• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    na nástěnce pár postřehů k literární rešerši
    rozbalit záhlaví
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ANABEL_LEE: prespim na koleji ja komenskyho a k mzlu to sou prej 2 stanice troleji tagze pesky...no ale dybych mela pruvodce vubec bych se nezlobila ale mam pusu taxe zeptam:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    HANUSCHA: jakmile se dostanes ke skole, uz se neztratis, je to tam vsechno pekne po kupe...
    A_2
    A_2 --- ---
    HANUSCHA: To bude pro tebe takový malý dobrodružství .) bejt tebou osedlám nějakýho valacha a hyjé! .)

btw što takoje rehydratacni rozrok? (co to je)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ANABEL_LEE: :)...problem je v tom ze brno vubec neznam a nikoho z brna..tagze musim vyjet vcas abych stihla vsecko obehat a zjistit:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    aa vidim hanuscha i se svymi rehydratacnimi roztoky nastopi ;]]]
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    neucastni se nahodou nekdo? http://www.af.mendelu.cz/mendelnet2005/
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: anglicky moc neuměj :)
    plný autobusy mě taky děsně štvou, taky začínám být lehce agresivní nebo už i apatická.
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    HANYSKA: no ty maj omezenou slovní zásobu

moc dobrý
    čím víc průhů tím víc adidas
    ťiťapadesát
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    HLODAVEC:
    no, to je sice hezký, ale to se s nima člověk asi moc nedomluví....možná si vzít tlumočníka z holešovický tržnice;)....
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    HANYSKA: určitě umí vietnamsky :o)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    já vím, já je měla už loni....letos si pro zajímavost udělám průzkum, z jakých exotických koutů světa přicházejí lidé studovat tropické zemědělství do ČR....
    a umí ti vietnamci aspoň třebas anglicky?.....
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    no, bude to mazec, zlatej klid během prázdnin....stačilo mi dnešní ráno..všude ty nesuktečný davy lidí....začínám být lehce agresivní...narvanej bus po ránu teda vskutku nic moc příjemného...doufám, že ten zájem o studium v průběhu semestru trochu opadne...
    A_2
    A_2 --- ---
    to naprosto chápu, já též
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: já raději klid než úspěch ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: :) vidiš to, budeš umět další světovej jazyk - to budeš v životě teprve úspěšnej člověk! ;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    pardon, ne 380 ale 680 hod za semestr
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: studenti ITS nic neuměj, to Tě teda lituju :)
    HANYSKA: no a to bude muset být asi víc než těch 20, protože chtějí, aby se odučilo 380 hod za semestr, respektive od září do konce června. Jenže ještě nepřijeli a tak se nám čas krátí, ale hodiny zůstávají. Takže to budeme muset někde nahonit.
    A_2: ne, ale možná to dopadne tak, že nebudu já učit vietmance česky, ale oni naučí mě vietnamsky :))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: 20 hodin....
    zajímávý číslo...

A ty umíš Vietnamsky?
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    a cože....20h tejdně????...no tak to je hustota.....to už nebudeš mít čas na nic jinýho, né?....fuj teda....
    stejnej počet hodin má kámoška, co učí na 2.stupni základní školy...
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    ....no, já sem zaslechla /samozřejmě věrohodnost informací nezaručuji/...že by možná měli přihodit nějakoi kačku na stípku....
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    heh:)..vietnamčíky češtinu , jo?...:)....no, tak to teda klobouk dolů....¨
    ostatně, já mám zase ITSZ na obecnoui genetiku....min. zimák se měla dojem, že není problém jenom v tom o čem mluvim, ale i jakou řečí mluvim:)....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam