• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    my kromě stýpka nedostáváme nic
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    mno, doufám, že mě kvůli tomu nevyrazeji;).....
    a netušíte, jestli nám daji nějaký prachy jakožto příspěvek na bydlení?....naše studijní informátorka neví zhola nic....klasika....
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    u nás se na to docela kašle :))
    A_2
    A_2 --- ---
    s tím začínám mít bohatý zkušenosti...
    Když jde člověk do druháku, tak si jednoduše zapíše všechny (máme mít teoreticky splněno 6 zk + 1 jazyk za první dva roky).
    Pokud to člověk nesplní (jako já :-( - mám teprve 3+1 jazyk), musí oblítat školitele, vedoucího katedry a předsedu oborový rady nebo jak se to menuje. Ti mu to musí schválit, až pak může být zapsán
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    nazdárek lidičky.....koukám, že je tu dobře mrtvo;)....
    chtěla jsem se optat, jestli někdo máte zkušenost s překládáním zkoušek do dalšího roku...nějak mi lenost nedopřála, abych udělala vše, co jsem si aktivně napsala do studijního plánu na školní rok2004/2005....
    případně díky za info;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: no tak to si je hezky užij :) Já se budu ve škole kopat do zadku, protože velmi pochybuju, že tu někdo přes ten týden bude :)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: zdravim:)...mno, není to holt uplně ideální, že:)?...já si sice nějaký volno naordinovala, ale eště nevím, zda to mi projde bez problému...uvidím. Rozhodně příští týden, jak sou ty 2 svátky, tak mizím;)...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: určitě ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: yoyo, pokusy se zvířátkama. To by se mi líbilo. Zas nějakej náhodnej úhyn bude? ;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: nazdárek :) tejden mám službu ve škole, pak jsem měsíc v práci a pak přes měsíc na pokusech v j. Čechách. Takže prázdniny nula :/ A co Ty? :)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: ..nazdárek....a co prázdniny..trávíš na suchdole nebo dáváš dovču?...
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: Svilunka ríga udělala, v září se chystá na obhajobu :)
    angličtinu už mám, u Voráčka a fajnovej pokec to byl, až na to, že mi dal přeložit článek, kde byly matematický výpočty, jako třeba třetí odmocnina z en na druhou a bylo to vypsané slovy :)) Takže to jsem teda nepřeložila :))
    prezentace v powerpointu, přesně tak, a rešerže je hlavně o tý literatuře, co člověk načetl, co zjistil od jiných autorů. De facto je to už definitivně zpracovaná ta první, literární část disertačky.
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: a ta obhajoba je jako třebas prezentace v powerpointu?...a ehm, možná budu za trubku:)..rešerše je prostě metodická a literární část dizertačky nebo co is pod tím představiti?
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    A_2: fíííha!stydím:)!....samozřejmě respekt ke starším a vzdělanějším...bezpochyby:)-třebas taky jednou budu;)...já mluvila o té partičce, co měl u ríga můj bratřík..tady se jistě s něčím takovým nesetkám:)..cheche..koukám, že se taky nikam příliš nehrneš:)...
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    nazdárek;)...jo, někdy můžem dát spicha...a jak dopadla včera Svilunka?...zkoušku z AJ?...u Voráčka?...jestli ano, tak se těš na velmi fajnový pokec s príma pánem:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: to víš, že uděláš :)) já mám zkoušku zítra :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: yoyo, až budu trochu seriózněji (to je slovo :) ) uvažovat o úspěšném ukončení, zajdu se tam mrknout, dík.
    Doufám že aspoň tu angličtinu za tejden udělám atakdál
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: není zač, ale opravdu stojí za to se na nějaké jít podívat :))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: ...docela cenné informace
    děkuji kuřátko:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: že musí být literární rešerže to asi víš, a že to oponuje oponent asi taky. A pak asi záleží na vejšce a na fakultě a na katedře jak to probíhá. U nás asi takto: student má asi 10 - 15 min dlouhou prezentaci té literární rešerže (já tomu říkám obhajoba metodiky :). Pak zodpoví připomínky a dotazy oponenta a pak dotazy a připomínky členů komise. Když jsou všichni spokojení a nikdo už se na nic neptá, přejde se k samotným zkouškám. U nás jsou tři. Každý zkoušejicí se prostě na něco zeptá (u nás to chodí tak, že se většinou se studentem už předem dohodnout na okruhu) no a pak student odpovídá, pak se zase ptají členové komise, potom studenta vyhoděj za dveře a poraděj se :)) No a je to ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam