• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    Teď mi došel mail "Na základě Rozhodnutí MŠMT byla udělena akreditace doktorskému studijnímu programu Stavební inženýrství (...) a programu Geodézie a kartografie na standardní dobu studia 4 roky."

Rozhodlo tak MŠMT i na jiných školách? Jak tak koukám, někde už jsou 4 roky standartně... Každopádně to studentům přeju
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak jdem na tooooo......................
    A_2
    A_2 --- ---
    když..když...ona sedí vedle mě a všechno čte.-)

ale tak stačilo ne :-) Ať jsou s námi ty správné můzy, s chutí do toho...atd..
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to není podvod, to je "co oči nevidí, to srdce nebolí" takže je to spíš dobročinnost :))
    A_2
    A_2 --- ---
    to jako abych jí podvedl? To je proti mému etickému kodexu hele...je mi líto .-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ale o tom přeci nemusí vědět, že ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    když ona ho prý kuřetům nepůjčuje :-(
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak pak se o něj hlásím taky :))
    A_2
    A_2 --- ---
    já si půjčím prsten od Arabely a vono to pude samo .-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj :)) ale trošičku mu pomůžeme ;))
    A_2
    A_2 --- ---
    yoyo...tak ať nám přeje štěstí že :-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    jj, na to spoléhám taky, a hlavně na to, že vlastně v oboru pracuju, takže nějaký info a argumenty už mám taky :)
    A_2
    A_2 --- ---
    no já už vlastně výpočty i jakžtakž výsledky taky mám, takže to taky "jen" hodit na papír+nějakou tu kaši kolem... a aby to nebyly úplný slinty a žvásty a mělo to odpovídající formu samozřejmě.. Teď mě napadá, že ještě chci mrknout na dvě diplomky, který řešily zajímavý věci... No..až bude chvilka..a hlavně chuť :-/
    S obhajobou samozřejmě taky nevím, pravda ale je, že i ta chvilka v praxi mi myslím něco ukázala a už se vidím, jak se tím u obhajoby oháním :-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    já naštěstí už všechny podklady mám, jen to fakt vyhodnotit, porovnat, statistika a udělat závěr a hlavně se modlit, aby se výsledky moc neodchylovaly od původních očekávaných, protože to by se pak špatně obhajovalo ://
    A_2
    A_2 --- ---
    jasně

já bych to chtěl dodělat rovněž rychle:-) ...v nejlepším případě za noc.-). Ale obávám se, že čas mít také nebudu... Každopádně půjdu na to pragmaticky a do žádných nových výpočtů (který jsem si plánoval) už nejdu, jen sepíšu to, co se mi už rok někde válí.. I tak je to ještě kus práce, no nemám pravdu taťko na nebesích? Snad to nebude úplná sračka
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: děkuju :))
    ťeď už bych to chtěla opravdu dodělat rychle. Ale jak tak koukám do diáře, v horizontu 3 měsíců na to čas teda opravdu nebude :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: gratuluju :-) tak to jsi mě dohnala, taky "jen" sepsat práci :-)

Já na to od státnic taky nešáhl... sakra... jsem si dal novoroční předsevzetí, že na to šáhnu, ale zatím těžce bojuju s vchodem do praxe... Ale tak ještě mám ňákej ten měsíc k dobru :-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak jak jste na tom? :)))

mně se konečně podařilo dokopat k rígám (teda už v listopadu), takže ríga úspěšně za sebou a teď "jen" sepsat práci... ;))
    MIGUEL
    MIGUEL --- ---
    A_2: ja uz mel minimum napsany od lonskyho jara, doted jsem pouze dopisoval zaver :)
    A_2
    A_2 --- ---
    MIGUEL: jo, to asi ano, teď se s náma 'státňicujícíma' rozrhnul prej pytel. V pátek to děláme tři.
    Tak ať se nám všem zadaří žáno

SAGEMA: i ty úspěšná odolávatelko :-)
    yoyo, nech se inspirovat, ale radím neuspěchat, mě do toho školitel tlačil už v únoru, to jsem ještě neměl napsaný minimum a jsem zatraceně rád, že jsem to nestihnul.. Dopsal jsem to až někdy koncem března a aspoň jsem měl pocit neodfláknutý práce a i tak jsem psal trochu ve stresu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam