• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    HLODAVEC: Je to nějaký zamotaný a už na to seru
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    Plnohodnotnej doktorát to je :o)) není to jen PhD. :o)))
    A_2:

A MUDr., ale taky MVDr. tam tak úplně nepatří to není upgrade Mgr. , ale je to také méně než PhD.

A_2
    A_2 --- ---
    btw sem se dozvěděl od pana hlodavce, že státní doktorská zkouška není rigorózní zkouška = ríga.

Ríga = rigorózní zkouška je to co maj na humanitních oborech jako "upgrade" titulu Mgr. na MUDr, PhDr. atd - ale že to není plnohodnotnej doktorát...

asi
    A_2
    A_2 --- ---
    já nemám pevnej termín na ríga.. prozatím naštěstí..s minimem - tezí (30 stránek rešerše/metodice, jak se tomu vůbec obecně řiká?) jsem od tý doby, co jsem se tady ptal, nepohnul, v tomto směru špatný. Dobrý ale v tom, že jsem dostal určitou představu o tom, co bude cílem mé disertace.. Končí teď grant, na kterým jsem během svých studií dělal - a už asi měsíc dělám - jedinej na kterým jsem dělal - a školitel + jeden profesor mě překvapili tím, že výsledky grantu můžu přímo použít do svý disertace jako vlastní práci...Dobrá zpráva... Takže už mám i představu, o čem budu psát v minimu..A případně ukážu nějaký "zajímavý výpočty" už předem, to je prej dobrý (mám v plánu teda jeden zatím :-) ) ...

Ale ještě je tu stále boj s leností a taky kupa práce, takže uvidíme. Ještě mám jet stejně na tu ... stáž na 3 měsíce, takže obhajobu si plánuju na příští rok a ríga můžou do léta počkat..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj, DDP se blíží a není čas!!! Na konci února mám dělat ríga a obhajovat literární část a nemám ještě ani čárku!!
    A co ostatní?
    A_2
    A_2 --- ---
    HLODAVEC: přesně jak poudáš, ale doufám že budeš pana velitele respektovat. Příspěvky typu uf uf ju hi nejsou vítány, na to tady máš jiný diskuze
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    A_2:omlouvám se pane veliteli, ale téma jste určil Vy

A_2 --- --- 10:55:56 1.12.2006

HLODAVEC: tak příliš tlusté hovínko? .-)

jinak přeji celému osazenstvu uspěšené DDP .o)
    A_2
    A_2 --- ---
    ok, tak sme si s hlodavcem zavtípkovali, ale už mi ty jeho odpovědi spíš než vtipné připadají hloupé.

Tak se trochu zas držet tématu, dík.
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    SAGEMA: hi
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HLODAVEC: se máš :))
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    A_2: ju
    MIGUEL: ju
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    HLODAVEC: celkem demence, ne..?
    A_2
    A_2 --- ---
    no ták, všechno dobrý, konec dobrý žáno
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    A_2: jooo pořádně tlusté hovno, mám tu sračku za sebou :o))
    A_2
    A_2 --- ---
    HLODAVEC: tak příliš tlusté hovínko? .-)
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    SAGEMA: uf ne :o))))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HLODAVEC: copak, tíží tě nějaký oříšek?
    HLODAVEC
    HLODAVEC --- ---
    uf uf uf
    A_2
    A_2 --- ---
    MIGUEL: patří ti to! chudáci študáci, co teprv voni, určitě by radši šli dělat něco užitečnýho do hospody a vono musej počítat hnusnej příklad (stejně to zpočítá 1,2,3 a vostatní to operou).
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    minulej tejdne sem zadal tak hnusnej priklad, ze kdyz se ted snazim ty nechutny rovnice resit, tak jenom prskam, jak sem si mohl takhle pridelat praci...:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam