CYBERWOLF: tak pokud by důvodem bylo "tak jak já chci", tak je to samozřejmě hodně špatný důvod. Myslím, že tady je to opravdu o něčem jiném, než "tak jak já chci". Vícenásobná použitelnost raket byla nedosažitelným cílem od samých počátků kosmonautiky: zahazovat raketu po každém startu byla fakt hodně špatná strategie, akorát to prostě celá desetiletí jinak nešlo, protože to bylo na samotných hranicích možností tehdejších technologií.
PUBLICURINATION: ano. na NYXu se zjeví ikona záchodu a začne mi poučovat, že jsem nedosáhl "hranice lidské normality". Protože se účastním odborné debaty na téma, které mě zajímá od dětství, prezentuju tam nějaká fakta a nějaké své názory na ně, snažím se být okrajově vtipný, a nepoužívám u toho vulgarity, urážky, nic... a to je důkaz, že jsem "deprivant". Můžeš s tím na NYXu určitě udělat díru do světa v nějakém jiném klubu (ale ideálně v nějakém, který na rozdíl od tohohle nečtu a platit si kvůli double ignore prémiovou verzi mi přijde trapné).
(BTW, můj názor na Koukolíkův termín je neutrální - sice může mít v něčem pravdu, jak říkám, nestudoval jsem to do hloubky, ale termín je stejně zneužitelný, jako řada jiných termínů v tomto oboru, podle mě to zneužití právě předvádíš a doporučil bych ti s tím odejít do nějakého příslušně zaměřeného klubu... ostatně, existujou i jiné pojmy, třeba kyberšikana, že...)