SEJDA: vlastně to je celý takový smutný:
NASA má super-bezpečný SLS, ale motorů mají na skladě jen na další 2 starty a pak to hasne: museli by zadat obnovení produkce SSME a ty byly extrémně drahé a nebyly určené na jednorázové použití. Ale v zásadě teda NASA předevedla, že human-rated nosič, který by přidáním trochu lepšího horního stupně bývalo šlo vytunit i pro skutečnou deep-space eploration, lze vyvinout za méně, než trilion dolarů (pravda, úplně levně taky ne). Technologicky ale pořád staví na úrovni, kterou dosáhli už v 70tých letech 20.století, která pravda byla na tehdejší dobu extrémně vysoká... ale je to už 50 let, sakra.
Blue Origin se pokusili o krok, který mělo zkusit SpaceX a který by se jich s jejich zkušenostma býval podařit: raketa třídy SLS, ale vícenásobně použitelná: nikoliv úplně třídy Saturn V, ale současně výrazně silnější, než ty nejsilnější EELV, provozované předchozích asi 20 let. Ten krok byl v zásadě rozumný, a třeba přistávání na lodi na moři měli vymyšlené dřív, než SpaceX... ale postupují celá ta léta strašně šnečím tempem a při snaze zrychlit prostě narazili. Jejich koncept je ale celkově dobrý, a Čína chce přistání zvládnout s pouhými dvěma starty rakety právě zhruba velikosti New Glenn.
SpaceX se pokusili předehnat úplně všechny a místo nějaké postupné iterativní evoluce, kterou tolik hlásají, zahodit všechny zkušenosti a přijít s totálně a rychle znovupoužitelnou megaraketou. To se jim nedaří z celkem pochopitelných důvodů, které bude pravděpodobně složitější překonat, než jednorázový kiks Blue Origin, kteří prostě jen nemají tu praxi s opakovanými rutinními opracemi a nejspíš se zase ukáže, že něco tankovali moc rychle nebo moc dlouho nebo jim něco netěsnilo nebo se jim splašilo nějaké helium v COPV a takovéhle věci, které představují právě tu "rocket science" na kosmonautice.
A alternativy? Čína podniká pragmatické technokratické kroky, zaměřené ale hlavně na domácí i zahraniční propagandu. Jako by se o nějaké skutečné "předehnání" ani nesnažili, spíš takové "pche, tohle dokážeme levnou zadní taky a ještě o trochu víc cool". Nacionalistická Indie se nevzmůže na nic jiného, než na opožděné a co nejlevnější kopírování kroků Číny - nějaká spolupráce s ESA nebo Japonci je něco, co si spíš představujeme my (motory Vikas jsou v podstatě snad licencované Vikingy z Ariane 4), ale Indie to nejspíš vidí nějak jinak a po svém. Rusko se zbláznilo a nejde od něj čekat nic.
Sice jsem komercionalizaci zejména na úrovni dopravy do kosmu v 90tých letech propagoval a vítal, ale představoval jsem si to teda hodně jinak a hlavně jsem si neuvědomoval, jak moc jsem "nerd" a jak málo lidí doopravdy na kosmu zajímá to, co mě...