KUTAS: ja mam dost dobre povedomi o tom, jak v tomto state funguji treba veci jako je stavebni povoleni, 10 let na vybudovani dostatecne infrastruktury je v tomto state scifi. ale tak uvidis sam..
ja si samozrejme muzu nabijet pripadne elektroauto doma, udelam si tu walbox a hotovo a taky pres den pracuji doma, takze se mi muze nabijet v lete treba solary, ale vetsina lidi nebydli v rodinych domech. ti budou odkazani na verejne nabijecky a tech dost nebude. navic nabijeni z nich neni moc levne a tezko bude (stat ty dane z paliva potrebuje). levne elektroauta v bazarech nebudou, pokud budou aspon trochu schopne jezdit, budou tam takove, ktere nikdo nebude chtit.
takze si budou kupovat sroty a budou je uddrzovat co nejdele v provozu. zacne to tu byt jak na kube,kde se udrzuji stara auta, protoze nova se tam temer nedaji koupit. to bude opravedu ekologie. nakonec to stat zatrhne uplne a to povali vladu a jeste vic lidi bude volit nejaky populisty typu okamura a horsi, protoze kdyz vezmes lidem monozst se dopravovat tak casto i moznost obzivy.
KUTAS: ano posledni 2 auta co jsem si kupoval byla nova.. ojetiny si kupovat nechci