jo, nechte si udělat FVE firmou, jako třeba soused...
Na firmu měl doporučení, prý naprostá spokojenost.
Přijeli dva mlaďáci alá Pat a Mat odněkud z brna...
Byli to obhlídnout a zrovna mu do střechy navrtali spoustu vrutů bez jakýhokoliv zaměření, jen tak s metrem, domluvili termín a odjeli.
Soused měl půjčený na týden bagřík. Měli přijet ve středu, aby položili kabel v chráničce a on to mohl v klidu zahrnout. V pátek se s nima zhádal protože nedorazili, takže musel narychlo koupit vlasní chráničku aby to stihnul zahrabat než bude muset vrátit bagr.
Oni přijeli v sobotu okolo 6 večer. Jen mě vyházeli na zahradu panely a lišty ( nasraný že jsem je tam nenechal zacouvat :) a zmizeli s tím že přijedou zítra dopoledne a budou to mít za 3 hodiny hotový. Přijeli ve dvě odpoledne, sebrali mě bez zeptání žebřík a odjížděli před devátou....
Pěkně to zprasili a už sem je tady neviděl. Soused se pořád omlouvá, že ruší další termín kdy to přijedou dodělat.
Je to šíleně zvlněný, panely měli být zarovnaný od konce střechy. Navrtali víc vrutů i do tý horní střechy, zas je vyndali a díry přelepili gafou. Kabely tak nějak přisponkovaný, ale místy se válí po sřeše....
No radost na pohled :D