KAERO: Hraje roli i to, v jaké výšce a hlavně v jaké rychlosti se rozhodneš provést staging. Už jsem jinde rozebíral (ve špatnému klubu, kde se smí pouze šířit nekritický obdiv), že Starship a Falcon 9 mají tu strategii, která se týká poměru hmotnosti prvního a druhého stupně vůči užitečnému zatížení, zásadně odlišnou a že jsem zvědav, jaké ty finální parametry nakonec vlastně budou.
No a Neutron jde jinou cestou: 2.stupeň bude výrazně lehčí, než u Falconu, ať už z toho vyplývá cokoliv (mimo jiné bude taky kompozitní, ne hliníkový).
Co se fast turnaround týče, tak do Neutronu se bude nakládat horní stupeň integrovaný s nákladem, takový stack lze připravit dopředu a mít ho připravený. Integrace bude podle všeho vertikální, ne horizontální, ale půjde jen o integraci s raketou, ne s rampou. Neutron bude mít veškeré trubky pro tankování horního stupně integrované v první stupni, což je obrovské zjednodušení i proti Starship.
Vlastně s výjimkou toho, že Neutron vzdal složitý (a potenciálně možná neřešitelný) úkol s vícenásobným použitím horního stupně má prakticky všechno vymyšlené líp, než Falcon 9 (se kterým srovnatelný je) nebo Starship (která ale ve filosofii Rocketlab není potřeba, protože se zaměřují na ultralehké horní stupně, což je odlišná a podle mě i správná strategie)