• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    aa vidim hanuscha i se svymi rehydratacnimi roztoky nastopi ;]]]
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    neucastni se nahodou nekdo? http://www.af.mendelu.cz/mendelnet2005/
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: anglicky moc neuměj :)
    plný autobusy mě taky děsně štvou, taky začínám být lehce agresivní nebo už i apatická.
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    HANYSKA: no ty maj omezenou slovní zásobu

moc dobrý
    čím víc průhů tím víc adidas
    ťiťapadesát
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    HLODAVEC:
    no, to je sice hezký, ale to se s nima člověk asi moc nedomluví....možná si vzít tlumočníka z holešovický tržnice;)....
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    HANYSKA: určitě umí vietnamsky :o)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    já vím, já je měla už loni....letos si pro zajímavost udělám průzkum, z jakých exotických koutů světa přicházejí lidé studovat tropické zemědělství do ČR....
    a umí ti vietnamci aspoň třebas anglicky?.....
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    no, bude to mazec, zlatej klid během prázdnin....stačilo mi dnešní ráno..všude ty nesuktečný davy lidí....začínám být lehce agresivní...narvanej bus po ránu teda vskutku nic moc příjemného...doufám, že ten zájem o studium v průběhu semestru trochu opadne...
    A_2
    A_2 --- ---
    to naprosto chápu, já též
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: já raději klid než úspěch ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: :) vidiš to, budeš umět další světovej jazyk - to budeš v životě teprve úspěšnej člověk! ;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    pardon, ne 380 ale 680 hod za semestr
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: studenti ITS nic neuměj, to Tě teda lituju :)
    HANYSKA: no a to bude muset být asi víc než těch 20, protože chtějí, aby se odučilo 380 hod za semestr, respektive od září do konce června. Jenže ještě nepřijeli a tak se nám čas krátí, ale hodiny zůstávají. Takže to budeme muset někde nahonit.
    A_2: ne, ale možná to dopadne tak, že nebudu já učit vietmance česky, ale oni naučí mě vietnamsky :))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: 20 hodin....
    zajímávý číslo...

A ty umíš Vietnamsky?
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    a cože....20h tejdně????...no tak to je hustota.....to už nebudeš mít čas na nic jinýho, né?....fuj teda....
    stejnej počet hodin má kámoška, co učí na 2.stupni základní školy...
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    ....no, já sem zaslechla /samozřejmě věrohodnost informací nezaručuji/...že by možná měli přihodit nějakoi kačku na stípku....
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    heh:)..vietnamčíky češtinu , jo?...:)....no, tak to teda klobouk dolů....¨
    ostatně, já mám zase ITSZ na obecnoui genetiku....min. zimák se měla dojem, že není problém jenom v tom o čem mluvim, ale i jakou řečí mluvim:)....
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to netuším. Radila bych se ptát jinde, neboť na studijním dělají všechno možné jen ne podávání informací. Ale kde se ptát to nevím.
    Jinak, mám další "náplň práce". Budu učit vietnamské studenty češtinu. Přes 20 hodin týdně. Se z toho poto. A k tomu ještě cvíka z výživy co jsem měla i loni. Práci čest.
    A_2
    A_2 --- ---
    my kromě stýpka nedostáváme nic
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    mno, doufám, že mě kvůli tomu nevyrazeji;).....
    a netušíte, jestli nám daji nějaký prachy jakožto příspěvek na bydlení?....naše studijní informátorka neví zhola nic....klasika....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam